Wat Britney Spears heeft bereikt sinds het einde van haar conservatoriumopleiding

Inhoudsopgave:

Wat Britney Spears heeft bereikt sinds het einde van haar conservatoriumopleiding
Wat Britney Spears heeft bereikt sinds het einde van haar conservatoriumopleiding
Anonim

Zoals veel fans weten, stond Britney Spears dertien jaar onder curatele en werd ze gecontroleerd door haar vader. Ze had bijna geen controle over haar eigen leven en mocht er niet eens over praten. Eindelijk had ze er genoeg van en stapte ze naar de rechtbank. Uiteindelijk won ze en werd ze eind 2021 eindelijk vrijgelaten uit het conservatorium.

Fans vragen zich misschien af wat Spears heeft uitgespookt sinds ze haar vrijheid herwonnen heeft. Ze heeft niet veel tijd gehad om haar vrijheid te verkennen, maar zoals ze in een video op haar Instagram zei net nadat ze was ontslagen uit haar conservatorium, waren het de eenvoudige dingen in het leven die ze kon waarderen, zoals het rijden met haar eigen auto.

8 Britney Spears heeft nu de sleutels van haar eigen auto

Nu Spears is bevrijd van haar conservatorium, kan ze haar eigen auto besturen. Spears verklaarde in een video die ze op haar Instagram plaatste dat het de kleine dingen waren die een groot verschil maakten in haar leven. Ze kon eindelijk de sleutels van haar eigen auto hebben en ze kon ook voor het eerst in jaren haar eigen pinpas hebben en contant geld zien. Ze was dolblij dat ze alleen maar kaarsen voor zichzelf kon kopen. Ze zei dat ze vier maanden lang helemaal niet kon rijden.

7 Britney Spears kan pijnmedicatie nemen

Spears zei onlangs in een Instagram-bericht dat ze aan het trainen is sinds ze is bevrijd van haar conservatorium en dat ze is afgevallen. Ze zei dat het trainen haar een schop onder haar kont heeft gegeven en dat ze eigenlijk medicijnen kan nemen voor de spierpijn. Ze zei dat ze tijdens haar conservatorium alleen Tylenol mocht nemen voor de pijn.

6 Britney Spears heeft een nieuwe puppy

Spears plaatste onlangs op Instagram dat ze de trotse eigenaar is van een gloednieuwe puppy. Ze noemde de puppy, een Australische herder, Sawyer. Ze verklaarde dat "kun je twee liefdes van je leven hebben, want hij komt op de tweede plaats!" Ze zei ook dat ze "hem als een droom in Maui had gevonden en hem meteen mee naar huis had genomen. Het is grappig… hij praat niet terug, maar het is alsof hij begrijpt wat ik zeg!" Ze gutste ook over het feit dat "hij mijn hart laat smelten … hij heeft me nodig en dat vind ik leuk!"

5 Britney Spears vierde haar verjaardag in het buitenland

Voor het eerst in meer dan tien jaar mocht Spears haar verjaardag vieren zonder de controle van haar vader in haar conservatorium. Ze vloog met haar verloofde in een privéjet naar Mexico en vierde haar 40e verjaardag in stijl. Om haar speciale dag te vieren, schreef Spears op Instagram: "Ik ben zo gezegend en dankbaar! Tranen van vreugde vandaag. Bedankt voor alle verjaardagswensen."

4 Britney Spears ging op vakantie met haar verloofde

Spears ging onlangs met haar verloofde, Sam Asghari, op vakantie naar Polynesië, waar ze veel topless foto's nam op het strand daar en op haar Instagram-pagina verklaarde dat ze daarheen wilde verhuizen en baby's wilde krijgen. Ze plaatste in november 2021 ook een bericht dat ze erover dacht om nog een baby te krijgen. Ze heeft ook uitstapjes gemaakt naar Maui, waar ze zei dat ze de beste tijd had.

3 Britney Spears trekt warme jurken voor zichzelf

Spears verklaarde op Instagram dat ze bijna 250 shows deed in Las Vegas in de vier jaar dat ze daar was voor haar residency en dat ze maar twee keer uit kon gaan. Ze zei: "Ik denk dat ik de rest van mijn leven elke avond mijn hete jurkjes zal moeten aantrekken om zelfs maar mijn hele leven voor mijn gezin te werken met alleen oude liedjes toegestaan!" Ze zei ook dat haar vader haar tijdens haar carrière vaak vertelde dat ze dik was, wat haar natuurlijk een slecht gevoel over zichzelf gaf. Ze heeft verklaard hoe haar behandeling door haar familie haar geestelijke gezondheid beïnvloedde en hoe ze tien uur per dag zeven dagen per week in therapie was vanwege haar mentale trauma.

2 Britney Spears rijdt op een motorfiets

Spears heeft video's gepost van haarzelf op een motorfiets rond haar binnenplaats met Asghari. Ze lijkt het leuk te vinden om met hem rond te rijden en geniet zeker van haar vrijheid om te komen en gaan wanneer ze wil. Ze zei zelfs op haar Instagram dat er vier maanden waren waarin ze haar huis niet eens alleen mocht verlaten. Haar huis staat in Thousand Oaks, Californië, en is 7,4 miljoen waard.

1 Britney Spears kan nu koffie drinken

Spears verklaarde in een Instagram-bericht dat ze twee jaar geen koffie mocht drinken. Ze zei dat toen ze het voor het eerst weer begon te drinken, het haar ogen een beetje meer wijdde en haar een glans op haar gezicht gaf. Ze zei dat ze, omdat ze nu koffie kan drinken, soms drie uur per dag in haar huis danst. Ze zei ook dat ze nu ook Zumba-lessen geeft.

Aanbevolen: