Is Reese Witherspoon aardig? Dit is wat ze te zeggen heeft

Inhoudsopgave:

Is Reese Witherspoon aardig? Dit is wat ze te zeggen heeft
Is Reese Witherspoon aardig? Dit is wat ze te zeggen heeft
Anonim

Voor iedereen die denkt dat Reese Witherspoon de lieveling van Amerika is, is er een kort en lief verhaal over hoe een complete baas ze is. En in de loop van haar gevarieerde en veelgeprezen carrière heeft Reese veel vrienden en blijkbaar vijanden gemaakt.

Onnodig te zeggen dat er veel verdeeldheid is over hoe Reese echt is. Dus wie kunnen fans vertrouwen?

Niet iedereen vindt haar aardig, en Reese denkt er zelf over om omschreven te worden als een lieve zuidelijke schoonheid. Dus is Reese Witherspoon aardig, en zou ze zichzelf zo vinden?

Reese Witherspoon zegt dat ze niemands liefje is

In een interview dat indrukwekkend oud is geworden, zei Reese Witherspoon ooit dat ze "zich niet identificeert als iemands liefje". Ze vertelde de interviewer van Glamour ook dat ze haar helemaal niet "lief" vindt.

Hoe omschrijft de actrice en baasvrouw zichzelf? Als "vriendelijk" en "eerlijk". Dat, in hetzelfde interview als Reese toegaf, dat ze bang was geweest om Cheryl Strayed te spelen in de film 'Wild'. De film had "echt emotionele scènes" en nogal wat emotioneel geladen intimiteit.

Het is een interessant dilemma, het feit dat Reese zichzelf zo anders ziet dan de fans, en toch suggereert haar beschrijving van enigszins geïntimideerd te zijn door een rol dat iedereen -- zelfs Reese Witherspoon -- lagen heeft.

Maar door de jaren heen zijn er andere tekenen geweest dat Reese niet per se de "lieveling" van de filmindustrie is, maar dat is maar goed ook.

Mensen die met Reese hebben gewerkt, zijn het erover eens dat ze aardig is

Hoewel ze de creatieve leiding neemt bij veel van haar projecten (vooral de projecten die ze produceert), heeft Reese Witherspoon de reputatie erg charmant te zijn op de set. In feite vertelde een van de extra's van een project van haar hoe lief Reese voor hen was -- en hun hond.

En toch zijn er andere verhalen over hoe Reese de leiding heeft genomen over een set waar ze zich niet gerespecteerd voelde, voornamelijk omdat de tegenspeler met wie ze weigerde in intieme scènes te verschijnen ronduit onprofessioneel was op het werk.

Het is duidelijk dat Reese haar werk serieus neemt, wat betekent dat ze niet altijd aardig is op de set. Maar een kennelijke voormalige medewerker van Reese merkte op Quora op dat Reese "aardig, slim, professioneel, eerlijk, pretentieloos" is en nog veel meer geweldige dingen. Kortom, ze is "precies wie je zou willen dat ze is."

Hoe aardig is Reese als het op haar ex aankomt?

De meeste fans vinden het geweldig om fragmenten te zien van Reese's leven met haar dubbelganger-dochter, veel te volwassen zoon en haar kleinste man met haar tweede echtgenoot, Jim Toth. Maar het lijkt erop dat Reese's persoonlijke leven meer te bieden heeft dan haar vrolijke gezelschap van vijf.

Er is tenslotte haar scheiding van eerste echtgenoot Ryan Phillippe, waarvan fans alleen maar kunnen raden waar Reese naar verwees toen ze in dat Glamour-interview uitlegde hoe haar vriendinnen er altijd zijn geweest om haar tranen te drogen en haar op te halen. Ze is vast aardig tegen ze, maar hoe zit het met Ryan?

Het lijkt erop dat er tegenwoordig een gezonde hoeveelheid respect is tussen Reese en haar ex. Hoewel fans dachten dat ze Ryan in de schaduw stelde toen ze sprak over het gebrek aan steun dat ze destijds als nieuwe moeder had, is er meer aan hun achtergrondverhaal dan dat.

Plus, ondanks de geruchten over de liefdesdriehoek met Ryan, Reese en Amber Cornish, lijkt het erop dat geen van de drie denkt dat er sprake was van kwaad opzet. Niet alleen dat, maar Reese en Ryan hebben blijkbaar nu een goede verstandhouding als co-ouders.

En dat bevestigt echt hoe aardig Reese is, zelfs als ze niet wil dat fans dat van haar denken.

Reese is misschien 'aardig', maar ze is bereid om brutaal te zijn

Ondanks alle uitbundige dingen die mensen zeggen dat Reese Witherspoon aardig is, en dat ze een lieverd is om mee te werken, zijn er enkele duidelijke weerhaken in de persoonlijkheid van de A-lijst actrice.

Om te beginnen voert ze al eeuwen campagne voor de gelijkheid van vrouwen op de werkvloer. Hoewel Ryan Phillippe zijn toenmalige vrouw ooit introduceerde door een achterbakse opmerking te maken over hoe ze meer geld verdiende dan hij, heeft Reese vaak de loonkloof in Hollywood erkend.

Bovendien nam ze wat seksistische kritiek op en veranderde het in motivatie om haar eigen productiebedrijf volledig in handen van vrouwen te lanceren. Ja, ze mag de honden van de figuranten aaien en aardige dingen zeggen over haar ex in de media, maar Reese is ook niet vies van een standpunt innemen als ze vindt dat het gerechtvaardigd is, en het maakt haar niet echt uit als ze iets anders wordt genoemd dan "leuk" daardoor.

Aanbevolen: