Dit is wat er echt is gebeurd met Ellen's beschermelingen, Sophia Grace en Rosie

Inhoudsopgave:

Dit is wat er echt is gebeurd met Ellen's beschermelingen, Sophia Grace en Rosie
Dit is wat er echt is gebeurd met Ellen's beschermelingen, Sophia Grace en Rosie
Anonim

In 2011 waren Sophia Grace en Rosie een van de grootste acts die het studiopodium van Ellen DeGeneres sierden (dat zogenaamd behoorlijk bizarre backstage-rituelen verborg!). Het duo, bestaande uit de in Engeland geboren neven Sophia Grace Brownlee en Rosie McClelland, maakte voor het eerst hun debuut in de show na het plaatsen van een video van hun vertolking van Nicki Minaj's megahit destijds 'Super Bass'. DeGeneres werd verliefd op de aspirant-entertainers, die toen acht en vijf jaar oud waren, en nodigde hen uit naar Californië om Nicki Minaj te ontmoeten en met haar op te treden voor een live studiopubliek.

Na hun debuut op Ellen verschenen Sophia Grace en Rosie vaak in de show en ontwikkelden ze een hoog aanzien bij Hollywood's A-listers. Een decennium later is het duo verder gegaan met het coveren van Nicki Minaj in roze tutu's. Maar wat doen ze en zijn ze nog steeds een duo? Blijf lezen om erachter te komen wat er met Sophia Grace en Rosie is gebeurd!

Na hun Nicki Minaj-succes

Voordat we ingaan op wat Sophia Grace en Rosie vandaag doen, gaan we terug naar het begin van hun wereldwijde faam. Nadat Sophia Grace en Rosie Nicki Minaj ontmoetten en met haar live optraden op Ellen (die nu is geannuleerd), bracht DeGeneres hen binnen om vaker in haar show te verschijnen. De twee voerden rode loper interviews met de grootste namen op de grootste evenementen in de industrie, van de Grammy's tot de Billboard Music Awards. Ze filmden ook segmenten waarin ze sterren als Rihanna en Justin Bieber ontmoetten, en ze hadden zelfs een theekransje met de laatste!

Tea parties werden al snel het kenmerkende evenement van de meisjes en ze kregen zelfs hun eigen segment in de show: Tea Time With Sophia Grace en Rosie, waarin ze socializen met onder meer Taylor Swift en Miley Cyrus.

Volgens J-14 verscheen het duo vervolgens in twee afleveringen van Sam & Cat en brachten ze samen hun eigen single uit.

Hoofdrollen in hun eigen film

Natuurlijk, in navolging van hun segment op The Ellen DeGeneres Show en hernieuwde bekendheid, kwam de film; in 2014 speelde het duo in Sophia Grace en Rosie's Royal Adventure! De film volgde Sophia Grace en Rosie die zichzelf speelden als twee correspondenten die door Ellen naar het land Switzelvania werden gestuurd om de kroning van een nieuwe koningin te verslaan.

Hoewel critici niet erg onder de indruk waren van de film, was het een bewijs van hoeveel publiek en sociale media geen genoeg konden krijgen van dit duo!

Ze gaan hun eigen weg

Hoewel ze als duo veel succes hadden en een enorm wereldwijd bereik hadden, gingen Sophia Grace en Rosie uiteindelijk hun eigen weg. In een interview met The Kyle and Jackie O Show in Australië gaf Rosie toe dat de twee uit elkaar waren gegaan, althans in een officiële hoedanigheid.

"Ik en Sophia, we zijn neven, en Sophia is haar eigen weg gegaan en ik ben mijn eigen weg gegaan", zei ze (via Mamma Mia). Maar de jonge ster bevestigde dat de twee geen ruzie hadden en was niet uitgevallen. "We zijn niet uitgevallen. We zijn als beste vrienden, ik zie haar de hele tijd omdat ze mijn nicht is. Ik zie haar bij speciale gelegenheden zoals verjaardagen."

Sophia Grace's zakelijke ondernemingen

Hoewel hun duo niet meer bestaat, hebben Sophia Grace en Rosie nog steeds veel te doen op het gebied van hun carrière. Sinds ze hun eigen weg zijn gegaan, heeft Sophia Grace verschillende solonummers uitgebracht waarin ze zingt en rapt, net zoals we haar zagen doen in haar allereerste Nicki Minaj-vertolking.

Naast haar zangcarrière heeft Sophia Grace meer dan drie miljoen abonnees op haar YouTube-kanaal. Ze uploadt meestal beauty-, lifestyle- en zangcontent voor haar fans. Ze heeft ook nog een andere zakelijke onderneming: haar eigen kledingmerk genaamd LoLoLondon, dat ze in 2020 oprichtte. Soms modelleert Sophia Grace ook haar kleding!

Rosie's zangcarrière

En hoe zit het met Rosie? Hoewel Sophia Grace het grootste deel van het zingen deed toen het duo samen optrad, heeft Rosie een aantal van haar eigen liedjes en muziekvideo's opgenomen en uitgebracht. Een van haar meest populaire singles was 'Girls', die in 2020 werd uitgebracht toen Rosie 14 was.

In een interview met E! Nieuws, Rosie zei dat haar vrienden de inspiratie achter het lied waren. "Ik ben nog maar 14 en ik richt me nog niet op jongens", zei ze (via J-14). “Voor mij zijn mijn vrienden nu veel belangrijker! Ik geniet er gewoon van om een tiener te zijn met al mijn meisjes!”

Rosie heeft ook haar zinnen gezet om fulltime naar Los Angeles te verhuizen om haar carrière in de entertainmentindustrie voort te zetten. “Ik heb daar zoveel tijd doorgebracht met opgroeien en ik heb mezelf altijd voorgehouden dat ik er op een dag fulltime zou wonen. Er is geen plek zoals Hollywood!”

Een reünie?

Hoewel Sophia Grace en Rosie het in hun eentje goed doen, kan er op een dag een reünie in het verschiet liggen. Geen van beide heeft specifiek gesproken over het weer bij elkaar komen, of zelfs maar samenkomen voor een eenmalig optreden, maar de twee hebben nog steeds een zeer goede verstandhouding. Dus alles is mogelijk!

Het duo postte onlangs ook over een mini-reünie die ze hadden op Instagram voor Rosie's 15e verjaardag. In een bijschrift liet Rosie doorschemeren dat er "grote dingen komen" voor haar en haar neef. We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft!

Aanbevolen: