Fans denken dat dit een van de beste filmposters ooit is

Fans denken dat dit een van de beste filmposters ooit is
Fans denken dat dit een van de beste filmposters ooit is
Anonim

Met zoveel uitstekende films in talloze genres die strijden om de aandacht van fans, is het moeilijk om het 'beste' van wat dan ook vast te stellen.

Daarom is het begrijpelijk dat fans vaak ruzie maken over wat de 'beste' films, tv-shows en zelfs Jon Snow-citaten uit 'Game of Thrones' zijn. Meestal is er echter geen algemene consensus over wat echt het beste is en wat er moet worden geïnterpreteerd.

Soms krijgt het publiek ranglijsten van mensen die op de hoogte zijn. Billboard vat bijvoorbeeld de best presterende nummers samen op basis van "radio-airplay-publieksindrukken" om de top 100-keuzes te bepalen. Zo weten fans welke BTS-nummers in het algemeen het populairst zijn.

Maar als het gaat om het bepalen van dingen zoals welke filmposter de beste (of in ieder geval een van de beste) is, zijn er genoeg kanshebbers. Fans kunnen een filmadvertentie leuk vinden omdat er hun favoriete acteur in voorkomt, AKA het hoofdpersonage.

Maar tegenwoordig gaat het om meer dan alleen shock en ontzag. Fans willen meer interessante advertenties, meer mysterieuze achtergrondverhalen en een beetje meer inspanning van marketingbureaus en de filmindustrie als geheel.

Daarom was de filmomslagposter voor 'Deadpool' uit 2016 zo'n hit.

Meer dan 25.000 fans op Quora waren het erover eens: de filmposter voor 'Deadpool' was een van de beste filmposters aller tijden.

Deadpool filmomslagposter Ryan Reynolds Morena Baccarin
Deadpool filmomslagposter Ryan Reynolds Morena Baccarin

Waarom?

Het korte antwoord is dat het het publiek totaal verontrustte. Met een releasedatum van 14 februari, Valentijnsdag, speelde de film in op de emoties van de kijkers. Op de omslag stonden de profielen van Ryan Reynolds en Morena Baccarin, beiden glimlachend.

Het bijschrift "True Love Never Dies" speelde ook in op de perceptie van potentiële bioscoopbezoekers dat de film een romantische komedie zou zijn. Heck, de achtergrond van de omslag was een roodachtig roze tint, en Morena's shirt was zelfs geruit.

Voor fans die lezen: romantische komedie a la 'The Notebook', neem je hoofdrolspeelster mee voor een geweldige V-Day-date.

Toen de kijkers eenmaal bij de kassa kwamen en hun kaartjes kochten, ging het vanaf daar natuurlijk bergafwaarts. Nou ja, voor iedereen die een beetje knuffelen verwacht en misschien wat handjes vasthouden, tenminste.

Een Quora-commentator merkte op dat de achtergrond van de poster op bloedcellen leek. Dat zou een hint kunnen zijn naar de ware aard van de film. Aan de andere kant dachten fans niet aan bloed toen ze naar deze Valentijnsrelease keken.

Een andere Quora-commentator grapte: "Het was een van de meest romantische films die ik ooit heb gezien." Maar wacht, vervolgden ze, "Als je voorbij de krachttermen, het geweld, de woordspelingen, de megatonen van oneerbiedigheid en alle lichaamsvloeistoffen kijkt."

Klinkt als een winnaar! Zelfs als de poster nietsvermoedende menigten trok, waren de meeste fans blij met de afhaalma altijden, zelfs als de producenten hen misleidden om een niet-romantische film te zien op de meest romantische dag van het jaar.

Aanbevolen: