De waarheid over de relatie tussen Daniel Craig en Ana De Armas

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Daniel Craig en Ana De Armas
De waarheid over de relatie tussen Daniel Craig en Ana De Armas
Anonim

Op dit moment viert Daniel Craig het einde van zijn run als 007 in de decennialange James Bond filmfranchise. Voor zijn laatste uitje wordt hij vergezeld door actrice Ana de Armas, de nieuwste Bond-girl.

Na de release van No Time to Die hebben critici de voelbare chemie tussen Craig en de Armas opgemerkt (de actrice kreeg ook lof voor haar geweldige vertolking van een CIA-agent die uiteindelijk met Craig's Bond gaat werken). En aangezien ze samen een (werk)geschiedenis hebben, kun je je afvragen hoe hecht ze precies zijn geworden.

Ana De Armas weigerde bijna haar eerste film met Daniel Craig te maken

Vooral als Latina-actrice is het voor De Armas altijd ongelooflijk belangrijk geweest om niet in stereotypen te vervallen. Dit is precies waarom ze aanvankelijk Rian's Johnson's Knives Out afwees nadat het personage van Marta Cabrera aan de actrice werd beschreven als een 'mooie Latina-verzorger'. "Een e-mail ontvangen waarin het personage zo werd beschreven - zonder meer informatie of een bijgevoegd script omdat het spraakmakend en geheim was - sprak me gewoon niet aan", legde de Armas uit terwijl hij sprak met The Hollywood Reporter. "Dus, vanwege de karakterbeschrijving, ging mijn verbeelding meteen naar een afbeelding die niet per se erg positief of opwindend was in relatie tot de Latijnse cultuur."

Het bleek echter dat het personage veel meer te bieden had (de Armas stemde ermee in de film te maken na het lezen van het script). Zelfs Craig herkende meteen dat Marta echt het centrale personage was van Johnson's whodunnit-verhaal. "Ana de Armas speelt dit personage Marta, die in feite de hartslag van de film is", vertelde de acteur aan NPR."En haar hachelijke situatie is zeer modern en up-to-date."

Toen de productie eenmaal aan de gang was, merkte de Armas dat ze samenwerkte met ervaren acteurs als Craig, Chris Evans, Jamie Lee Curtis en wijlen Christopher Plummer. En hoewel de actrice toegaf dat ze aanvankelijk "doodsbang" was om mee te doen aan de film met "heel weinig repetitie" (ze kwam van een andere filmset), lijkt het erop dat haar co-sterren haar uiteindelijk op hun gemak hebben gesteld. Craig en Evans (samen met Johnson zelf) waren zelfs meer dan bereid om De Armas te helpen zich voor te bereiden op haar braakscène. "Ik herinner me dat we allemaal naar buiten gingen naar de tuin - Rian, Chris, Daniel, enz.", herinnert de Armas zich. "Iedereen stopte deze babyvoeding in hun mond en we begonnen allemaal het braaksel in de lucht te projecteren om te zien welke verder zou gaan en er beter uit zou zien."

Het bleek dat Craig zich ook aan het voorbereiden was om aan zijn laatste Bond-film te werken tijdens de opnames met Johnson. Rond deze tijd had de Armas echter geen idee dat ze op het punt stond zich ook bij het Bond-universum aan te sluiten.

Hij steunde haar Bond-casting

De Armas heeft misschien enkele jaren geleden een ontmoeting gehad met Barbara Broccoli van de James Bond-franchise, maar in wezen kwam er niets uit de ontmoeting. Toen regisseur Cary Fukunaga zich aanmeldde om Craigs laatste Bond-film te maken, wist hij echter al vroeg dat De Armas het nieuwe Bond-meisje moest zijn. "Een deel van de film speelt zich af in Cuba, en Cary belde me om te zeggen dat dit personage nog niet in het script voorkomt, maar hij bleef aan me denken en zou het voor me schrijven", herinnert de actrice zich. "Toen hij Barbara en Daniel het idee ter sprake bracht, was Daniel volledig aan boord en steunde hij het, wat me erg blij maakte."

Hoe opwindend het vooruitzicht ook was, de Armas aarzelde opnieuw om de rol op zich te nemen uit angst om stereotiep te worden. "Natuurlijk sprong ik alle kanten op en was erg opgewonden", vertelde de actrice aan Collider. “Maar ik moest er zeker van zijn dat het niet al het werk dat ik erin had gestopt in gevaar zou brengen, dat het niet alles zou verpesten. En de Bond-vrouwen zijn altijd, voor mij althans, niet te relateren geweest.” Gelukkig wist Craig precies hoe hij dat moest oplossen. Hij stond erop om Killing Eve's Phoebe Waller-Bridge binnen te halen, die het karakter van de Armas meer pit gaf. "Phoebe kwam op, en ze injecteerde wat schittering in de situatie, en een toon waar ik echt naar op zoek was," vertelde Craig ook aan Total Film.

Toen De Armas weer begon te filmen met Craig, vielen de dingen op hun plek. "Nadat ik Daniel eerder had ontmoet en het zo goed met elkaar kon vinden op de set van Knives Out, was er niets ongemakkelijks toen ik bij de Bond-set aankwam", merkte ze op. “Er viel geen ijs te breken. Het was gewoon makkelijk en soepel.” De Armas was ook opgelucht dat Craig nog steeds de acteur was die 007 speelde toen ze bij de franchise kwam. "Ik was erg blij (hij was erbij) met alle zenuwen en druk om de film te gaan opnemen…", vertelde de actrice aan Flaunt magazine. “Het is altijd heel vreemd op de eerste dag van een film als je daar aankomt en het is helemaal nieuw. (Met Bond) is er een crew die al eerder Bond-films heeft gemaakt, dus ze kennen elkaar allemaal - ineens ben ik de nieuwe! Daniel naast me hebben na Knives Out was een grote steun.”

Op dit moment is het onduidelijk of Craig en de Armas binnenkort weer gaan samenwerken. Zoals fans misschien weten, heeft Craig zich echter al aangemeld voor een vervolg op Knives Out. Wat de Armas betreft, ze heeft interesse getoond om ook haar personage opnieuw te spelen.

Aanbevolen: