De waarheid over het drama tussen co-hosts van 'Call Her Daddy' Alexandra Cooper en Sofia Franklin

Inhoudsopgave:

De waarheid over het drama tussen co-hosts van 'Call Her Daddy' Alexandra Cooper en Sofia Franklin
De waarheid over het drama tussen co-hosts van 'Call Her Daddy' Alexandra Cooper en Sofia Franklin
Anonim

Of je het nu leuk vindt of niet, influencers en podcasters op sociale media zijn legitieme verdieners geworden. Natuurlijk hebben mensen gelijk als ze kritiek hebben op degenen die van de ene op de andere dag Insta-beroemd willen worden of degenen die geen waarneembaar talent hebben en een beroemdheid willen worden. Maar dit is gewoon de manier van de wereld. Het feit dat zeer controversiële internetpersoonlijkheden zoals Jay Alvarrez enigszins relevant kunnen zijn en dat sociale media-sterretjes zoals Pauline en Mathilde Tantot daadwerkelijk hun brood kunnen verdienen, is behoorlijk schokkend. Maar het kan oneerlijk zijn om Alexandra Cooper en Sofia Franklin in hetzelfde schuitje te plaatsen. Hoewel ze allebei prachtige modellen zijn met enorme volgers op Instagram waarmee ze wat geld kunnen verdienen met productaanbevelingen, zijn ze ook verantwoordelijk voor het maken van een podcast waar mensen echt naar luisteren. Het is alleen jammer dat de twee vrouwen niet met elkaar overweg konden.

Die-hard fans van de podcast "Call Her Daddy" weten dat de show in 2018 is gemaakt door zowel Alex Cooper als Sofia Franklin, ondanks het feit dat deze laatste absoluut niets meer met de show te maken heeft. Alex is een enorme beroemdheid geworden dankzij het financiële en kritische succes van haar Spotify-podcast. Maar ze is ook verwikkeld in tonnen drama met TikTok-sterren, Logan Paul, Barstool Sports en haar voormalige co-host. Dit is wat er werkelijk is gebeurd…

Van niemand tot twee van de grootste namen in podcasting

Alexandra Cooper was niet van plan om een meer traditioneel leven te leiden. Nadat hij in een klein stadje was opgegroeid, werd Alex toegelaten tot de Boston University en speelde hij voetbal in hun eerste divisie. In alle opzichten had ze kunnen streven om een professionele atleet te worden. Maar haar leven buiten het voetbal omvatte veel feesten en interesse in media en entertainment.

Uiteindelijk legde ze voetbal opzij, verhuisde naar New York City en begon te daten met een professionele honkbalspeler, Noah Syndergaard. Nadat hun relatie eindigde, werd Alex voorgesteld aan Sofia Franklin. Alex beweerde destijds dat ze werkloos was en er alles aan deed om geld te verdienen… vooral door te vloggen. Zonder twijfel begon haar leven er heel anders uit te zien dan haar dagen bij de BU.

Volgens Alex werd ze benaderd door een vriend die bij een start-up werkte, die voorstelde dat zij en Sofia een podcast zouden beginnen. De twee vrouwen brachten het grootste deel van hun tijd samen door met praten over cultuur, seksualiteit en daten… de basis van de podcast "Call Her Daddy". Samen maakten Alex en Sofia vier afleveringen van hun show en dit trok de aandacht van David Portnoy bij Barstool Sports.

David zag de directe reactie van fans op deze twee mooie jonge vrouwen, hun authentieke chemie en het feit dat ze er geen probleem mee hadden om de ruwe details van relaties, seks en cultuur voor publieke consumptie te bespreken. In veel opzichten zorgde het voor een revolutie in podcasting in 2020. Ze tekenden een deal met Barstool Sports die hen aan het eind van elk jaar loonsverhogingen aanbood, maar vanwege het succes van de show geloofden Alex en Sofia dat ze eigenlijk meer waard waren dan wat ze werden betaald.

Sofia en Alex eindigden op vreselijke voorwaarden

Na een langdurig gevecht met Barstool Sports, waarbij Sofia's toenmalige vriend betrokken was, die advocaat was met de wens om de podcast ergens anders te kopen, geloofde Alex dat ze kregen wat ze financieel wilden. Maar Sofia was niet blij. Het conflict met Barstool bracht uiteindelijk veel skeletten uit de kast. De vriendschap van Sofia en Alex brokkelde af onder beschuldigingen van het 'gebruiken' van zowel de een als de ander die meer werk deed dan de ander. Het zorgde ervoor dat Sofia "Call Her Daddy" verliet en Alex verder ging zonder haar.

"Ik weet niet echt hoe een verbroken vriendschap voelt, en een deel van de reden waarom ik me later realiseerde dat deze persoon nooit mijn vriend was", zei Sofia publiekelijk nadat ze "Bel haar papa" had verlaten."Ik denk dat ik gewoon werd gebruikt als een vat om beroemd te worden. Ze zag me, vond me grappig, ze dacht dat we een goede chemie hadden. Ik verwarde dat met een vriendschap en het was eigenlijk gewoon een zakelijke truc van haar kant."

Hoewel Sofia wel of niet gelijk heeft over de bedoelingen van Alex, lijdt het geen twijfel dat Alex veel succesvoller is geworden sinds Sofia de show verliet. In de zomer van 2021 beëindigde Alex eindelijk haar turbulente relatie met David en Barstool Sports en stapte over naar een zeer lucratieve deal met Spotify. Miljoenen mensen hebben geluisterd naar Alex' vernieuwde "Call Her Daddy" podcast en de show heeft een aantal grote beroemdheden aangetrokken, waaronder Miley Cyrus en Larry David's dochter, Cazzie. Maar het heeft Alex ook een hoop geld opgeleverd.

Maar tegen welke prijs?

In een recent interview beweerde Sofia Franklin dat ze nog steeds niet over de ineenstorting van haar rol in "Call Her Daddy" en de vernietiging van haar vriendschap met Alex is.“Ik ben nog steeds niet hersteld, om heel eerlijk te zijn, alsof ik nog steeds dingen heb die daar slepend van zijn, en het is een jaar geleden gebeurd. Geestelijke gezondheid, niet goed, laten we het zo zeggen.”

Is er in de nabije toekomst een soort verzoening tussen Alex en Sofia? …Waarschijnlijk niet.

Aanbevolen: