Howard Sterns vrouw was woedend over hoe hij een van zijn stafleden behandelde

Inhoudsopgave:

Howard Sterns vrouw was woedend over hoe hij een van zijn stafleden behandelde
Howard Sterns vrouw was woedend over hoe hij een van zijn stafleden behandelde
Anonim

Hoewel veel van zijn grootste critici zouden aannemen dat Howard Stern's levensstijl net zo wild is als zijn radioshow ooit was, weten fans dat dit verre van waar is. Howard is een grote oude softy en is de afgelopen 21 jaar volledig monogaam geweest met zijn tweede vrouw Beth O. Beth is alles voor Howard, en hij zorgt ervoor dat hij dat bijna elke dag aan zijn publiek vertelt. Afgezien van hun gedeelde liefde voor "Bang O'Clock", vreselijke reality-televisie en in feite opgesloten in een van hun mega-herenhuizen, zijn de twee ook extreem actieve dierenactivisten. Op elk willekeurig moment kunnen ze tot 30 katten uit hun eigen huis opvoeden. Hoewel Beth dol is op deze zachte kant van Howard, is ze af en toe blootgesteld aan zijn donkere kant.

Op 3 januari 2022 gaf Beth toe dat ze woedend was op haar man vanwege de manier waarop hij een van zijn meest loyale stafleden behandelde… rijke producer Gary "Ba Ba Booey" Dell'Abate. Hoewel Gary sinds de eerste dag een boksbal is voor alle stafleden van Howard, vond Beth dat Howard het te ver ging. Dit is wat er is gebeurd en waarom de vrouw van Howard momenteel "zo boos" op hem is.

Howard Stern haatte Ba Ba Booey's propgeschenk

Howard is het een aantal keer absoluut kwijtgeraakt op Gary. Maar zijn tirade op 3 januari 2022 tegen hem was bijzonder gemeen. Het segment begon met Howard die zijn ontevredenheid uitte met een grapcadeau dat Gary hem voor Kerstmis / zijn verjaardag had gegeven. Maar terwijl hij erover sprak, herleefde Howard de woede die hij voelde toen hij Gary's geschenk voor het eerst opende.

"Ik was zo verdomd boos op Ba Ba Booey dat ik hem wilde ontslaan. Ik wilde hem ontslaan. Maar Beth kalmeerde me over hem. En het draait allemaal om een geschenk. Ze denkt dat ik gek ben", zei Howard tegen zijn medepresentator Robin Quivers en het publiek. "Het was mijn goede voornemen om aardiger te zijn voor Gary, maar hij maakt het onmogelijk. Hij wil grappig zijn zoals de jongens in deze show en dat is hij niet. Hij is niet grappig."

Volgens Howard stuurde Gary hem een gigantische doos die stevig was dichtgeplakt. Slechts enkele minuten voordat Howard op het punt stond om naar een Zoom-vergadering te gaan, dacht hij dat hij het geschenk kon openen. Maar het bleek veel langer te duren dan hij had verwacht. Toen hij het eindelijk opendeed, zag hij dat het een boxset was voor de Broadway-show van George Takei, Allegiance. De musical over de gevangenschap van Japanse Amerikanen tijdens de Tweede Wereldoorlog is het onderwerp geweest van veel satire op The Stern Show. Hoezeer Howard en zijn medewerkers ook van George houden (die de omroeper van de show is), ze kunnen gewoon niet begrijpen waarom iemand Allegiance zou willen zien… laat staan de boxset bezitten. Dit was de grap. Maar in plaats van Howard aan het lachen te maken, maakte het hem oprecht kwaad omdat het problemen opriep van Gary's waarde-ethiek.

"Ik garandeer je dat Gary een postbode zou zijn geweest als ik er niet was geweest," zei Howard. "Nu stuurt hij me verdomde rotzooi!"

Dit is zeker niet de enige keer dat Howard boos is op Gary omdat hij zijn tijd verspilde, niet hard genoeg werkte en goedkoop was met al het geld dat hij verdiende met de baan die Howard hem gaf. Maar meestal veranderen deze opmerkingen in grappige stukjes. In dit geval was Howard snijdend, persoonlijk en ronduit wreed… En hij had er meteen spijt van. Zozeer zelfs dat de tirade nergens te vinden is omdat hij het uit zijn show heeft verwijderd. Howard gaf toe dat hij andere frustraties op Gary projecteerde, maar hij wist wat hij beledigde.

Wat Beth dacht dat Howard Gary pestte

Kort na het fragment kwam Beth de studio binnen en praatte met Howard over zowel zijn on-air Gary tirade en wat hij privé over hem zei.

"Je was verschrikkelijk. Verschrikkelijk," zei Beth scherp tegen Howard voordat ze Robin en het publiek toesprak. "Hij was zo ondankbaar. Hij was zo onbeleefd. Ik heb nog nooit gehoord… Ik kon niet eens geloven dat mijn man zo sprak."

"En toen ging ik de lucht in, tegen je advies in, en ik begon tegen Gary te schreeuwen over de Allegiance-boxset," zei Howard.

"[Gary] was zo attent en stuurde je een verjaardagscadeau en je was… Je had de stoom uit je oren en je neus moeten zien komen toen ik je kantoor binnenliep. Nadat je dat cadeau net had geopend."

"Weet je wat het was? Het nam al mijn tijd in beslag en ik had het druk--"

"Je zei dat ik er vanaf moest", zei Beth. "Dat is wat ik deed. Ik ben nu zo boos op je."

"Ik was niet op zoek naar grappen van Gary. Dat was ik echt niet. Maar ik reageerde overdreven. En ik had wat vriendelijker moeten zijn."

Beth ging toen verder met te zeggen dat Howard een paar uur later aan de telefoon was met iemand die een cadeau ontving dat ze niet leuk vonden en Howard was ontsteld dat de persoon niet dankbaar was.

"En ik zei: 'Time-out. Doe twee stappen terug en denk na over wat je vanmorgen hebt gedaan.' En je dacht niet eens dat het zelfs maar correleerde, "zei Beth, merkbaar bozer.

"Dat deed het niet. Gary stuurde me een gek cadeau. De persoon naar wie je verwijst, kreeg een geschenk van eten, mooi eten, en was niet dankbaar," zei Howard. "Dat was een attent geschenk. Gary's geschenk was niet attent. Het creëerde gewoon werk voor mij."

Nadat Beth haar man een "werkstuk" noemde, stapte Robin in om naast haar te gaan staan. "[Howard] was vanmorgen zo slecht [met Gary] dat ik zei: 'Kijk, Howard, je zult later vandaag spijt krijgen van wat je zegt. Je kunt maar beter nu stoppen.'"

Howard beweerde toen dat hij het fragment zou verwijderen waarin hij tegen Gary schreeuwde, wat hij deed. Toen verontschuldigde hij zich tegenover Gary voor zijn slechte gedrag. Terwijl Gary de verontschuldiging accepteerde, dachten zelfs de fans dat hij dat niet had moeten doen.

"Ik wil wel één ding zeggen," kwam Gary tussenbeide. "In zekere zin was het een dwaas geschenk, maar wat er vanmorgen in de lucht gebeurde, was wat ik had gehoopt dat er zou gebeuren. Niet het schreeuwende deel… belachelijk was, was op de show. Ik hoopte wat inhoud te kunnen bieden."

Hoewel Gary Howard uiteindelijk wat vermakelijke (maar ook waardeloze) inhoud voor zijn show voorzag, lijdt het geen twijfel dat Howards reactie hem verdriet deed met zijn vrouw.

Aanbevolen: