Sarah Silverman onder vuur vanwege hypocrisie, vecht voor authentieke Joodse vertegenwoordiging en draagt toch blackface

Inhoudsopgave:

Sarah Silverman onder vuur vanwege hypocrisie, vecht voor authentieke Joodse vertegenwoordiging en draagt toch blackface
Sarah Silverman onder vuur vanwege hypocrisie, vecht voor authentieke Joodse vertegenwoordiging en draagt toch blackface
Anonim

Sarah Silverman begon te luchten over hoe ze vond dat alleen Joodse mensen Joodse rollen zouden mogen spelen op televisie en in de films. Ze verklaarde dat wanneer mensen die niet-joden zijn hun gelaatstrekken manipuleren om een joodse rol op zich te nemen, dit het equivalent is van 'joods gezicht' zijn. Ironisch genoeg is Sarah Silverman in het verleden betrapt met blackface.

Dit werd allemaal aangewakkerd door een gesprek over hoe Kathryn Hahn zich voorbereidt om Joan Rivers te spelen in een komende serie op Showcase. Silverman ergerde zich zichtbaar aan het feit dat niet-joodse mensen Joodse rollen op zich namen, en maakte duidelijk dat 'representatie er toe doet', met de mededeling dat dit moet worden rechtgezet.

Fans trollen haar voor het openen van het blik wormen, wat er snel toe leidde dat de vinger naar haar werd gericht, wat haar herinnerde aan de tijd dat ze in blackface werd betrapt.

Sarah Silverman roept op tot joods onrecht

Sarah Silverman was erg, vocaal boos over het feit dat niet-joodse acteurs cosmetica gebruikten om hun neus groter te maken, en kleine transformaties ondergingen toen ze een Joodse rol op zich namen.

Bronnen citeren haar als volgt: "Er is een lange traditie van niet-Joden die Joden spelen, en niet alleen voor mensen die toevallig Joods zijn, maar mensen wiens Joods-zijn hun hele wezen is," en ze ging verder met te zeggen; " Je zou bijvoorbeeld kunnen beweren dat een niet-jood [een niet-jood] die Joan Rivers correct speelt, zou doen wat eigenlijk 'Joodsgezicht' wordt genoemd.

Sarah Silverman, Hypocriet

Het bleek dat Sarah Silverman werd bekritiseerd omdat ze blackface uitbeeldde - en het gebeurde vrij recent. Fans zijn verbijsterd dat ze niet-joodse acteurs zou aanvallen die Joodse rollen op zich namen toen ze in 2019 uit een film werd ontslagen nadat een clip uit 2007 was opgegraven, waarin ze een zwart gezicht droeg tijdens een komische sketch.

Deze flagrante hypocrisie was te veel voor fans om te negeren, en ze gingen naar sociale media om hun frustraties over de uitspraken en acties van SIlverman te uiten.

Opmerkingen inbegrepen; "wauw, ze is echt een idioot. dacht ze dat we vergeten waren dat ze blackface droeg?" net zoals; "um, hoe zit het met die blackface die deze bhface droeg?" samen met "iemand google sarah silverman blackface en leun dan achterover en geniet van de ironie."

Andere schreef; "wauw, schiet jezelf in de voet, veel" en "dit is dom van het volgende niveau. Je droeg blackface en je klaagt over acteerrollen?"

Een andere criticus bekritiseerde Sarah Silverman door te zeggen; "Hypocriet met twee gezichten heeft zichzelf net opgezegd, bedankt dat je ons niet het werk hebt laten doen."

Aanbevolen: