‘Dancing With The Stars’: Twitter om deze reden boos op juryleden

Inhoudsopgave:

‘Dancing With The Stars’: Twitter om deze reden boos op juryleden
‘Dancing With The Stars’: Twitter om deze reden boos op juryleden
Anonim

Brian Austin Green en Sharna Burgess deden een dansje op Someday My Prince Will Come en kregen kritiek omdat hun optreden zo liefdevol was.

Fans waren het echter niet eens met de juryleden voor hun kritiek op hun nummer gisteravond.

Rechters dachten dat de dans 'te veel zoetheid' had

Voor hun op Disney geïnspireerde routine verkleedde het echte stel zich als Sneeuwwitje en haar prins.

Ze deden de wals en deelden een paar kusjes en tedere momenten tijdens het nummer.

Daarna leken de juryleden van de show het niet leuk te vinden, ze zeiden dat het te veel een openbare uiting van genegenheid was en niet genoeg dans.

Len Goodman vertelde de twee dat hij "een veel traditionelere wals wilde zien" in plaats van al het knuffelen dat ze aan het doen waren.

"Soms geeft te veel zoetheid je kiespijn", viel jurylid Bruno Tonioli in, en hij was het ermee eens dat ze overdreven waren in hun romantiek.

Het koppel scoorde niet erg goed.

Fans waren het niet eens met de kritiek van de rechter

Veel kijkers gingen het internet op na de uitzending van maandagavond en zeiden dat ze dachten dat de juryleden te streng waren voor Green en Burgess omdat ze ook samen buiten de dansvloer zijn.

"Ik heb het gevoel dat de juryleden extra hard zijn voor Sharna en Brian, alleen omdat ze een stel zijn alsof ze letterlijk nooit iets goeds te zeggen hebben", schreef een meisje.

"Brian en Sharna worden overdreven bekritiseerd omdat ze een echt stel zijn. Als ze dat niet waren, zouden ze niet zoveel problemen krijgen", was een andere fan van de show het ermee eens.

"DAT IS ZO FRICKEN VERKLAARD dat BRIAN EN SHARNA MINSTENS EEN 8 VERDIENEN, EN IK BEN ZO ZIEK VAN IEDEREEN DIE ZEGT DAT ZE TE VEEL VAN ELK HOUDEN…… SMH ZO EEN MOOIE DANS, " viel een persoon binnen.

Andere mensen zeiden dat ze het stel volledig steunen om gelukkig te zijn en zich zo schattig en schattig te gedragen in de show.

Een van de Bella-tweeling tweette dat ze dol waren op Sharna's choreografie en zei tegen de juryleden dat ze moesten opluchten.

"Heb medelijden met ze. Voor de jury, de kijkers houden van de liefde!!" ze schreven.

"Dat was prachtig en iedereen die een probleem heeft met liefde heeft hulp nodig", zei een andere gebruiker.

Aanbevolen: