Fans zeggen dat Tobey Maguire niet erg aardig is (om een goede reden)

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat Tobey Maguire niet erg aardig is (om een goede reden)
Fans zeggen dat Tobey Maguire niet erg aardig is (om een goede reden)
Anonim

Tobey Maguire is vooral bekend als Spider-Man in Sam Raimi's trilogie en is een favoriet bij fans van Spider-Man, vooral nadat hij de rol voor Spider-Man: No Way Home opnieuw vertolkte. Door Peter Parker te spelen, heeft Maguire het Guinness World Record verdiend voor "langste carrière als een live-action Marvel-personage".

Tobey Maguire Spider-Man
Tobey Maguire Spider-Man

Net toen fans geen genoeg konden krijgen van Maguire als Peter Parker, ontmoette Tobey Andrew Garfield en Tom Holland, die ook Spider-Man hebben gespeeld, en fans begroetten het moment waarop de drie Spider-Mans elkaar ontmoetten als één van de grootste momenten voor de franchise ooit.

Tom Holland zei dat hij nerveus was om Tobey Maguire te ontmoeten. Blijkbaar was hij zo nerveus om de acteurs te ontmoeten die vóór hem Spider-Man waren geweest, dat hij zijn vriendin en co-ster vroeg om met hem mee te gaan.

"De datum van 'de andere Spider-Mans komen eraan' stond in mijn kalender geëtst," zei Tom Holland, "en weet je, hoe dichterbij ik kwam, hoe nerveuzer ik werd."

Fans waren ook ongelooflijk nerveus bij de gedachte om ook de 'Spider-Man'-acteur te ontmoeten, vooral na het ontdekken van enkele van de schokkende dingen die Maguire heeft uitgespookt.

Tobey Maguire geeft Peter Parker Vibes IRL

Zoals verwacht ontmoeten 'Spider-Man'-fans graag Maguire. Een fan in het bijzonder herinnerde zich een "schokkend lieve" ontmoeting met Tobey Maguire, nadat hij hem in een restaurant had gezien, maar hem niet wilde lastigvallen. De ventilator stuurde een fles wijn. Tobey Maguire waardeerde het beleefde gebaar en volgens de fan stuurde Maguire twee desserts en twee flessen wijn terug.

De fan zei ook: "[Maguire] en zijn vrienden kwamen langs om met ons te kletsen. Onze twee tafels sloten het restaurant. Leuke avond."

De fan deelde een foto van Tobey Maguire die wijn schenkt, en het klinkt alsof Maguire een heel aardig persoon is die de tijd neemt om te waarderen hoeveel fans hem aanbidden als Spider-Man.

Maar als fans naar Reddit kijken, zeggen sommigen dat de waarheid is dat Tobey Maguire niet erg aardig is, en helaas suggereren ze dat zijn werk hem op deze manier heeft gemaakt.

Tobey Maguire, de mede-maker van een meedogenloos pokerspel

Tobey Maguire netto waard
Tobey Maguire netto waard

Volgens een boek geschreven door Houston Curtis, een tv-producent die vroeger een poker cheat was, hielp Tobey Maguire Curtis een pokerspel te creëren dat bedoeld was om miljoenen van spelers te winnen. Leonardo DiCaprio, Ben Affleck en Matt Damon zijn slechts enkele van de grote namen die naar verluidt het meedogenloze spel hebben gespeeld dat Maguire en Houston hebben gemaakt.

Er werd een film gemaakt op basis van de ondergrondse pokerring met hoge inzetten: Molly's Game werd uitgebracht in 2018 en speelde Jessica Chastain (die Beste Actrice won bij de Oscars van 2022) als Molly Bloom, de voormalige skiër van de Olympische klasse en gastvrouw van de operatie van Maguire en Curtis.

Er wordt gezegd dat Tobey Maguire de echte inspiratiebron zou kunnen zijn achter 'Player X', een personage in Molly's Game. Discussie over Reddit leidde tot Molly's Game nadat een Redditor vroeg "of mensen zeggen dat Tobey Maguire gemeen is in het echte leven."

Wat zegt Reddit over Tobey Maguire?

One Redditor merkte op: "Ik bedoel, de manier waarop hij wordt afgebeeld in Molly's Game maakt hem een echte eikel." "Blijkbaar is hij een vreselijk persoon die ervan houdt om het leven van mensen te ruïneren in pokerspellen", merkte een andere Redditor op.

Een ander zei dat Tobey's vriendschap met Leonardo DiCaprio lastig is en dat geen van beide een goede reputatie heeft.

Tobey Maguire als Spider-Man naar zijn handen kijkt
Tobey Maguire als Spider-Man naar zijn handen kijkt

Echter, een Redditor lijkt te hebben besloten Maguire het voordeel van de twijfel te geven, erop wijzend dat mensen kunnen veranderen.

"Ik heb gemerkt dat veel opmerkingen verwijzen naar Molly's spel, een boek dat bijna tien jaar geleden uitkwam. Dat is een lange tijd en mensen kunnen binnen die tijd veel veranderen", zei de Redditor.

Afgezien van zijn schijnbaar lastige gokbanden, had Redditors ook een interessante theorie: dat Tobey Maguire het gewoon zat was om een goody-goody te spelen in Spider-Man en daardoor zijn geduld met de echte wereld heeft verloren.f

Na zich op het scherm voor te doen als een idioot, vermoeden fans, had Tobey er misschien genoeg van om nep-grijns voor fans te plakken. Hoewel hij niet altijd ronduit onbeleefd is wanneer hij fans ontmoet, lijken veel mensen te denken dat hij het beu is om zijn hele carrière een enkel personage te moeten 'spelen', zelfs als hij rollen op zich neemt die los staan van Peter Parker.

Hoe dan ook, het lijkt erop dat een paar mensen het eens zijn over het volgende: Tobey Maguire lijkt misschien lief en onschuldig en "sullig" in zijn films, maar in het echte leven is hij allesbehalve.

Aanbevolen: