Megan Fox of machinegeweer Kelly, wie heeft het hogere vermogen?

Inhoudsopgave:

Megan Fox of machinegeweer Kelly, wie heeft het hogere vermogen?
Megan Fox of machinegeweer Kelly, wie heeft het hogere vermogen?
Anonim

Megan Fox en Machine Gun Kelly zijn tegenwoordig een van de meest spraakmakende stellen onder de A-listers. Ze hangen rond met de Kardashians, werken samen aan verschillende projecten en halen de krantenkoppen met hun onvoorspelbare gedrag. Hoewel ze zowel succesvol als beroemd waren voordat hun paden elkaar kruisten, hebben Fox en Kelly nieuwe hoogten van roem bereikt sinds het begin van hun toegewijde relatie.

Megan Fox wordt vaak beschouwd als een van de mooiste vrouwen van de 21e eeuw en werd een enorme ster na de hoofdrol in Transformers. Kelly, aan de andere kant, is een genre-pushende rapper/rockster die in 2010 voor het eerst meer erkenning kreeg. Maar welke van hen is de rijker? Is het Fox, die een 20-jarige carrière achter de rug heeft, of is het MGK, een van de meest besproken hedendaagse muziekartiesten?

6 Megan Fox verdiende haar miljoenen als acteur

Megan Fox was pas 15 jaar oud toen ze begon te werken aan haar carrière in de entertainmentindustrie. Sommigen herinneren zich haar misschien van Hope & Faith, een sitcom met Kelly Ripa en Faith Ford in de hoofdrol. In 2007 kreeg ze de levensveranderende rol van Mikaela Banes in Transformers en hernam de rol in 2009. Hoewel ze later een enorme ruzie had met de regisseur, Michael Bay, die haar carrière in de weg stond, blijft ze tot op de dag van vandaag een begrip..

Fox is ook te zien geweest op talloze tijdschriftomslagen en werd meerdere keren beschouwd als een van de mooiste en meest sexy vrouwen ter wereld. Op 35-jarige leeftijd neemt ze meerdere projecten per jaar aan. Haar meest recente projecten zijn Think Like A Dog (2020), Rogue (2020) en Till Death (2021).

5 Machinegeweer Kelly werd een beetje later beroemd

Colson Baker a.k.a. Machine Gun Kelly is vier jaar jonger dan de Transformers-ster. Terwijl Megan op 20-jarige leeftijd al een superster was, is MGK pas in de afgelopen tien jaar beroemd geworden. Hij begon als hiphopartiest, maar op zijn laatste album Tickets to My Downfall (2020) maakte hij een verrassende wending naar gitaargeluiden en pop-, rock- en punkmuziek. Vandaag staat Baker op het hoogtepunt van zijn carrière. In het afgelopen jaar won hij verschillende muziekprijzen, verscheen hij in Pete Davidson's film King of Staten Island en speelde hij een cameo in de aankomende Jackass-film. En last but not least begon hij met Megan Fox te daten.

4 Megan Fox & MGK: een intense relatie

Hoewel er nog steeds behoorlijk veel mensen waren die MGK niet kenden vóór 2020, veranderde dat zodra Megan Fox regelmatig met hem omging. Ze leerden elkaar kennen op de set van Midnight In The Switchgrass. Het magnetische paar begon meteen de krantenkoppen te halen omdat Fox nog niet gescheiden was van haar nu ex-man. De video voor 'Bloody Valentine' met in de hoofdrol Fox werd binnen een paar dagen miljoenen keren bekeken. Bedoeld of niet, het was allemaal geweldige publiciteit voor de muziek van MGK.

Wat hun status als iconisch koppel nog meer verstevigde, is hun vriendschap met Kourtney Kardashian en Travis Barker, die begin 2021 begonnen te daten. Tegenwoordig zou je kunnen stellen dat MGK en Fox meer bekend staan om hun relatie dan om hun respectieve carrières.

3 Megan Fox gaf een deel van haar verdiensten aan liefdadigheid

Megan Fox heeft een fortuin verdiend in haar 20-jarige carrière, maar ze heeft ook een deel van het geld weggegeven aan goede doelen. In 2010 gaf ze het volledige salaris dat ze verdiende voor de hoofdrol in Eminem's 'Love the Way You Lie' weg aan het Sojourn House. Ze heeft ook deelgenomen aan het inzamelen van $ 1 miljoen voor legerveteranen, meldt Outsider.

2 Machinegeweer Kelly verdient extra geld met goedkeuringen

Hij is niet alleen een productieve muzikant en acteur, maar Machine Gun Kelly is ook het gezicht geweest van veel merken. Zo tekende hij een endossement deal met Reebok en Young & Reckless. Ook al is hij minder lang op het toneel geweest dan zijn betere helft, hij heeft eigenlijk al een hoger vermogen dan Fox. Een van zijn uitgaven is het betalen van $ 30.000 per maand aan huur, en het doet helemaal geen pijn aan zijn portemonnee.

1 Machinegeweer Kelly's nettowaarde is hoger dan die van Megan Fox

Hoewel Megan Fox waarschijnlijk meer een wereldwijd begrip is dan Machine Gun Kelly, is hij nog steeds degene die het nettowaardespel wint. Met twee miljoen, om precies te zijn - Megan Fox is $ 8 miljoen waard, terwijl Machine Gun Kelly $ 10 miljoen waard is. De kans is groot dat dit aantal de komende jaren aanzienlijk zal stijgen.

Op 31-jarige leeftijd begeeft MGK zich nu in de wereld van het filmmaken. Zijn regiedebuut is een komedie, genaamd Good Mourning with a U' (2021), en zal naar verwachting ergens later dit jaar uitkomen. De cast bestaat uit Machine Gun Kelly zelf, maar ook Megan Fox en Pete Davidson. De kans is groot dat zijn vermogen in de nabije toekomst omhoogschiet - het hangt allemaal af van het succes van de film.

Aanbevolen: