Dan Levy Vs. Annie Murphy: Welke 'Schitt's Creek'-ster heeft het hogere vermogen?

Inhoudsopgave:

Dan Levy Vs. Annie Murphy: Welke 'Schitt's Creek'-ster heeft het hogere vermogen?
Dan Levy Vs. Annie Murphy: Welke 'Schitt's Creek'-ster heeft het hogere vermogen?
Anonim

Toen Schitt's Creek in 2015 debuteerde, werd de show grotendeels verkocht aan het publiek op basis van het feit dat er enkele komische legendes in de hoofdrol speelden. Per slot van rekening zijn Catherine O'Hara en Eugene Levy allebei al jaren een grote speler in de entertainmentindustrie, en het is niet schokkend om ze over ellebogen te zien wrijven met sterren als Elton John. Naast die twee speelde in Schitt's Creek ook Chris Elliott en hij was al in verschillende geliefde films en shows verschenen voordat hij werd gecast als Roland Schitt.

Na een paar jaar in de ether te zijn geweest, leek Schitt's Creek plotseling een enorme hit te worden, gedeeltelijk omdat mensen opgewonden waren om Eugen Levy en Catherine O'Hara weer te zien. Bovendien waren miljoenen comedyfans enthousiast om kennis te maken met jongere sterren uit Schitt's Creek, waaronder Dan Levy en Annie Murphy.

Sinds Annie Murphy en Dan Levy voor het eerst beroemd werden, zijn ze twee van de meest spraakmakende jonge artiesten in de comedywereld geworden. Als gevolg hiervan zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat ze allebei hun nieuwe succes hebben weten te verzilveren. Dat roept echter een voor de hand liggende vraag op, wie heeft een hoger vermogen, Dan Levy of Annie Murphy?

Murphy's Millions

Net toen Annie Murphy zou stoppen met acteren, kreeg ze de rol die haar een ster zou maken, Schitt's Creek's Alexis Rose. Gedurende zes seizoenen portretteerde Murphy Alexis in tachtig afleveringen van de hitkomedie en ze deed het zo geweldig in de rol dat ze een Primetime Emmy won. Sinds Schitt's Creek een enorm succes werd, is het veilig om aan te nemen dat Murphy een aardige cent heeft gekregen voor haar rol in de show.

Gelukkig voor iedereen die van Schitt's Creek hield, hebben de meeste sterren van de show het erg druk gehad sinds de serie eindigde in 2020. Annie Murphy speelde bijvoorbeeld in Kevin Can Fk Himself, een duistere komedie die goed werd ontvangen. Voor een groot deel gebaseerd op het geld dat ze heeft verdiend met haar twee hitseries, heeft Annie Murphy op het moment van schrijven $ 4 miljoen verzameld volgens celebritynetworth.com.

Dan wordt een Powerbroker

Meestal wanneer een show of film een grote hit wordt, staan mensen in de rij om te proberen de eer op te eisen voor het succes ervan. Als het gaat om Schitt's Creek, zijn er veel mensen die een belangrijke rol hebben gespeeld in het feit dat de show een sensatie werd. Alle betrokkenen lijken het er echter over eens te zijn dat één persoon het leeuwendeel van de eer verdient, Dan Levy.

Als de persoon die het uitgangspunt van Schitt's Creek bedacht, was de show vanaf het begin de baby van Dan Levy en daarom wordt hij gecrediteerd als een van de mede-makers van de serie. Toen Schitt's Creek eenmaal in productie ging, speelde Dan de hoofdrol in de show en nam hij zowat elke rol achter de camera op zich, inclusief regisseren, schrijven en uitvoerend produceren. Het belangrijkste was dat Dan de showrunner van Schitt's Creek was, wat betekent dat hij meer invloed had op de creatieve richting van de sitcom dan wie dan ook.

Vanwege hoe ongelooflijk belangrijk Dan Levy was voor het succes van Schitt's Creek, is het logisch dat hij een fortuin verdiende toen de show een enorme hit werd. Bovendien is hij een ster geworden die groot genoeg is om een rol te spelen in een grote film als Happiest Season en Levy werd ingehuurd om Saturday Night Live te hosten. Gezien dit alles is het logisch dat Dan Levy $14 miljoen waard is volgens ceebritynetworth.com.

Hoe dingen kunnen veranderen

Op het moment van schrijven is Dan Levy volgens celebritynetworth.com $ 10 miljoen meer waard dan Annie Murphy. Het is natuurlijk geen geheim dat de entertainmentindustrie ongelooflijk wispelturig kan zijn, dus het fortuin van Muprhy zou dat van Levy in de niet al te verre toekomst kunnen overtreffen. Per slot van rekening lijkt Murphy's show Kevin Can Fk Himself klaar te zijn voor een terugkeer in het tweede seizoen, wat haar bankrekening enorm zou helpen groeien. Bovendien zal iedereen die het afgelopen jaar op YouTube is geweest waarschijnlijk bevestigen dat Murphy is ingehuurd om in een hele reeks advertenties te schitteren en als die trend zich voortzet, zou ze miljoenen kunnen verdienen.

Hoewel de carrière van Annie Murphy veel potentieel heeft, lijkt het nog steeds onwaarschijnlijk dat ze in de nabije toekomst rijker zal worden dan Dan Levy. Levy is tenslotte zo'n grote deal geworden dat ABC hem tekende voor een driejarige algemene deal na een enorme biedingsoorlog. Als een van de shows die Levy voor ABC gaat maken een hit wordt, kan hij gemakkelijk ongelooflijk rijk worden, laat staan als hij meerdere hitshows in de ether heeft. Als je bedenkt hoe vakkundig Levy Schitt's Creek door de zes seizoenen heeft geleid, lijkt het waarschijnlijk dat zijn nieuwe shows ook ver zullen gaan.

Aanbevolen: