De waarheid over het tragische ongeval van Jean-Luc Bilodeau, de ster van 'Baby Daddy

Inhoudsopgave:

De waarheid over het tragische ongeval van Jean-Luc Bilodeau, de ster van 'Baby Daddy
De waarheid over het tragische ongeval van Jean-Luc Bilodeau, de ster van 'Baby Daddy
Anonim

In deze tijd lijkt het vaak alsof vrijwel iedereen ervan droomt om om de een of andere reden beroemd te worden. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat een deel van de reden daarvoor het fortuin is dat vaak samengaat met beroemd zijn, is dat zeker niet de enige reden waarom zoveel mensen beroemd willen zijn. In veel gevallen is het tenslotte de aandacht en bewondering waar de gemiddelde mens naar op zoek is.

Helaas, zoals iedereen die aandacht heeft besteed aan de manier waarop de paparazzi Britney Spears hebben behandeld, moet weten, kan veel aandacht krijgen soms heel negatief zijn. Erger nog, in sommige zeldzame gevallen kunnen mensen met beroemde vrienden indirect lijden onder die relaties. Het blijkt bijvoorbeeld dat het landhuis van Sharon en Ozzy Osbourne grote brandschade heeft opgelopen door Howard Stern. Verbazingwekkend genoeg zijn de Osbourne's niet de enige sterren die te maken kregen met de gevolgen van brand als direct gevolg van tijd doorbrengen met beroemde mensen. Helaas voor de voormalige Baby Daddy-ster Jean-Luc Bilodeau, liep hij een ernstige blessure op nadat hij tijd doorbracht met een beroemde vriend.

Jean-Luc's tragische ongeval

Voor heel veel gewone mensen is het vieren van Halloween een vreugdevolle gelegenheid waarmee ze zichzelf kunnen uiten met hun kostuums. Natuurlijk zijn er ook heel veel beroemdheden die dol zijn op verkleden voor Halloween. Heidi Klum heeft bijvoorbeeld door de jaren heen heel veel werkelijk ongelooflijke Halloween-kostuums gedragen.

Helaas voor Jean-Luc Bilodeau ging het vreselijk mis toen hij in 2015 op een Halloween-feest was. Toen Bilodeau's Baby Daddy co-ster Tahj Mowry hem uitnodigde voor een Halloween-feest, moet Jean-Luc opgewonden zijn geweest. Bilodeau woonde tenslotte het vakantiefeest bij terwijl hij een alpacakostuum droeg met watten erop gelijmd en het lijkt zeker dat het enige tijd zou hebben gekost om dat kostuum in elkaar te zetten.

In een werkelijk schokkende gang van zaken resulteerde al het werk dat Jean-Luc Bilodeau in zijn alpacakostuum deed in een tragisch resultaat voor de Baby Daddy-ster. Zoals de vertegenwoordiger van Bilodeau in een verklaring bevestigde, liep hij ernstige maar niet levensbedreigende verwondingen op tijdens het Halloween-feest van Tahj Mowry. Natuurlijk moet worden opgemerkt dat Mowry op geen enkele manier verantwoordelijk was voor het tragische ongeval.

“Jean-Lucs kostuum vloog in brand toen hij te dicht bij een open vlam kwam en hij liep brandwonden op aan zijn benen en armen. Voor zover we begrijpen, was het niemands schuld en was dit slechts een bizar ongeluk. Volgens zijn arts zal hij naar verwachting volledig herstellen. Hoewel dit ongeluk buitengewoon ongelukkig is, herinnert het ons eraan dat Halloween-kostuums en Halloween-make-up extreem gevaarlijk en ontvlambaar kunnen zijn. Neem dit seizoen voorzorgsmaatregelen en let op wat je op je lichaam en gezicht smeert.”

De nasleep van het ongeval van Jean-Luc

Nadat de wereld vernam dat Jean-Luc Bilodeau gewond was geraakt bij een tragisch ongeval, hoopte hij dat hij snel zou herstellen. Hoewel het erop lijkt dat Bilodeau zijn leven relatief snel kon hervatten, betekent dat niet dat zijn herstelproces gemakkelijk was. Immers, zoals TMZ meldde de dag nadat het nieuws bekend werd dat hij verbrand was, moest Bilodeau een serieuze procedure ondergaan om van zijn blessure te genezen.

“Artsen waren van plan om de huidtransplantatie binnen een paar dagen te doen, maar de brandwonden zijn zo alarmerend dat ze hebben besloten het vandaag te doen. Jean-Luc's armen en benen waren ernstig verbrand. Er is ons verteld dat zijn familie uit Canada is gevlogen om aan zijn bed te zijn in de brandwondenafdeling van een Glendale-ziekenhuis.'

Als gevolg van de verwondingen van Jean-Luc Bilodeau en zijn herstel, moest de productie van Baby Daddy worden stopgezet. Gelukkig kon Bilodeau niet al te lang daarna het filmen hervatten en zou Baby Daddy tot 2017 blijven uitzenden. Het jaar nadat Bilodeau werd verbrand, sprak hij met People om het Baby Daddy-seizoen te promoten dat hij vlak voor het ongeluk en na zijn herstel filmde. Om voor de hand liggende redenen werden de brandwonden die Bilodeau opliep ter sprake gebracht en hoewel hij niet uitgebreid over het onderwerp sprak, beschreef Jean-Luc de brandwonden als "beangstigend en levensveranderend".

Gelukkig bleef de carrière van Jean-Luc Bilodeau bloeien in de jaren na zijn blessure. Nadat hij gedurende de zes seizoenen de hoofdrol had gespeeld in Baby Daddy, zou Bilodeau gaan schitteren in de sitcom Carol's Second Act. Hoewel die serie na één seizoen tot een einde kwam, bewijst het feit dat Bilodeau een nieuwe hoofdrol wist te bemachtigen dat zijn carrière de komende jaren waarschijnlijk sterk zal blijven.

Aanbevolen: