Landon Barker's datinggeschiedenis en andere feiten over de zoon van Travis Barker

Inhoudsopgave:

Landon Barker's datinggeschiedenis en andere feiten over de zoon van Travis Barker
Landon Barker's datinggeschiedenis en andere feiten over de zoon van Travis Barker
Anonim

Ze worden zo snel groot! De peuter die op MTV's Meet The Bakers realityshow verscheen, is nu een jonge volwassene. Landon Asher Barker is het eerste kind van Blink-182-drummer, Travis Barker, en voormalig Miss New York USA, Shanna Moakler. De show, die slechts twee seizoenen werd uitgezonden, ging over het leven van het paar tijdens het opbouwen van het jonge gezin. Een paar jaar nadat de show was afgelopen, ging het paar hun eigen weg en kreeg de realityshow de schuld van het veroorzaken van spanning in de relatie van het paar.

Landon lijkt net als zijn ouders de lijn van entertainment te hebben gevolgd. De achttienjarige is een acteur, muzikant, model en persoonlijkheid op sociale media. Ondanks zijn aanwezigheid op sociale media is de jonge volwassene erin geslaagd zijn privéleven geheim te houden. Ongeacht hoeveel Landon probeert om dat deel van zijn leven uit de schijnwerpers te houden, het datingleven van de muzikant blijft het publiek bereiken.

8 Landon Barker's First Heart Rob

Landons eerste bekende relatie was met tieneractrice Devenity Perkins. In 2016 begon het voormalige stel officieel te daten en bracht tijd samen door. Devenity en Landon hadden een sterke band; ze werden in hetzelfde jaar geboren en deelden een gemeenschappelijke interesse in acteren. Het voormalige koppel legde hun schattige momenten vast met video's op TikTok en YouTube. Het duo leek perfect bij elkaar te passen, maar uiteindelijk liep de relatie op de klippen nadat Landon besloot uit elkaar te gaan.

7 Landon Barker's mogelijke relatie met Natalia Muriithi

Datinggeruchten begonnen de jonge muzikant te volgen nadat hij zijn eerste relatie met Devenity had beëindigd. De jonge reality-tv-ster werd gekoppeld aan tieneractrice en model Natalia Muriithi. Landon Barker en Natalia werden op verschillende plaatsen in het openbaar hand in hand gezien. In tegenstelling tot zijn eerste relatie waren er geen foto's of video's van Landon en Natalia op een social media-platform. Het is niet zeker of de vrienden een relatie hadden, maar de geruchten over het daten van het duo waren wijdverbreid onder zijn tienerfans.

6 Landon Barker heeft een nieuwe muze

De reality-tv-ster Landon Barker heeft weer liefde gevonden. Na een lange pauze van de datingscene hervatte de muzikant een nieuwe relatie met de populaire TikToker Charli D'Amelio. Het duo leidde vorige maand tot datingspeculaties toen ze werden gespot bij het verlaten van een Machine Gun Kelly-concert samen. Deze speculaties werden bevestigd toen een bron People vertelde dat hun relatie nog in de kinderschoenen staat. De relatie lijkt op de goede weg te zijn begonnen, aangezien het paar veel tijd samen doorbrengt.

5 Landon Barker is een muzikant

De achttienjarige treedt in de voetsporen van zijn vader. Landon Barker is een hiphopartiest die optreedt onder de naam OTG Landon. In 2018 bracht de jonge muzikant zijn debuutsingle Don't Need Her uit op YouTube. Sinds zijn debuutsingle is Landon in de ban, zoals zijn naam OTG een deel van zijn naam aangeeft. Dit jaar speelde de rapper zijn allereerste korte set in The Roxy. Landons optreden was opwindend en emotioneel toen hij zijn vriend Jaden Hossler en zijn vader Travis Barker meebracht om hem op het podium te vergezellen.

4 Landon Barker heeft een modecollectie

The Die in California-ster is een modeontwerper. Landon lanceerde zijn betaalbare capsulecollectie met retailer boohooMan. De 40-delige collectie weerspiegelt de evoluerende stijl van de kunstenaar. Landon was vooral enthousiast over de samenwerking met het merk omdat het hem de vrijheid gaf om zijn creatieve kant te uiten. "Ik ben zo trots op de sfeer die we door elke look hebben gecultiveerd. Ik ben al van jongs af aan bezig met mode, dus het was leuk om zelf iets te creëren", deelde de muzikant in een persbericht.

3 Landon Barker is een grote broer

Landon heeft een speciale band met zijn jongere zus, Alabama Luella Barker. Net als de rest van de Travis Barker-clan, is Alabama muziekgericht; de zestienjarige maakt al jaren covers van populaire liedjes op haar YouTube-kanaal. De tiener is erg actief op sociale media en geniet een enorme aanhang op Instagram. Net als haar broer heeft Alabama onlangs haar Y2K-geïnspireerde collectie uitgebracht met PrettyLittleThing. Uit de eerdere relatie van hun moeder hebben Landon en Alabama een oudere zus genaamd Atiana Cecilia De La Hoya.

2 Landon Barker's netto waarde

Ondanks dat hij pas achttien jaar is, draagt Landon veel hoeden. De tiener is acteur, modeontwerper, drummer en muzikant. De reality-tv-ster werkt de klok rond om zijn vele rollen te vervullen. Onlangs kreeg Landon zijn grote doorbraak in de muziek met zijn speelfilm in MGK's nummer 'Die in California'. In juni trad Landon toe tot MGK in New York om een spannend optreden af te leveren. Landon's sociale media-aanhang levert hem gesponsorde partnerschappen op met merken buiten zijn vak. Volgens The Wikifeed is Landon $ 500.000 waard.

1 Kourtney Kardashian is de stiefmoeder van Landon Barker

Landon Barker's vader, Travis Barker, gaf onlangs een derde kans op het huwelijk. In mei wisselde de Blink-182-drummer huwelijksgeloften uit met reality-tv-ster Kourtney Kardashian na een jaar daten. De Barkers en de Kardashians maken nu deel uit van een grote gemengde familie, en zo te zien lijkt alles perfect bij hen te passen. Landon is opgewonden dat zijn vader weer liefde vindt en vindt zijn stiefmoeder geweldig.

Aanbevolen: