Fans Troll 'Tick Tick Boom!' Trailer waarin wordt beweerd dat het personage van Andrew Garfield een 'Spiderman-variant' is

Fans Troll 'Tick Tick Boom!' Trailer waarin wordt beweerd dat het personage van Andrew Garfield een 'Spiderman-variant' is
Fans Troll 'Tick Tick Boom!' Trailer waarin wordt beweerd dat het personage van Andrew Garfield een 'Spiderman-variant' is
Anonim

De trailer voor Lin-Manuel Miranda's nieuwe Netflix-musical Tick Tick…Boom! heeft fans naar een konijnenhol gestuurd.

De nieuwe trailer, uitgebracht op 4 oktober, geeft fans een voorproefje van het regiedebuut van Pulitzer-winnende Miranda met de Amazing Spider-Man-acteur als hoofdrolspeler. De trailer begint met een eenvoudig shot van Andrew Garfield van achteren terwijl hij door een zittende menigte loopt naar wat een refrein lijkt te zijn. Als hij de voorkant bereikt, draait Garfield zich om en zoomt de camera in om zich te concentreren op het uitademen van zijn nerveuze zucht voordat hij opkijkt en de menigte een eenvoudige glimlach schenkt. Terwijl hij begint te spreken, verwelkomt Garfield de menigte voordat hij zichzelf voorstelt als RENT-directeur “Jonathan Larson."

Hierna toont de trailer een selectie van scènes die de verhaallijn bepalen. Het verhaal is een bewerking van de gelijknamige autobiografische musical van componist en toneelschrijver Jonathan Larson.

In de film speelt Vanessa Hudgens ook de rol van Karessa Johnson. X-Men: Apocalypse's Alexandra Shipp zal ook in de film te zien zijn als Larsons vriendin Susan, naast Bradley Whitford als Stephen Sondheim. De film wordt op 12 november uitgebracht.

Na de release van de trailer hadden veel fans moeite om zich te concentreren op de verhaallijn van de film, omdat hun aandacht werd getrokken naar een andere toekomstige release.

Vanwege de voortdurende speculatie dat Garfield zijn rol van Peter Parker in de komende Spider-Man: No Way Home, 17 december, opnieuw zou spelen, was de aandacht gericht op Garfield. Velen vroegen zich af wat Tick Tick … Boom! zou kunnen betekenen voor de toekomstige Spider-Man-film.

Fans haastten zich naar het commentaargedeelte onder de trailer om de draak te steken met zowel de film als het personage van Garfield, omdat ze beweerden dat hij een 'Spider-Man-variant' was."Een van hen zei: "Deze versie van spiderman is degene die muziekleraar werd." Terwijl een ander beweerde: "Peter Parker ging in getuigenbescherming na The Amazing Spider-Man 2."

Een ander ging nog verder met de grap door toe te voegen: "Ik noem het nu, het zal eindigen met Dr Strange die een portaal opent en hem zegt 'pak aan, we hebben een multiversum om te redden'." De trailer zorgde ervoor dat sommigen verder speculeerden over de samenzwering van Garfield en originele Spider-Man Tobey Maguire's optredens in No Way Home. Ze vroegen zich af hoe Garfield beide films tegelijkertijd had kunnen filmen.

Velen bleven er echter zeker van dat beide eerdere Spider-Men zouden verschijnen. Ze beweerden dat Garfield Tick Tick had gemaakt… Boom! als een middel om het publiek af te leiden en hen ten onrechte te laten geloven dat hij niet in No Way Home zou verschijnen om de schok nog verder te vergroten.

Aanbevolen: