Dit is wat fans denken dat Kaley Cuoco en Pete Davidson mogelijk aan het daten zijn

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans denken dat Kaley Cuoco en Pete Davidson mogelijk aan het daten zijn
Dit is wat fans denken dat Kaley Cuoco en Pete Davidson mogelijk aan het daten zijn
Anonim

Het maakt niet uit met wie ze gaan daten, beroemdheden trekken altijd vaak ongewenste aandacht met betrekking tot hun persoonlijke leven. En dat geldt zeker voor Kaley Cuoco, wiens liefdesleven vaak onder vuur ligt omdat critici haar bestempelen als "in" jongens die "een puinhoop" zijn.

En dan heb ik het nog niet eens over Pete Davidson, wiens relatiegeschiedenis vol staat met bekende namen en zelfs nog meer kritiek van 'fans'.

Maar wat vinden fans van de twee die mogelijk met elkaar aan het daten zijn?

Hoe is de relatie tussen Kaley Cuoco en Pete Davidson?

Hoewel Kaley en Pete in de loop der jaren in vergelijkbare sociale kringen ronddraaiden, ontmoetten ze elkaar pas echt bij hun recente filmproject. Daarna leerden ze elkaar kennen en bouwden ze een vriendschap op, volgens mensen die hen kennen.

Hoewel de timing niet slechter had kunnen zijn in termen van de negatieve publiciteit rond Cuoco.

Meteen nadat beelden van haar opnames van 'Meet Cute' met Pete de ronde deden (ook op Kaley's Instagram), werd haar scheiding aangekondigd. Dat betekende dat fans Pete Davidson onmiddellijk de schuld begonnen te geven voor het uit elkaar halen van Kaley en haar man Karl Cook.

Pete heeft tenslotte al de reputatie om nogal wat door Hollywood te reizen - en allerlei verschillende partners aan te trekken. Maar wordt Kaley zijn volgende hoofdrolspeelster?

De meeste fans denken dat ze samen zullen komen…

De meeste online commentatoren lijken te denken dat Kaley Cuoco en Pete Davidson romantisch samen zullen zijn. Het punt is dat fans denken dat de twee het niet zullen volhouden.

In een online discussie gingen de meeste fans niet zo ver om te zeggen dat Pete noodzakelijkerwijs een goede rebound zou zijn, maar suggereerden dat de twee een goede match zouden zijn voor een kortetermijnrelatie. Hun redenering? Beide helften van dit potentiële koppel zijn 'impulsief'.

Het lijkt misschien zo, vooral na Pete Davidsons veelbesproken heldendaden met al zijn exen, en die snelle verloving met Ariana Grande.

En toch lijken mensen Kaley te zien als een no-nonsense vrouw die weet wat ze wil… Maar wat als ze gewoon wil trouwen?

Kaley 'houdt ervan om te trouwen', zeggen fans

Als volgers van Ariana Grande en toenmalige verloofde Pete Davidson dachten dat de verloving van het voormalige stel snel was, zouden ze naar de geschiedenis van Kaley Cuoco moeten kijken, suggereren critici. Kaley heeft tenslotte veel spraakmakende relaties gehad.

Ze ging met Johnny Galecki uit, natuurlijk, maar toen was ze ongeveer zes maanden verloofd met een niet-beroemde man, en trouwde toen met Ryan Sweeting nadat ze drie maanden verloofd was en nog vier maanden verloofd was.

Tegen 2016, na een korte affaire met Henry Cavill, ontmoette Haley Karl Cook, en ze trouwden in 2018. Al die relaties lieten de fans doorschemeren dat Kaley "een vermijdende gehechtheid lijkt te hebben" omdat "haar huwelijken nooit standhouden"."

Het is nogal een aanname, om eerlijk te zijn, maar van buitenaf gezien, hebben fans moeite om Kaley's persoonlijke relaties te begrijpen (en duh, het zijn hun zaken niet). Haar relatiegeschiedenis laat fans echter denken dat ze Pete kort zal daten, mogelijk omdat het gewoon leuk zou zijn om met hem te daten.

Of misschien is er een andere motivatie voor hun romantische koppel.

Sommigen zeggen dat Kaley Pete zou kunnen daten voor publiciteit

Sommige afgematte fans lijken te denken dat Kaley Cuoco met Pete Davidson zou uitgaan alleen voor publiciteit. Terwijl anderen misschien aannemen dat hun gedeelde filmproject genoeg publiciteit zou opleveren voor Kaley's carrière (en persoonlijke zaken), suggereren sommigen dat Kaley wat krantenkoppen zal halen met Pete voordat ze hem in haar beroemde stof achterlaat.

Een fan verwoordde het bondig: "Met hem daten lijkt een goede carrièrestap, maar zijn datingleven krijgt zoveel publiciteit na Ari." De waarheid is dat het datingleven van Pete Davidon een stuk interessanter werd nadat hij zich afscheidde van Ariana Grande.

Maar betekent dat dat hij ook alleen aan het daten is voor de publiciteit?

Critici hebben Pete Davidson een 'Serial Dater' genoemd

Nadat Pete Davidson zijn vorige vriendin had laten vallen en naar buiten stapte met de nu gedoofde vlam Phoebe Dynevor, begonnen de hoofden echt te draaien. Pete heeft samengewoond met talloze beroemde vrouwen, allemaal in verschillende genres en subsets van de entertainmentindustrie.

En dat zorgt ervoor dat fans in Kaley's kamp denken dat hij alleen achter haar aan zit voor nog meer publiciteit. Als hij een 'serial dater' is, zoals sommige critici suggereren, dan had Pete misschien een aantal huisbrekende motieven, stelden commentatoren voor. Sommigen zeggen "ze leken te gezellig" van Kaley en Pete die rondliepen tijdens hun filmopnames.

Bovendien, zo merkten anderen op, heeft Pete "buitensporige angstige gehechtheid", wat betekent dat hij waarschijnlijk al om Kaley's vinger is gewikkeld.

Of, hijg -- misschien zijn het gewoon vrienden. Omdat het niet het gekste is voor twee mensen om samen aan een film te werken en niet verliefd te worden, ook al is het een romantische komedie. toch?

Aanbevolen: