Hoe denkt Shaun White over de liefdesinteresses van Nina Dobrev op het scherm?

Inhoudsopgave:

Hoe denkt Shaun White over de liefdesinteresses van Nina Dobrev op het scherm?
Hoe denkt Shaun White over de liefdesinteresses van Nina Dobrev op het scherm?
Anonim

Actrice Nina Dobrev en snowboarder/skateboarder Shaun White begonnen begin 2020 te daten en sindsdien zijn ze samen. Hoewel de twee een glimp van hun relatie op sociale media delen, hebben ze de neiging om uit de schijnwerpers te blijven, ook al steunen ze elkaars carrière altijd.

Vandaag bekijken we wat Shaun White heeft onthuld als het gaat om hoe hij denkt over de liefdesbelangen van zijn vriendin op het scherm. Heeft de snowboarder er een hekel aan om Dobrev haar medesterren te zien kussen? Blijf scrollen om erachter te komen!

Shaun White keek naar 'The Vampire Diaries'

Hoewel de meeste mensen Shaun White niet per se zouden zien als iemand die van vampiershows voor tieners houdt, gaf de snowboarder wel toe dat hij The Vampire Diaries bingde. Natuurlijk keek White ernaar omdat Nina Dobrev een van de hoofdpersonages in de show portretteert.

Shaun White deelde zijn mening over de show op TikTok en gaf toe dat hij regelmatig wordt gevraagd of hij de show heeft gezien. "Ik krijg deze vraag eigenlijk nogal wat", zei de snowboarder. "Ja, ik heb de show gezien. Ik vond het leuk. Het was goed."

De atleet onthulde dat hij naar de show keek tijdens de COVID-19-pandemie toen hij tijd alleen in quarantaine doorbracht. "Weet je, het was gewoon grappig omdat Nina een film aan het opnemen was in Canada, en ik mocht Canada niet in - het was tijdens quarantaine. Ik zou haar ongeveer drie maanden niet zien," zei White. "Ik dacht: 'Oh, dit wordt cool. Ik zal de show beginnen.' Zoals, ik zal haar een beetje zien zonder haar te zien. En het was cool, maar het werd een beetje donker."

Shaun White onthulde dat het helemaal niet gemakkelijk was om tijdens de pandemie tijd weg te brengen van zijn vriendin. "Dat was waarschijnlijk een van de moeilijkste dingen, want ik kon Canada niet in. Ik heb het geprobeerd,' gaf White toe aan People. 'Ik was omgedraaid. Ik dacht: 'Kom op, ik was hier op de Olympische Spelen. Weet je nog? Ik heb mijn haar geknipt.' Het is uitdagend, het is moeilijk. Maar het is een van die dingen waar we een leuk systeem hebben om contact te houden. Vliegtickets zijn zo goed als geboekt voor elke gelegenheid om elkaar te zien. Ik weet dat we tijdens de feestdagen afspreken rond de kerst. Alles wat er tussendoor gebeurt, zal ik overvliegen om haar te zien. Je laat het gewoon werken, dat is gewoon het doel en de sleutel tot alles."

Wat vindt Shaun White van Dobrev's liefdesbelangen op het scherm?

Zoals fans weten, bevond Elena Gilbert, het personage van Nina Dobrev uit The Vampire Diaries, zich in het midden van de Damon en Stefan Salvator-driehoek, wat betekent dat Dobrev nogal wat van haar medesterren kuste - vooral gezien het feit dat ze ook Katherine Pierce speelde en Amara.

Shaun White gaf toe dat hij zo verslaafd raakte aan de verhaallijn dat hij uiteindelijk voor Elena Gilbert uitging om met haar verschillende liefdesbelangen te eindigen."Ze is als… de liefdesbelang van alle jongens in de show. En toen merkte ik dat ik echt voor ze wroet. Ik had zoiets van 'Ben ik in de weg?'," zei White. "Hoe dan ook, ik weet niet of dat gezond was of niet, maar ik heb de show wel gezien en het was echt grappig." Hij voegde er gekscherend aan toe: "Ik kan niet wachten op seizoen negen." Zoals fans weten, eindigden The Vampire Diaries in 2017 na acht seizoenen.

Afgaande op het commentaar van de atleet op TikTok, lijkt het alsof Shaun White er geen probleem mee heeft dat Nina Dobrev haar medesterren kust voor de camera. Nina Dobrev is tenslotte niet de eerste actrice waar Shaun White een relatie mee had - voorafgaand aan The Vampire Diaries-ster was de vijfvoudig Olympiër ook gekoppeld aan Elisha Cuthbert en Lindsay Lohan. Hoewel Nina Dobrev aanvankelijk niet onder de indruk was van de atleet, lijkt hij haar uiteindelijk voor zich te hebben gewonnen.

De Olympiër maakt zeker gebruik van elke gelegenheid die hij kan om over zijn vriendin te gutsen. "Nina is ongelooflijk. Wat een invloed op mijn leven", gaf hij toe aan People. "Ze runt niet alleen haar eigen show, haar eigen wereld, bedrijven waar ze bij betrokken is, dingen die ze produceert, al deze dingen die gaande zijn. Ze houdt me aan dezelfde hoge standaard die zo geweldig is om in een partner te hebben."

Het is veilig om te zeggen dat de bewondering wederzijds is, aangezien Dobrev ook graag over haar vriend praat, vooral op Instagram. "Ik heb ontzag voor je. Vandaag vieren we je. Je harde werk. Je passie. Je vastberadenheid. Je talent. Je klasse. Je onverschrokkenheid. Je moed. Je ziel. Je hart. Je erfenis. Ik kon niet zijn trotser. Op alles wat je de afgelopen 20+ jaar als deelnemer hebt bereikt en de man die je bent geworden. Je bent uniek in zijn soort. Je bent een echte held en je inspireert me dagelijks", schreef de actrice in een post ter ere van de carrière van de professionele snowboarder nadat hij zijn pensionering aankondigde.

Aanbevolen: