Alles wat Diddy's tweelingdochters D'Lila en Jessie hebben bereikt sinds het overlijden van hun moeder

Inhoudsopgave:

Alles wat Diddy's tweelingdochters D'Lila en Jessie hebben bereikt sinds het overlijden van hun moeder
Alles wat Diddy's tweelingdochters D'Lila en Jessie hebben bereikt sinds het overlijden van hun moeder
Anonim

Toen voormalig model Kim Porter plotseling overleed in november 2018, verliet ze niet alleen Hollywood verwoest, maar ook haar ex, muziekmagnaat Sean Combs , ook wel bekend als Diddy om hun drie kinderen op te voeden. Porter en Diddy hadden bijna tien jaar een knipperlichtrelatie waarin ze zoon King Combs en tweelingdochters D'Lila verwelkomden, en Jessie Ten tijde van Porters dood was King 20, terwijl de tweeling slechts 12 jaar oud was.

Nu, jaren na Kims vroegtijdige dood, hebben we Jesse en D'Lila zien opgroeien tot mooie jonge tieners. En nog beter dan hun schoonheid is hoe goed deze twee het voor zichzelf doen, hoeveel ze hebben bereikt en hoe ze hun vader trots maken! Dit alles staat natuurlijk los van de pijn van het verlies van hun moeder op jonge leeftijd. Wil je weten wat deze twee jongeren hebben uitgespookt? Neem een kijkje!

9 Jesse en D'Lila zijn afgestudeerd

In 2019 studeerde de tweeling af van de zesde klas en in echte familiestijl waren Diddy en de rest van de Combs-clan aanwezig om Jesse en D'Lila te steunen op hun grote dag. In mei 2021 maakten de meisjes hun familie weer trots toen ze van de middelbare school afstudeerden. Nu de twee meisjes op weg zijn naar de middelbare school, spreekt het voor zich dat deze twee zeker gegroeid zijn!

8 Diddy's tweeling gemodelleerd voor nieuwe baby Phat-lijn

D'Lila Star en Jessie Combs veroveren de modellenwereld nu al stormenderhand. Het dynamische duo heeft deals gesloten met een aantal grote kledinglijnen, waaronder de nieuwe Baby Phat-collectie van Kimora Lee Simmons met Forever 21. In een campagnevideo voor het merk werden D'Lila en Jessie hand in hand vastgelegd terwijl ze rolschaatsen en kusjes naar de camera blazen. Ze werden in de commercial vergezeld door Kimora zelf, samen met twee van Kimora's dochters en een hele reeks andere modellen. De groep was ook te zien in een fotoadvertentie voor de collectie, met D'Lila en Jessie rockende witte t-shirts, zwarte bikershorts en kniehoge roze sokken.

7 Ze modelleerden voor Asa Kaftans

Jessie, D'Lila en hun zus Chance zagen er prachtig uit toen ze pronkten met hun modellenvaardigheden in prachtige outfits ontworpen "Asa Kaftans". Het trio zag er ongelooflijk mooi uit in de outfits terwijl ze op bewonderenswaardige wijze poseerden voor een open raam en er stijlvol uitzagen als altijd.

6 D'Lila en Jessie liepen over de Dolce & Gabbana-baan in Italië

D'Lila en Jessie hebben het van hun mama gekregen! Het duo konaliseerde het modelvertrouwen van hun overleden moeder, Kim Porter, toen ze hun catwalkdebuut maakten op de Dolce & Gabbana-modeshow in Venetië. De tweeling droeg bijpassende gezwollen kanten jurken, met D'Lila in een hemelsblauwe en witte kleurstelling, en Jesse droeg de zwart-roze versie. Terwijl je op de catwalk liep, kon je zien dat deze twee de opmerkelijke modellenvaardigheden van hun moeder hebben opgepikt."Woorden kunnen het niet uitleggen. LIEFDE," schreef Diddy trots, bij foto's van hun runway-wandelingen.

5 Ze traden op met Diana Ross

D'Lila en Jessie namen de rol van back-updansers in 2019 op zich toen ze samen met Diana Ross op het podium stonden tijdens een optreden op haar 75e verjaardag. De meisjes droegen prachtige rode jurken en dansten mee terwijl Ross haar hit 'Stop! In de naam van de liefde. " We hebben een geweldige tijd gehad met @dianaross," schreven D'Lila en Jessie in een Instagram-bericht.

4 De Youtubers werden

D'Lila en Jessie zijn misschien nog maar tieners, maar deze twee hebben duidelijk veel talenten in zich. In 2018 lanceerde het paar een YouTube-kanaal, The Combs Twins. Na de dood van Parker later dat jaar namen ze echter een pauze, om pas in 2019 terug te keren. Sindsdien zijn D'Lila en Jessie doorgegaan met het delen van geweldige video's waarin ze schoonheids- en huidverzorgingstips geven, terwijl ze ook af en toe een glimp opvangen van hun dag om dag leeft. Met bijna 30.000 abonnees en meer dan een miljoen views kunnen we gerust stellen dat deze twee op zichzelf succesvolle YouTubers zijn geworden!

3 Ze geven terug aan de gemeenschap

Met een geschat vermogen van $ 900 miljoen, is Diddy een van de rijkste in de muziekindustrie. Dit betekent dat D'Lila en Jessie samen met al zijn andere kinderen een bevoorrecht leven leiden. Desondanks weten de tweeling blijkbaar hoe belangrijk het is om iets terug te geven aan de gemeenschap, aangezien ze al actief betrokken zijn bij liefdadigheid. Eerder dit jaar brachten D'Lila en Jessie een bezoek aan het Alexandria House, een tussenwoning, waar ze zelfzorgtassen uitdeelden aan vrouwen en kinderen.

2 Ze brengen hulde aan hun mama

Ondanks dat ze zich niet wentelen in de pijn van haar dood, 'dragen Lila en Jessie de herinnering aan Porter nog steeds in hun hart. Het is dan ook geen verrassing dat ze het voormalige model zo veel mogelijk vieren en eren."Fijne Moederdag mama. WE HOUDEN ZO VEEL VAN JE️. We missen je en hopen dat je het naar je zin hebt daarboven? We houden van je?", las een recent Instagram-bericht.

1 Vakanties

Alle werk en geen spel maakt de Comb-tweeling saai! Tussen schoolwerk en modellenwerk hebben D'Lila en Jessie ongetwijfeld een druk schema, maar dit weerhoudt hen er niet van om plezier te hebben. Vaker wel dan niet gaan D'Lila en haar zus op familievakanties met hun vader of broers en zussen. En zelfs als ze alleen zijn, weten deze twee nog steeds hoe ze plezier moeten hebben. Over een evenwichtig leven gesproken!

Aanbevolen: