Oscar Isaac is trending voor dit ene NSFW-moment in 'Scenes From A Marriage

Inhoudsopgave:

Oscar Isaac is trending voor dit ene NSFW-moment in 'Scenes From A Marriage
Oscar Isaac is trending voor dit ene NSFW-moment in 'Scenes From A Marriage
Anonim

Oscar Isaac werd vandaag wakker met een aangename, bizarre ontdekking: hij is trending op Twitter. Een normaal verschijnsel voor een beroemdheid, zou je kunnen zeggen. Maar de reden waarom de Star Wars-ster schokgolven via sociale media heeft gestuurd, heeft te maken met zijn laatste optreden in het HBO-drama Scenes from a Marriage.

In de Engelstalige remake van de gelijknamige televisieserie van Ingmar Bergman, Scenes from a Marriage, schitteren Isaac en Jessica Chastain als een getrouwd stel dat door intimiteit en desillusie navigeert.

Gecreëerd door Hagai Levi, geeft de vijf afleveringen beperkte serie ruimte aan de personages Jonathan en Mira van Isaac en Chastain om zich te ontwikkelen en bevat zelfs enkele stomende seksscènes. Na een van deze ontmoetingen werden kijkers getrakteerd op een frontale naaktscène van Isaac, wat hem de hot topic-prijs van de dag opleverde.

Oscar Isaac ging volledig frontaal in 'Scènes uit een huwelijk'

Nadat Jonathan seks heeft gehad met Mira in aflevering vier van "De analfabeten", uitgezonden op 3 oktober, ontspant Jonathan zich naast zijn partners, waardoor fans een glimp kunnen opvangen van zijn geslachtsdelen (of een prothese). Later komt het personage van Isaac onder de douche, en dat is naaktheid van voren en van achteren voor jou.

Het is niet duidelijk of Isaac zijn toevlucht nam tot penisprothesen of niet, maar het internet waardeerde wat ze zagen, dat is zeker. Ze hebben er zelfs zo van genoten dat Isaac trending was op Twitter voor die ene, enkele scène.

Eén kijker verklaarde dat ze nooit "van Oscar Isaac zullen herstellen" in de show.

"Nee, je begrijpt het niet. Ik weet niet zeker of ik vanavond ooit zal herstellen van Oscar Isaac in Scenes From a Marriage", twitterde een fan.

"Twitter die erachter kwam dat Oscar Isaac volledig frontaal ging, " grapte een andere persoon.

"oscar isaac stans heeft een geweldige tijd rn," was een andere opmerking.

"oscar isaac als hij checkt waarom hij trending is op twitter," zei een andere persoon.

"Ik zie Oscar Isaac trending en ik vind de reden waarom", schreef een fan, erop wijzend dat hij zeer tevreden was.

"IK WIL dat OSCAR ISAAC SLECHTE DINGEN MET ME DOET UGH", schreef een andere fan.

Isaac en Jessica Chastain komen voor hun Emmy's

Velen prijzen Isaac en Chastain voor hun intense optredens, en voorspellen dat de twee acteurs het volgende seizoen mogelijk een van de kanshebbers zijn voor verschillende onderscheidingen.

"Oscar Isaac en Jessica Chastain komen volgend jaar zeker voor hun emmy's", verklaarde een fan.

"Twee afleveringen in SCNES UIT EEN HUWELIJK, en ik vind het tot nu toe geweldig. Als dit geen show was, zouden Oscar Isaac en Jessica Chastain nu waarschijnlijk koplopers zijn (ze zijn voor de '22 Emmy's). Beiden zijn hierin ongelooflijk. Ook zo spannend geschreven en geregisseerd, "zei een andere persoon.

Scenes from a Marriage wordt op 10 oktober uitgezonden

Aanbevolen: