Is Logan Paul echt aan het daten met model Nina Agdal?

Inhoudsopgave:

Is Logan Paul echt aan het daten met model Nina Agdal?
Is Logan Paul echt aan het daten met model Nina Agdal?
Anonim

Een ongelooflijk succesvol paar dat YouTube heeft voortgebracht, zijn de gebroeders Paul, die voor het eerst op het toneel verschenen op Vine. De twee broers, Jake en Logan, bouwden een aanhang op het platform op voordat ze overstapten naar YouTube, waar hun carrière echt van de grond kwam.

Niemand had zoiets eerder gezien, en ondanks al hun razende succes, raakten de twee broers ook verstrikt in vele controverses. Meer recentelijk zijn de twee verwikkeld geraakt in de bokswereld.

Te midden van alle chaos hebben ze echter ook een behoorlijk deel van de openbare relaties gehad die ze met de wereld hebben gedeeld.

Met wie is Logan Paul eerder uitgegaan?

Hoewel Logan Paul relatief geheimzinnig doet over zijn liefdesleven, weerhoudt het fans er niet van om de sappige details van zijn datingleven te ontdekken. Dus, met wie heeft hij in het verleden gedate?

In mei 2020 maakte Logan het uit met Josie Canseco, de dochter van voormalig MLB-ster Jose Canseco. Ze is een Amerikaans model en influencer op sociale media. Echter, na enkele maanden daten, besloot het paar om de zaken te beëindigen omdat 'ze geen toekomst samen zagen'.

Ondanks hun breuk, heeft Josie recentelijk gesuggereerd dat ze, ondanks dat ze niet zeker weten waar ze zijn, 'elkaar nog steeds steunen'. Hoewel veel fans zich in de war voelen, lijkt het erop dat de twee dingen privé uitwerken.

Voordat hij met Josie uitging, had Logan ook een langdurige relatie met Chloe Bennet, maar, net als zijn vorige relaties, hield hij de zaken grotendeels privé. De twee dateerden het grootste deel van 2018 en veel fans merkten dat Logan Chloe erg leek te bewonderen.

Later stopten ze er echter mee, voornamelijk vanwege het feit dat hun "leven niet langer compatibel was". Ondanks hun breuk, lijkt het erop dat de zaken op goede voet staan tussen hen beiden, vaak positief over elkaar sprekend.

Met betrekking tot zijn verliefdheid op beroemdheden, heeft Logan eerder toegegeven dat hij een 'enorme verliefdheid' heeft op Sydney Sweeney van Euphoria. Nu lijkt het er echter op dat hij zijn zinnen heeft gezet op een nieuwe vrouw.

Wie is Nina Agdal?

Er gaan geruchten dat Logan en Nina misschien aan het daten zijn. Maar wie is dit nieuwe mysterieuze meisje?

Nina Agdal is een Deens model en is bekend geworden door haar optredens in het tijdschrift SI Swimsuit. Ze groeide op in haar geboorteplaats Hillerød, in Denemarken, waar ze vervolgens op straat werd gespot door modelscouts. Dit was de gouden kans die haar hielp door te breken in de modellenindustrie.

Nadat ze werd opgemerkt, slaagde ze erin haar ervaring te gebruiken om haar te helpen een solide carrière op te bouwen.

Ze heeft ook gemodelleerd voor Victoria's Secret, Adore Me, Bebe Stores en Calzedonia, en nam ook deel aan mode-redacties voor ELLE magazine, Cosmopolitan en CR fashion book.

Ze speelde ook in een Superbowl-commercial voordat ze later in 2016 een contract kreeg met IMG-modellen. Het lijkt er dus op dat Logan's potentiële liefdesbelang een solide carrière heeft opgebouwd in de modellenindustrie.

Agdal, die nu in Amerika woont, heeft in totaal 1,6 miljoen volgers op Instagram verzameld - en dat is nog niet het geval. Volgens haar lijkt het Deense model een passie te hebben voor gezond leven en fitness.

Is Logan Paul echt aan het daten met model Nina Agdal?

Na zijn breuk met Josie Canseco lijkt het erop dat Logan eindelijk zijn tenen terug in de datingpool dompelt. Eerder in juli werden zowel Logan als Nina verschillende keren samen gespot terwijl ze samen uit eten gingen. Een van de data bleek in Manhattan, New York te zijn, terwijl de andere date plaatsvond in het Londense restaurant Novikov.

In een recente aflevering van zijn podcast ontweek hij even dat het goed ging tussen het paar.

'Ik wil niets zeggen, weet je waarom Abby, omdat het maken van dingen die zo dicht bij huis komen en zo persoonlijk voor jou zijn, soms een goede zaak kan verpesten. En dat wil ik nog niet doen'.

Ze werden later in juli ook weer samen gespot in Soho, New York, waar ze samen met een vriend leken te zitten. Sindsdien lijkt het erop dat er geen recentere waarnemingen van het paar zijn geweest, maar het is onwaarschijnlijk dat elke keer dat ze elkaar zien een foto wordt gemaakt.

Dit heeft de tongen van veel fans doen kwispelen, met geruchten dat het paar achter de schermen aan het daten is, hoewel er nog niets officieel is bevestigd. Alleen de tijd zal uitwijzen of het paar de zaken officieel maakt, of dat het een informele aangelegenheid wordt.

Aanbevolen: