Zo zien het leven en vermogen van Ron Howard eruit in 2021

Inhoudsopgave:

Zo zien het leven en vermogen van Ron Howard eruit in 2021
Zo zien het leven en vermogen van Ron Howard eruit in 2021
Anonim

Ron Howard is een van de grootste acteurs en regisseurs van Hollywood. En ondanks dat hij de laatste tijd niet in veel kaskrakers heeft gespeeld, is hij nog steeds een prominente figuur in de entertainmentindustrie en werkt hij achter de schermen.

Hij is vooral bekend om zijn rol in Happy Days en voor het regisseren en produceren van films zoals Solo: A Star Wars Story, Cocoon, Apollo 13, How The Grinch Stole Christmas, The Da Vinci Code en nog veel meer.

De regisseur woont momenteel met zijn vrouw van meer dan 45 jaar en geniet van tijd met zijn kinderen en kleinkinderen, terwijl hij nog steeds naam maakt in Hollywood. Howard heeft talloze Golden Globes, Academy Awards en BAFTA's gewonnen. Met al die prijzen en kredieten op zijn naam, wat is zijn huidige vermogen?

Hij is behoorlijk actief op sociale media en promoot zijn volgende project. Dit is hoe het leven en vermogen van Ron Howard eruit zien in 2021.

9 'Papier &Lijm'

Paper & Glue is een documentaire die in juni in première ging op het Tribeca Film Festival en naar verwachting op 12 november wordt uitgebracht door MSNBC Films. De film volgt JR, een Franse fotograaf en straatartiest wiens identiteit niet is bevestigd. Hij geeft een wereldwijde stem aan de dagelijkse mens door middel van kunst. Ron Howard is uitvoerend producent bij zijn bedrijf Imagine Documentaries.

8 Bezocht Australië voor werk

Howard heeft dit jaar veel rond de wereld gereisd met zijn vrouw Cheryl. Van Europa tot Australië, hij is overal geweest, maar het was vooral voor zijn werk. Hij plaatste veel foto's van hem en Cheryl, genietend van de uitzichten die Queensland heeft terwijl hij dagen vrij had om Thirteen Lives te regisseren. De Academy Award-winnaar prees Queenlands Gold Coast veel. Natuurlijk hebben de Howards uitgebreide COVID-19-tests ondergaan voordat ze zich naar een ander land waagden.

7 nam afscheid van zijn hond

Huisdieren maken deel uit van het gezin, vooral na 13 jaar. Helaas moesten Howard en zijn familie in april 2021 afscheid nemen van hun geliefde hond, een Collie genaamd Cooper. “Hier ben ik 13 jaar geleden met mijn nieuwe pup. Kuiper! Vandaag is hij vredig heengegaan. Hij groeide op tot een uitstekend deel van onze familie die we zullen missen”, schreef Howard bij de foto op Instagram. Hij heeft nog een andere hond, een Grote Pyreneeën genaamd Puddin.

6 'Dertien levens'

Terwijl hij in Australië was, regisseerde Howard de aankomende biografische overlevingsdrama, Thirteen Lives. De filmsterren Viggo Mortensen, Colin Farrell en Joel Edgerton. De dramafilm toont de redding van de Tham Luang-grot in 2018, waarbij een junior voetb alteam en hun coach 18 dagen vastzaten in een grot. Ze begonnen eind maart met filmen in Australië en ze zullen ook filmen in Thailand.

5 'Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel'

Crime Scene: The Vanishing in het Cecil Hotel werd voor het eerst uitgezonden op Netflix in februari 2021. Het is een docu-serie over de dood van Elisa Lam in het Cecil Hotel. Howard fungeert als uitvoerend producent van de serie. Crime Scene had vier afleveringen en speelde Viveca Chow, Judy Ho en Artemis Snow. Dit was slechts een van de vele documentaires en shows die hij heeft geproduceerd.

4 'Julia'

Een ander project dat Howard onder zijn bedrijf uitvoerend produceert, is de aanstaande documentaire, Julia. De film vertelt het leven van Julia Child en is momenteel in postproductie. Julia wordt op 5 november uitgebracht door SONY Pictures Classics. Voordat het werd uitgebracht, gaven critici het al vijf sterren.

3 Een bezoek aan Londen

Op een andere vrije dag hadden Ron en Cheryl een lunchafspraak in Londen in een Italiaans restaurant in Prezzo. Hij had veel foto's van het stel in Londen gepost. Het was onduidelijk of ze er alleen waren voor vakantie of dat hij er was voor zijn werk, maar het is fijn dat hij wat vrije tijd krijgt en met die vrije dagen op reis gaat. Ze kwamen zelfs in de regen terecht toen ze op een gegeven moment de Kingston Gardens bezochten. Afgaande op zijn Instagram-berichten lijkt het erop dat hij door Europa heeft gereisd.

2 Zijn boek promoten

Als je een leven leidt zoals Ron Howard, is het alleen maar goed om te documenteren met een memoires. "The Boys: A Memoir of Hollywood And Fame" is geschreven door Ron en zijn broer Clint en beschrijft hun leven in Hollywood en het opgroeien beroemd. Ze gaan zelfs op boekentour door het hele land en waren super enthousiast om billboards te zien die het boek in New York City promoten. De memoires zijn overal verkrijgbaar waar boeken worden verkocht.

1 Ron Howard's huidige nettowaarde

Na het acteren, produceren en regisseren van vele films en tv-shows, het uitbrengen van een boek, het winnen van prijzen en gewoon een regelrecht icoon te zijn, heeft Ron Howard een behoorlijk indrukwekkend vermogen vergaard. Volgens Celebrity Net Worth zou het vermogen van de 67-jarige ongeveer $ 200 miljoen bedragen.

Ze bezitten ook een heleboel onroerend goed, waaronder een appartement in NYC, een appartement met uitzicht op de oceaan in Californië en een landgoed aan het meer in Connecticut. Ze verkochten hun tweede appartement in NYC in 2002 voor $ 712 000. Zolang hij zijn werk in Hollywood voortzet, zal zijn nieuwe waarde in de loop van de tijd alleen maar toenemen.

Aanbevolen: