Waarom Howard Stern een van zijn stafleden uit zijn huis verbannen heeft

Inhoudsopgave:

Waarom Howard Stern een van zijn stafleden uit zijn huis verbannen heeft
Waarom Howard Stern een van zijn stafleden uit zijn huis verbannen heeft
Anonim

De Howard Stern Show zou lang niet zo succesvol zijn als de zelfverklaarde koning van alle media niet actief enkele van de meest verdorven, idiote en belachelijke mensen in dienst zou nemen stafleden die de mensheid kent. Een deel van Howards immense genie is dat hij een niemand kan nemen, ze op de radio kan zetten en er in feite een beroemdheid van kan maken. Onder zijn miljoenen toegewijde volgers tijdens zijn lange en indrukwekkende carrière, zijn de stafleden van The Stern Show niets minder dan sterren op de A-lijst. Hoewel alle goedbetaalde stafleden van Howard leuke momenten hebben gehad, vinden fans het het leukst als ze zichzelf voor de gek houden of hun baas kwaad maken (ook bekend als 'Boff'). Natuurlijk werkt Howards oude producer Gary 'Ba Ba Booey' Dell'Abate het meest op Howards zenuwen, maar er is één staflid die daadwerkelijk uit Howards huis is verbannen… Ralph Cirella.

Dit is vooral opmerkelijk omdat Ralph de stylist van Howard is. Het is zijn taak om door de kast van Howard te gaan om hem te helpen kleding uit te zoeken voor elk van zijn shows en optredens. Maar Howard's stylist mag, in tegenstelling tot andere stafleden, niet in de buurt van Stern's ongelooflijke eigendommen komen als het voor een sociale aangelegenheid is. Hoewel Ralph nog steeds een van Howards meest actieve bellers, medewerkers en vrienden is, heeft hij zijn positie verslechterd door een aantal behoorlijk wilde capriolen…

Ralph is een notoir slechte huisgastetiquette

Sociale etiquette wordt vaak uitgebreid besproken op The Howard Stern Show. Elke stafmedewerker (inclusief Howard zelf) is verscheurd door een soort faux-pas. Maar Ralph Cirella heeft notoir slechte manieren die hem in de problemen hebben gebracht met Howard en de rest van het personeel. Ralph is door Howard en zijn collega's ervan beschuldigd de rekeningen van het diner over te slaan, overdreven veeleisend te zijn en alles over hem te maken.

Ralph is nog erger als huisgast. Het beroemdste verhaal over Ralph die in het huis van Howard verbleef, was eind jaren 2000. Howard's producer Gary en zijn ex-co-presentator, Artie Lange, namen een helikopter van New York naar The Hamptons om daar te blijven en een concert met Howard bij te wonen. Op het laatste moment besloot Ralph dat hij wilde komen. Dit vertraagde echter hun vlucht omdat ze een grotere helikopter nodig hadden om alle drie de passagiers en de piloten op te bergen. Eenmaal in het huis van Howard was Ralph's lijst met comforteisen eindeloos en hij hield zelfs iedereen tegen toen hij besloot een vlucht te boeken vijf minuten voordat iedereen naar het concert zou vertrekken.

Op weg naar het concert beweerde Ralph dat hij moest plassen en begon tegen de chauffeur te schreeuwen dat hij ze sneller daar moest krijgen. Toen ze aankwamen, stormde Ralph uit de limousine en plaste in het struikgewas voor de paparazzi. Howard was woedend omdat het slecht afspiegelde op zijn organisatie… maar daar bleef het niet bij.

Ralph raakte uiteindelijk uitgeput en verdwaald na het concert en een avondje feesten. Hoewel zijn collega's hem mee naar huis wilden nemen, wilde Ralph de hele nacht buiten blijven en feesten. Toen hij probeerde terug te gaan naar Howard's, kon hij zich het adres niet herinneren. Aangezien het vier uur 's nachts was, nam niemand zijn telefoons op. Dus besloot Ralph om helemaal terug naar New York te rijden en een bericht achter te laten voor Howard en zijn vrouw Beth om al zijn kleren in te pakken (samen met wat koekjes uit de kast) en ze mee naar huis te nemen.

De tijd dat Ralph overal overgaf

Bij een andere gelegenheid verbleef Ralph in het huis van Howard, werd oorlogszuchtig dronken en high, en eindigde met overgeven in de logeerkamer. Toen Ralph dit de volgende ochtend aan Howard toegaf, beweerde hij dat hij het probleem had opgelost door alles in de wasmachine te stoppen.

"De vrouw die ons helpt met het schoonmaken in het huis, [Ralph] vertrekt, en ze zegt: 'Hij nam het beddengoed met al het braaksel en alles en stopte het gewoon in de wasmachine.' En nu trekt ze als wortels uit de wasmachine, " legde Howard uit.

Ralph vernielde uiteindelijk alle lakens van Howard omdat hij het braaksel niet wegspoelde voordat hij ze in de wasmachine stopte.

"En de laatste keer dat hij bij mij [bleef], kreeg hij vreselijke diarree, vertelde hij me," zei Howard.

Kortom, er is altijd iets met Ralph. Hij is altijd een diva, of rockt dingen, of veroorzaakt problemen. Maar er was één minder bekend verhaal waardoor Ralph permanent verbannen werd uit Howards huis.

Ralph probeerde een beroemdheid te bevechten op Howard's feest

Hoewel Ralph een vreselijke huisgast was, werd hij toch uitgenodigd voor sommige van Howards etentjes. Maar één gebeurtenis zorgde ervoor dat hij volledig uit Howards huis werd verbannen. Hoewel er jarenlang alleen op de uitzending werd gezinspeeld, gaf Howard in september 2021 toe dat Ralph ooit een venijnige ruzie had gekregen met een van Howards beroemde gasten. De zaken werden zo verhit dat de twee bijna op elkaar spatten.

Sommige fans denken dat het muzikant en filmmaker Rob Zombie was die Ralph probeerde te bevechten in het huis van Howard, maar er is echt geen manier om het te weten. Howard zal waarschijnlijk erg terughoudend blijven over dit specifieke verhaal, omdat hij zich er diep voor schaamt. Hij had tenslotte Ralph uitgenodigd en opnieuw bracht Ralph hem in verlegenheid. Maar deze keer was Howard niet bereid hem nog een kans te geven. En daarom zal Ralph nooit meer in het huis van Howard mogen komen.

Aanbevolen: