The Truth About 'Eternals' Star Richard Madden's relatie met Ellie Bamber

Inhoudsopgave:

The Truth About 'Eternals' Star Richard Madden's relatie met Ellie Bamber
The Truth About 'Eternals' Star Richard Madden's relatie met Ellie Bamber
Anonim

Richard Madden wordt opnieuw het gesprek van de dag dankzij zijn hoofdrol in The Marvel Cinematic Universe's Eternals-film. De voormalige Game of Thrones-ster is altijd gezien als een hartenbreker, maar nu is er een hernieuwde interesse in alles aan hem. Dit is niet bepaald uniek voor Richard. Andere sterren van de film krijgen tenslotte een boost in hun populariteit en trend vanwege de door Chloe Zhao geregisseerde film van november 2021. Bijna iedereen wil weten over Kumail Nanjiani's ongelooflijke lichaamstransformatie voor de film en de overgeblevenen hebben dankzij de film een nieuwe liefde voor Angelina Jolie gevonden. Maar aangezien Richard de hoofdpersoon in de film lijkt te zijn, en zijn onstuimige uiterlijk, lijkt hij de focus te zijn.

Richards liefdesleven is een heet hangijzer geweest sinds zijn debuutrol als Rob Stark in Game of Thrones. Hij is gekoppeld aan een paar opmerkelijke sterren. Op dit moment vragen fans zich af wat er echt aan de hand is tussen hem en zijn Assepoester-collega, Lily James. Maar fans mogen Richard's relatie met de veel jongere Ellie Bamber, een mooi model en acteur met wie hij het in januari 2019 uitmaakte, niet vergeten. Dit is wat er echt gebeurde tussen hem en de jonge vrouw die bijna 11 jaar jonger is dan hij.

Alles wat we weten over Richards relatie met Ellie

Fans hadden opgetrokken wenkbrauwen toen Richard Madden in 2017 met Ellie Bamber begon te daten. Ellie was toen amper 20 jaar oud en Richard was 30. Hoewel het leeftijdsverschil zeker niet de meest extreme is in de geschiedenis van Hollywood, het leek wel merkbaar. Hun lengteverschil hielp ook niet mee, omdat het net leek alsof hij met zijn kleine zusje rondliep. Bovendien heeft Richard's relatiegeschiedenis aangetoond dat hij vooral op vrouwen v alt die dichter bij zijn leeftijd liggen. Maar hij zag duidelijk iets bijzonders in Ellie.

Ellie Bamber is natuurlijk onmiskenbaar prachtig. Haar doe-ogen en modellichaam hebben haar zeker geholpen in de mode-industrie. Maar haar acteertalent heeft haar ook een aantal felbegeerde rollen opgeleverd in projecten als Nocturnal Animals, The Nutcracker and the Four Realms, Pride and Prejudice and Zombies, en de BBC-versie van Les Mis. Om nog maar te zwijgen van de vele aankomende projecten waar Ellie deel van uitmaakt. Het is duidelijk dat dit een ster is die op het punt staat te breken.

Hoewel we niet precies weten hoe de twee elkaar hebben ontmoet, vertelde een bron aan The Standard dat het paar "onafscheidelijk" was vanaf de dag dat ze elkaar ontmoetten. Niet alleen dat, maar elkaars families raakten verstrengeld met de ander. het was duidelijk dat iedereen aan boord was met deze relatie en Ellie en Richard zelf waren geslagen. De pers had tenslotte een velddag om hen te volgen en hen te betrappen op een of andere grote PDA. Het meest opvallende was dat het paar werd gespot terwijl ze zoenden terwijl ze pronkten met hun ongelooflijke strandlichamen op Ibiza. In feite was het deze reis naar Ibiza die voor het eerst hun relatie met de wereld aankondigde.

De waarheid over de split van Richard en Ellie in 2019

Na 18 maanden daten besloten de twee ermee te stoppen. Terwijl sommige nieuwspublicaties beweren dat Richard degene was die Ellie dumpte, beweert de overgrote meerderheid dat het andersom was. Wat betreft de reden voor hun uiteenvallen, nou, het lijkt erop dat de twee op totaal verschillende paden waren. Bovendien ontdekte Wonderwall uit een bron dat de twee bijna elke dag ruzie zouden maken. Het paar ging zelfs naar de counseling van het paar om te proberen de zaken uit te werken, maar ze ontdekten dat ze slechts kilometers verwijderd waren van elkaar.

Dankzij The Bodyguard, Assepoester en Game of Thrones nam Richards sterrenkracht toe en dit betekende dat hij het steeds drukker had. En toch was het Richard die wilde proberen te ontspannen in een relatie met Ellie, terwijl het jonge Britse model meer en meer gefocust was op het vergroten van haar eigen sterrenkracht. Een verschil in carrièredoelen en de balans tussen werk en privé is vaak een wegversperring in relaties met een leeftijdsverschil.

Ook al eindigde het, het paar bleef stil over elkaar. Dit vertelt fans dat er nogal wat respect was tussen de twee na hun breuk. Op zijn minst hebben zowel Richard als Ellie veel klasse en gratie getoond door elkaar niet kwaad te doen aan de pers. Beiden zijn verder gegaan met hun leven, hoewel ze vrijgezel blijven… tenminste, dat weten we op dit moment. Gezien hoe wenselijk beide hotties zijn, zou het niet lang moeten duren voordat ze van de markt zijn.

Aanbevolen: