Het verhaal achter Angelina Jolie's bloedflaconketting en andere vreemde stukken beroemdheidssieraden

Inhoudsopgave:

Het verhaal achter Angelina Jolie's bloedflaconketting en andere vreemde stukken beroemdheidssieraden
Het verhaal achter Angelina Jolie's bloedflaconketting en andere vreemde stukken beroemdheidssieraden
Anonim

Beroemdheden staan erom bekend uitspraken te doen. Of het nu gaat om de kleding die ze dragen, de liedjes die ze zingen, de films waarin ze spelen of alleen de woorden die ze zeggen, we zijn nooit geschrokken van de inwoners van Hollywood.

Maar als je het ons vraagt, wordt er niet genoeg over sieraden van beroemdheden gesproken. Natuurlijk zien we de prijzen van de stukken die ze dragen in bruikleen voor rode loper-evenementen, en we kennen de snit en het karaat van elke grote verlovingsring, maar er zijn heel veel rare sieraden die beroemdheden dragen met nog gekkere achtergrondverhalen die niet genoeg over gesproken. Om dit onrecht recht te zetten, hebben we een aantal van die verhalen verzameld, waaronder de beruchte halsketting met bloedflesjes gedragen door Angelina Jolie. Blijf lezen om meer te weten te komen.

6 Angelina Jolie en Billy Bob Thorton's Blood Vial-kettingen

Oscar-winnende actrice Angelina Jolie is een van de beroemdste beroemdheden ter wereld. De dochter van twee beroemde acteurs, Jolie is al jaren een vaste waarde in Hollywood. Het grootste deel van haar bekendheid komt van haar illustere acteercarrière, haar humanitaire werk en haar huwelijk met ex-man Brad Pitt. Maar lang voordat ze getrouwd was met Mr. Pitt, was Jolie getrouwd met Hollywood-bad boy Billy Bob Thorton, en ze bewezen hun liefde voor elkaar op een nogal ongebruikelijke manier: elkaars bloed om hun nek droegen. De twee prikten in elkaars vingers, smeerden hun bloed op kettingen en droegen ze.

Thorton houdt vol dat de act buiten proportie was, maar vertelde People: "tegen de tijd dat het in de pers kwam, klonk het alsof we een emmer bloed om onze nek droegen." Het was zeker geen emmer, maar het was toch een beetje vreemd, als je het ons vraagt.

5 Flavor Flav's Clocks

Rapper Flavor Flav staat bekend om zijn rol in de hiphopgroep Public Enemy, maar hij is waarschijnlijk beter bekend om het accessoire dat hij door de jaren heen heeft gedragen: een gigantische klok om zijn nek. Flavor Flav bezit meer dan 100 uurwerken en het lijkt alsof hij nooit meer dezelfde draagt, wat een enorme prestatie is als je bedenkt dat hij ze al tientallen jaren draagt.

De reden voor de klokken? Volgens Flav draagt hij de klokken “omdat het representeert dat tijd het belangrijkste element in ons leven is. Tijd kan het zich niet veroorloven om verspild te worden.” We hadden niet verwacht dat zijn favoriete accessoire zo'n diepe betekenis zou hebben, maar we respecteren het.

4 Kanye West mag geen sieraden van deze ontwerper kopen

Het is moeilijk voor te stellen dat Kanye West iets niet mag kopen. Hij is tenslotte een miljardair. En wat hier vreemd is, is niet het sieraad dat hij bezit - het is het feit dat hij iets niet bezit. Inderdaad, de legendarische rapper en modeontwerper Kanye West mag geen sieraden kopen van Joel Arthur Rosenthal, beter bekend als JAR. Naar verluidt wilde de muziekmagnaat een juweel van JAR kopen voor de nu vervreemde vrouw Kim Kardashian West voordat ze officieel uit elkaar gingen, maar JAR wilde niet verkopen. Blijkbaar wilde de ontwerper niet dat Kardashian foto's van zijn werk op sociale media plaatste. We weten dat deze stomp Kanye niet heeft gedood, dus hopelijk heeft het hem sterker gemaakt.

3 Machinegeweer Kelly haalde een pagina uit het boek van Billy Bob Thorton

Muzikant Machine Gun Kelly en zijn vriendin-actrice Megan Fox hebben in de loop van hun relatie veel krantenkoppen gehaald. Of ze elkaar nu likken op de rode loper of hun eeuwige liefde voor elkaar verklaren, ze halen de krantenkoppen. En de twee deden precies dat toen de zangeres een foto plaatste van zijn ketting met haar bloed. Zoals hij tegen Ellen Degeneres zei: Sommige mensen geven hun partner een zakdoek of wat dan ook. Ze heeft me haar DNA gegeven.” Hij legde verder uit dat het aandenken hem was gegeven voordat ze naar Bulgarije vertrok voor haar werk. Het hield hen duidelijk verbonden, aangezien ze nog steeds samen zijn.

2 Het voorhoofdjuweel van Lil Uzi Vert

Rapper Lil Uzi Vert haalde schokkende krantenkoppen toen hij tweette dat een juweel van $ 24 miljoen dollar uit zijn voorhoofd was gerukt terwijl hij aan het crowdsurfen was op een muziekfestival. Volgens zijn post betaalde Lil Uzi sinds 2017 voor de steen. Hij liet hem eerder dit jaar operatief geïmplanteerd hebben en nu heeft een andere piercing het juweel op zijn gezicht vervangen. We hopen alleen dat hij een goede verzekering heeft.

1 Lady Gaga's valse tanden

Lady Gaga is geen onbekende in het dragen van bizarre items. Van vleesjurken tot bubbels, de Grammy- en Oscar-winnaar heeft de wereld keer op keer verbluft met haar modekeuzes, en op de een of andere manier blijft ze verrassen. Eén accessoire was echter bijzonder uniek: een manchet vol neptanden. De zangeres koos ervoor om het stuk in haar mond te dragen, maar het is ontworpen als armband. Als trendsetter die ze is, maakte Gaga het stuk populair en de ontwerper had tonnen bestellingen om te vullen nadat kijkers een glimp van de manchet hadden opgevangen. We zijn gewoon blij dat de vleesjurk niet aansloeg.

Aanbevolen: