Wat Adam Levine en andere juryleden van The Voice hebben gezegd over de show

Inhoudsopgave:

Wat Adam Levine en andere juryleden van The Voice hebben gezegd over de show
Wat Adam Levine en andere juryleden van The Voice hebben gezegd over de show
Anonim

Zangwedstrijdshows zijn tegenwoordig populairder dan ooit. Mensen stemden in het begin van de jaren 2000 af op American Idol, maar op dit moment lijkt het alsof The Voice de belangrijkste show is waar mensen op afstemmen als het gaat om het vinden van nieuwe getalenteerde zangers om naar te luisteren en naar te luisteren. Een van de coolste aspecten van de show is dat juryleden het talent van de zanger moeten bepalen op basis van het geluid van hun stem alleen… de manier waarop de zangers eruitzien doet er in eerste instantie niet toe!

Adam Levine is een van de meest bekende gezichten van de show! De juryleden van The Voice, waaronder Adam Levine, hebben veel gezegd over hun tijd in de show! Blijf lezen om erachter te komen wat ze hebben gezegd over hun ervaringen.

15 Adam Levine over het missen van 'The Voice', maar niet hoeveel werk het was

Adam Levine sprak met Ellen Degeneres en zei: "Ik mis het echt. Ik hou van de mensen die ik heb ontmoet en waarmee ik heb gewerkt, en jullie weten natuurlijk allemaal hoe ik me voel over [medecoach] Blake [Shelton]. … Ik mis het wel, maar ik mis niet hoeveel ik moest werken. Ik was al zoveel jaren constant aan het werk."

14 Miley Cyrus over contact maken met haar eigen emoties op 'The Voice'

In een interview met Variety zei Miley Cyrus: "On The Voice begon dit jonge meisje te huilen toen ze wegging, omdat ik de reden ben dat ze naar buiten kwam. Mijn moeder begon te huilen. Ze zei: 'Ik 'Het spijt me hoe ik was toen je zo oud was en uit de kast kwam.' Ze begreep me nooit totdat ze dat meisje zag dat zichzelf niet kon zijn. Het was heel cool."

13 Gwen Stefani over de uitnodiging voor seizoen 7 van 'The Voice'

In een interview zei Gwen Stefani: "Ik had geen idee dat ik terug zou worden gevraagd! Maar ik heb zo'n geweldige tijd gehad [coachingseizoen 7]. De jongens zijn zo leuk. We hebben ook een geweldige tijd buiten de camera, gewoon in het talentcomplex met iedereen die rondhangt. De sfeer is hier zo goed."

12 Pharrell Williams over het coachen van deelnemers aan 'The Voice'

Toen hem werd gevraagd naar coaching, zei Pharrell Williams: "In wezen, hoe ver [deelnemers] gaan, is gebaseerd op een aantal variabelen die we op een bepaald moment niet kunnen controleren. We proberen ze gewoon zo goed mogelijk te coachen We proberen ze te begeleiden, maar hun lot in de show wordt niet door ons bepaald. Het wordt bepaald door wat ze doen en hoe het Amerikaanse publiek daarop reageert."

11 Adam Levine over 'The Voice' waardoor hij een bekende naam wordt

Volgens Talent Recap zei Adam Levine: "Door op The Voice te zijn, hebben dingen dat echt nog meer veranderd. Het bracht me op het bizarre terrein van het zijn, denk ik bij gebrek aan een betere uitdrukking, een huishouden Dus dan weten de grootouders van de mensen wie je bent, en dan weet je dat het iets anders is."

10 Blake Shelton over het hebben van deelnemers in de finale

Volgens Parade zei Blake Shelton: "Dit is gewoon rauw. Er is geen bewerking. Het komt op tv [wat er ook gebeurt]. Als je het geluk hebt iemand in de finale te hebben, ben je tegen die tijd zo gehecht aan en zo geïnvesteerd in die persoon dat je echt wilt dat ze winnen, dus dat is ook zenuwslopend.”

9 Alicia Keys op haar deelnemer Chris Blue

Volgens Harper's Bazaar zei Alicia Keys: "Mijn artiest Chris Blue is gewoon ongelooflijk. Hij heeft de show genomen en echt laten zien wat een echte artiest hij is en hoe ongelooflijk hij is om de druk en energie en al die gekke mix en elke keer weer stralen. Hij heeft echt laten zien wie hij is, en hij is geëvolueerd…"

8 Kelly Clarkson over 'The Voice' die haar bitterheid van 'American Idol' geneest

Kelly Clarkson ging echt open toen ze zei: Ik was gewoon op zoek naar iemand om mee te praten die wist wat ik doormaakte. En daarom doe ik dat graag voor artiesten op The Voice. Het heeft de bitterheid genezen die ik altijd droeg, dat ik dat voor iemand anders kon zijn.'

7 Jennifer Hudson over het ontdekken dat ze rechter zou worden

Jennifer Hudson sprak over haar emotionele opwinding toen ze zei: "Toen het nieuws naar buiten kwam, heb ik letterlijk gehuild, het is alsof ik een moment nodig heb. Om van zo'n plek te komen, waar ik ooit een deelnemer en wie had dan ooit gedacht dat ik een coach zou worden, en de stoel draait zich om voor andere hoopvolle mensen. Dus voor mij… ik was er erg emotioneel over."

6 Gwen Stefani over genieten van seizoen 9 van 'The Voice'

Gwen Stefani sprak over haar tijd op The Voice en zei: Ik vind het geweldig om te doen. Ik wou dat ik het altijd kon doen, maar ik probeer gewoon in het moment te leven. Ik had zoveel plezier deze keer… Ik heb een geweldig team. Ik ben zo goed bevriend met alle coaches. Het is zo'n ongelooflijke tijd in mijn leven, deze hele transformatieperiode. Ik heb nieuwe muziek. Het voelt gewoon zo spannend. Ik zou graag terugkomen. Wie wil er nou niet bij deze show zijn? Het is zo gaaf!”

5 Miley Cyrus over haar garderobekeuzes voor 'The Voice'

Toen haar werd gevraagd naar haar felgekleurde outfits en kostuums voor The Voice, zei Miley Cyrus: "Ik denk dat de deelnemers zich hierdoor veiliger voelen. Als ik me omdraai, lachen mensen en voelen ze zich luchtig. Ik denk dat ze die kant van mij te zien krijgen." Bijna iedereen zou zich op zijn gemak voelen in de buurt van Miley Cyrus en haar vriendelijke houding.

4 Christina Aguilera over niet willen blijven op 'The Voice'

Volgens Access Online zei Christina Aguilera: "Het werd iets waarvan ik dacht dat het niet was waarvoor ik me had aangemeld in seizoen één … Je realiseert je dat het niet om muziek gaat. Het gaat om het maken van goede tv-momenten en het masseren van een verhaal. Ik ben niet in deze business gestapt om presentator van een televisieshow te zijn en om al deze [regels] te krijgen … Vooral als vrouw…"

3 Adam Levine over 'The Voice' als een levensvormende ervaring

Volgens Talent Recap zei Adam Levine: "Na de eerste opnamedag zat ik daar verbluft. Ik zei tegen mezelf: 'Er is hier wat magie. Er is zeker iets aan de hand.' het werd een levensvormende ervaring die voor altijd dicht bij mijn hart zal zijn." We kunnen het erover eens zijn dat zijn tijd op The Voice magisch was!

2 John Legend over coaching Voelt echt natuurlijk voor hem

John Legend is een van de coolste en leukste juryleden van The Voice. Hij sprak over zijn tijd als rechter tegen Forbes en zei: “Ik heb altijd plezier gehad met het werken met, het begeleiden en leiden van andere zangers. Dus coach zijn bij The Voice voelt heel natuurlijk voor mij - het is echt iets voor mij.”

1 Kelly Clarkson over hoe raar het is zonder Adam Levine

In haar interview met Entertainment Tonight zei Kelly Clarkson: Ik hou van ons vieren. Het is raar om Adam niet te hebben, maar het is interessant de dynamiek. We zijn letterlijk alle vier verschillende genres en het is best interessant dynamiek daarvan op de show.” De show is nog steeds geweldig, maar iedereen mist Adam!

Aanbevolen: