10 weinig bekende feiten over de zoon van Lisa Kudrow, Julian Murray Stern

Inhoudsopgave:

10 weinig bekende feiten over de zoon van Lisa Kudrow, Julian Murray Stern
10 weinig bekende feiten over de zoon van Lisa Kudrow, Julian Murray Stern
Anonim

Lisa Kudrow is een begrip geworden dankzij haar werk in de entertainmentindustrie. In 1994 scoorde Kudrow de rol van Phoebe Buffay in de populaire sitcom, Friends.

Tijdens seizoen vier van de serie beviel Lisa Kudrow van haar en de zoon van Michael Stern, Julian Murray Stern. Hoewel Lisa's personage op het scherm een drieling baarde, is Julian in het echte leven haar enige kind.

De twee delen een heel speciale band en hebben onlangs Julians afstuderen aan de universiteit gevierd. De twee delen niet alleen een opvallende gelijkenis, ze hebben allebei ook een liefde voor de kunsten. Dus, met de twee die zoveel gemeen hebben, wat v alt er nog meer te weten over Julian Murray Stern? Laten we het uitzoeken!

Vanaf 26 juni 2021: Lisa Kudrow verwelkomde haar zoon, Julian Murray Stern in 1998, terwijl haar zwangerschap in Friends werd geschreven. Julain studeerde onlangs af aan de University of Southern California School of Cinematic Arts, waar hij een aantal visuele projecten ging schrijven en produceren. Ondanks het feit dat hij zo'n praktische moeder als Kudrow heeft en zijn nauwe relatie met de Friends-cast, is Julian geen fan van de show, maar hij heeft duidelijk gemaakt dat Game Of Thrones zeker naar zijn zin is. Bovendien leeft het enige kind een heel rustig leven, maar hij weet het een en ander over het leven in Hollywood en sluit vriendschap met niemand minder dan Brooklyn Beckham als een van zijn vrienden.

Bijgewerkt op 13 mei 2022: De zoon van Lisa Kudrow leeft nog steeds een onopvallend leven buiten de schijnwerpers na zijn afstuderen aan een filmprogramma aan het USC. Volgens zijn Instagram- en Vimeo-accounts lijkt hij te blijven werken aan filmprojecten als regisseur, video-editor en scenarioschrijver. Hij plaatste onlangs enkele foto's van zichzelf tijdens een bezoek aan de Friends-set, wat een behoorlijk interessante ervaring moet zijn geweest voor de jonge man die de eerste jaren van zijn leven praktisch op de set van de populaire sitcom was opgegroeid.

10 Julian Murray Stern is enig kind

Julian Murray Stern werd op 7 mei 1998 in Californië geboren. Zijn ouders waren toen drie jaar getrouwd. Hoewel zijn vader een succesvolle zakenman is, komt zijn afstamming van beroemdheden van zijn moeder, die 12 keer genomineerd is voor een Primetime Emmy en in 1996 de prijs won voor Outstanding Supporting Actress in een Comedy Series.

Hoewel Lisa Kudrow op Friends misschien bevallen is van een drieling, is Julian haar enige kind in het echte leven! Gelukkig voor Lisa maakte Stern al vroeg duidelijk dat hij geen broers en zussen wilde hebben, wat best goed uitpakte voor de 23-jarige.

9 Julian Murray Stern is bevriend met de Beckhams

Zoals elk SoCal-kind dat in het warme weer leeft met veel buitenactiviteiten, hield de tween van scooters rijden en skateboarden.

Als je bedenkt dat ouders van beroemdheden andere beroemde ouders aantrekken, is het geen verrassing dat Julian omgaat met Brooklyn Beckham en de hele Beckham-bende, vooral op het skatefeest, waar Brooklyn ook erg van houdt.

8 Julian Murray Stern had een drive-by bar mitswa

Julian was in een winkelcentrum toen mannen van de Chabad-beweging hem vroegen of hij van dat geloof was. Julian zei dat hij half-joods was [van moeders kant].

Ze zeiden: "Geweldig, kom hier, we geven je binnen 30 seconden een bar mitswa." Hij ging naar huis en vertelde zijn moeder dat hij in het winkelcentrum een videogame had gekocht en een bar mitswa had gekregen. Verras moeder!

7 Julian Murray Stern heeft vijf "tantes en ooms"

Afgezien van biologische familieleden, kon Julian de hechte groep getalenteerde castmates van Friends van zijn moeder als zijn eigen familie tellen: Courtney Cox (Monica Geller), Jennifer Aniston (Rachel Green), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), Matthew Perry (Chandler Bing), David Schwimmer (Ross Geller).

Als je bedenkt dat Kudrow Julian in 1998 verwelkomde, tijdens het hoogtepunt van de show, is het geen verrassing dat de hele cast tussenbeide kwam om de nieuwe moeder te helpen bij het navigeren door het moederschap naast haar Franse echtgenoot, Michael Stern.

6 Julian Murray Stern's geboorte werd in 'Friends' geschreven

De ster van HBO's The Comeback was al vier seizoenen bezig met haar populaire televisieserie toen ze erachter kwam dat ze zwanger was. Omdat het 'luchthoofd'-lid van het sextet zo waardevol was voor de cast, werd haar zwangerschap geschreven in de verhaallijn van haar personage, Phoebe Buffay, die besluit als surrogaat op te treden en een drieling heeft.

Terwijl Kudrow zwanger was van een drieling in de show, droeg ze Julian eigenlijk het hele seizoen 4, daarom moest ze achterblijven tijdens het bezoek van de cast en de filmsessie in Londen, Engeland.

5 Julian Murray Stern is geen fan van 'Friends'

Tijdens een interview met Jimmy Kimmel in 2014 onthulde Romy en Michele's High School Reunion-ster dat haar zoon, die toen 16 was, geen fan was van Friends.

Toen de presentator aangaf dat kinderen niet vaak geïnteresseerd zijn in de carrières van hun ouders, wees de stripactrice erop dat Julian van "iedereen anders" hield. dan zij!

4 Julian Murray Stern had een hands-on moeder

Ook al was ze op een wereldberoemde netwerktelevisie-megahit, de Analyse Deze actrice behandelde het als een typische 9-tot-5. In feite gaf ze andere acteermogelijkheden door die mensen hadden kunnen laten zien dat ze meer was dan 'Phoebe', omdat ze haar kind niet wilde ontwortelen 'naar New York, dan Londen', zoals ze Glamour vertelde in 2014.

Gelukkig voor Julian was Lisa er zijn hele leven erg bij betrokken, waardoor hij het gevoel had dat hij een normale opvoeding had gehad, ondanks haar A-lijststatus in Hollywood.

3 Julian Murray Stern studeerde af aan de universiteit

Als mama een BS in biochemie heeft, zal onderwijs een prioriteit zijn. Hij ging naar Crossroads in Californië voor de middelbare school, en hoewel hij en zijn ouders universiteiten in Boston bezochten, besloot Julian naar de University of Southern California School of Cinematic Arts te gaan.

Zijn afstudeerscriptie Mind Made Up is online beschikbaar, wat een korte blik werpt op het werk dat hij deed tijdens zijn studietijd. In mei 2021 studeerde Julian officieel af, waardoor moeder Lisa geen andere keuze had dan het feestelijke moment op Instagram te plaatsen.

2 Julian Murray Stern is een 'Game Of Thrones'-fan

Hoewel hij misschien geen fan van Friends is, lijkt het alsof Julian wel van televisie geniet!

De ster plaatste in 2017 een foto van zichzelf op Instagram terwijl hij op niemand minder dan de Iron Throne van Game Of Thrones zat terwijl hij een HBO-t-shirt droeg. Aangezien GoT een van de grootste shows was, is het geen verrassing dat hij een fan was!

1 Julian Murray Stern is geen acteur

Hoewel zijn moeder roem en fortuin vond met acteren, heeft de Hollywood-telg zijn eigen ambities. Bewerkt van zijn IG: “Op een dag liep ik op een willekeurige filmset…besloten om willekeurige dingen te filmen…ze probeerden me tegen te houden…ik bleef filmen…de regisseur smeekte me om van haar set af te gaan. Laat mensen of [politie]tasers je er nooit van weerhouden je dromen te verwezenlijken."

Hoewel hij grappig was, is Julian niet van plan om als acteur in de voetsporen van zijn moeder te treden, maar het is duidelijk dat hij talent heeft achter de camera!

Aanbevolen: