Dit is hoe machinegeweer Kelly Megan Fox voorstelde en wat hij voor hun toekomst heeft gepland

Inhoudsopgave:

Dit is hoe machinegeweer Kelly Megan Fox voorstelde en wat hij voor hun toekomst heeft gepland
Dit is hoe machinegeweer Kelly Megan Fox voorstelde en wat hij voor hun toekomst heeft gepland
Anonim

Tweelingvlammen, Machine Gun Kelly en Megan Fox gaan eindelijk in het huwelijksbootje. Colson Baker alias M. G. K. ten huwelijk gevraagd aan Megan Denise Fox op 11 januari 2022 onder een banyanboom. Deze boom heeft een speciale betekenis voor het stel dat anderhalf jaar geleden hun relatie officieel op dezelfde plek maakte. Megan deelde een video van het ontroerende moment waarop Kelly op één knie ging zitten en de liefde van zijn leven ten huwelijk vroeg.

Fox was eerder tien jaar getrouwd met Brian Austin Green en ze delen drie zonen. Kelly deelt zijn dochter Casie met Emma Cannon. Kelly ontmoette Fox op de set van hun film Midnight in the Switchgrass en sindsdien zijn ze aan de heup gehecht. Het was nooit de vraag of ze wel of niet trouwen, maar alleen de vraag wanneer. Er was geen betere manier om in 2022 te luiden dan met een episch voorstel van Machine Gun Kelly en Megan Fox!

6 MGK-voorstel aan Megan Fox

Na bijna twee jaar samen te zijn geweest, stelde Machine Gun Kelly Megan Fox ten huwelijk. Fox deelde de voorstelvideo en schreef een mooi bericht samen met een verdraaid einde.

"In juli 2020 zaten we onder deze banyanboom. We vroegen om magie. We waren ons niet bewust van de pijn die we samen zouden ondergaan in zo'n korte, hectische periode. Onbewust van het werk en offert de relatie op van ons zou eisen, maar bedwelmd was door de liefde. En het karma. Op de een of andere manier, anderhalf jaar later, nadat ik samen door de hel was gegaan en meer had gelachen dan ik ooit voor mogelijk had gehouden, vroeg hij me met hem te trouwen. En net als in elk leven vóór dit, en zoals in elk leven dat erop zal volgen, zei ik ja… en toen dronken we elkaars bloed 1.11.22 ✨"

5 MGK en Megan Fox dronken elkaars bloed

Ik moest teruggaan en die laatste regel een paar keer lezen om er zeker van te zijn dat ik het niet verzon. Als je ook het gevoel had dat je dat verkeerd had gelezen, ben ik hier om je te vertellen dat je dat niet hebt gedaan. Ja, om hun verloving te vieren, dronken Kelly en Fox elkaars bloed. Het lijkt erop dat Jennifer's Body een beetje realistischer was dan we ons aanvankelijk hadden voorgesteld! Ieder zijn ding denk ik.

4 MGK en Megan Fox's verlovingsring

Kelly koos ervoor om twee stenen op te nemen=die beide een speciale betekenis hebben voor het paar. De ring is voorzien van Megan's geboortesteen, een smaragd, en zijn geboortesteen, een diamant. De twee stenen zijn verbonden door een magneet in de vorm van het hart.

Ja, in dit leven en elk leven, '? Onder dezelfde takken waar we verliefd op werden, bracht ik haar terug om haar te vragen met me te trouwen', schreef Kelly - wiens geboortenaam Colson Baker is - op Instagram samen met een video van Fox die haar ring laat zien.“Ik weet dat traditie één ring is, maar ik ontwierp het samen met Stephen Webster om er twee te zijn: de smaragd (haar geboortesteen) en de diamant (mijn geboortesteen) gezet op twee magnetische banden van doornen die samentrekken als twee helften van dezelfde zielsvormende het obscure hart dat onze liefde is.”

3 MGK en Megan Fox's rozenblaadjesbed

Machine Gun Kelly en Megan Fox rozenblaadjesbed
Machine Gun Kelly en Megan Fox rozenblaadjesbed

Op het Instagram-verhaal van MGK deelde hij een video waarin hij en zijn toekomstige vrouw op een bedsprei met rozenblaadjes springen. De bloemblaadjes werden in de vorm van een hart op het hotelbed gelegd. Het paar heeft allebei de diepe liefde uitgedrukt die ze voor elkaar hebben en hoe het niets is als alles wat ze ooit eerder hebben gevoeld. "Ze is anders dan alle andere mensen die ik ooit in mijn leven heb ontmoet", vertelde Kelly deze zomer aan InStyle. "Ik denk niet dat mensen de kans krijgen om in echte, grote liefde te geloven, en dat is wat we samen hebben."

2 Tweeling Vlammen

Megan beschreef het ontmoeten van Colson als zeer intens en magnetisch. "De tweede keer dat ik met hem in een kamer was en hem gedag zei en in zijn ogen keek, wist ik meteen dat hij was wat ik een tweelingvlam noem", zei Megan tijdens een aflevering van juli 2020 van de Give Them Lala … Met Randall-podcast. "We zijn eigenlijk twee helften van dezelfde ziel, denk ik. Ik zei dat bijna onmiddellijk tegen hem. Ik voelde het meteen. Van hem houden is als verliefd zijn op een tsunami of een bosbrand. De intensiteit van het samensmelten met hem is gewoon overweldigend, en de dreiging die het vormt is zo krachtig maar zo mooi dat je geen andere keuze hebt om je met eerbied en dankbaarheid over te geven."

1 Toekomstplannen voor Megan Fox en MGK

Er is nog geen trouwdatum in steen gebeiteld, maar fans tellen de dagen af totdat ze het aankondigen. Wat kinderen betreft, heeft MGK verklaard dat hij op een dag graag een gezin zou stichten met Megan. Nu ze verloofd zijn, kan die verklaring eerder vroeger dan later uitkomen. Proost op het gelukkige paar en we wensen hen allebei het beste!

Aanbevolen: