Hoeveel zou de cast van 'The Office' worden betaald voor een reüniespecial?

Inhoudsopgave:

Hoeveel zou de cast van 'The Office' worden betaald voor een reüniespecial?
Hoeveel zou de cast van 'The Office' worden betaald voor een reüniespecial?
Anonim

De reüniespecial van Office is nog steeds niet bevestigd, maar het idee komt snel op stoom.

In 2019 spraken Jenna Fischer, Angela Kinsey en Ellie Kemper over de mogelijke reünie tijdens een aflevering van The Ellen Degeneres Show, waar ze onofficieel instemden om terug te keren. Fischer, die Pam Beesly Halpert speelde in de show, zei dat ze graag terug zou komen voor een reüniespecial, alleen niet voor een reboot.

De overige leden van de Office-cast hebben dezelfde interesse getoond in een speciale reünie, behalve Steve Carell. De oude acteur heeft in het verleden duidelijk gemaakt dat hij The Office wil verlaten. Carell koestert geen enkele kwade wil jegens zijn voormalige castmates of producers. Zijn reden om niet mee te doen is dat hij de klassieke show niet wil veranderen door hem opnieuw te bezoeken.

Afgezien van Carell, hangt het terugkrijgen van de overgebleven cast af van één ding: contant geld. De acteurs van de show worden niet alleen gemotiveerd door geldelijk gewin, maar het is voor hen een redelijke stimulans om terug te keren.

John Krasinski in voor een grote betaaldag

Wat betreft wie er het meeste kan verdienen, John Krasinski staat op de eerste plaats direct na Steve Carell. Krasinski ontving twee loonsverhogingen tijdens de eerste vier seizoenen, wat resulteerde in een sprong van $ 20.000 naar maar liefst $ 100.000 per aflevering. In latere seizoenen kreeg hij nog een loonsverhoging, die tussen de $ 2 en $ 3 miljoen per seizoen bedroeg.

Als Krasinski zou terugkeren voor een reünie, zou hij een grote betaaldag tegemoet zien. Hij zal geen miljoenen ontvangen voor een enkele aflevering, maar NBC zou hem waarschijnlijk een salaris van zes cijfers aanbieden.

Tweede op de meest betaalde index is een gelijkspel tussen Angela Kinsey en Jenna Fischer. De Office Ladies-podcast heeft ze weer in de schijnwerpers gezet en ze zijn enkele van de meest bekende personages uit de show.

Vanwege hun recente toename in populariteit zullen Fischer en Kinsey evenveel verdienen als John Krasinski. Entertainment Weekly meldde dat Fischer $ 20.000 per aflevering verdiende in seizoen 1 en tot $ 100.000 sprong voor seizoen 4 - hetzelfde salaris dat Krasinski ontving. Daarom is een salaris van zes cijfers waarschijnlijk.

Van wie wordt verwacht dat hij goed wordt betaald?

Angela Kinsey bevindt zich in een vergelijkbare positie, hoewel haar startloon bij The Office nooit officieel is vrijgegeven. Maar de reden dat ze in de rij staat om een aanzienlijk salaris te verwachten voor een reünie-aflevering, is haar huidige vermogen.

CelebrityNetWorth.com waardeert Kinsey op een nettowaarde van $ 12 miljoen, aanzienlijk meer dan wat ondersteunende spelers als Brian Baumgartner en Oscar Nunez waard zijn. Baumgartner wordt geschat op $ 6 miljoen, terwijl Nunez wordt geschat op ongeveer $ 3 miljoen.

Twee andere populaire acteurs die veel geld zullen vragen, zijn Craig Robinson en Ed Helms, ervan uitgaande dat er een reünie in de maak is. Hun carrières hebben een vlucht genomen sinds ze in The Office speelden, en ze zullen waarschijnlijk geen shortchange-aanbiedingen van NBC accepteren.

Zullen grote namen een uitdaging zijn om te verwerven?

Redelijkerwijs zal het netwerk een Office-reünie niet in gevaar brengen door de cast te weinig te betalen, meer nog omdat ze Robinson al gebruiken in een andere NBC-serie, Brooklyn Nine-Nine. Robinson is geen vaste serie, maar hij verschijnt meestal elk seizoen minstens één keer als Doug Judy.

Toevallig heeft Ed Helms ook een gastrol gehad in Brooklyn Nine-Nine, wat verder bewijs toevoegt aan de beweringen dat NBC een goede relatie met hun acteurs onderhoudt. Het personage van Helms is de afgelopen jaren niet meer gezien, hoewel het waarschijnlijk is dat hij en NBC nog steeds op goede voet staan.

Als zodanig zal het netwerk waarschijnlijk een salaris van zes cijfers hebben opgesteld voor zowel Robinson als Helms, in het scenario van een reünie. Dat is nog steeds niet duidelijk, maar de kans is groot dat het binnenkort dichterbij komt.

Hoe zit het met de minder belangrijke 'The Office'-personages?

De rest is een beetje moeilijk vast te pinnen. Personages als Creed Bratton en Erin Hannon (Ellie Kemper) speelden minimale rollen in de show, maar tegelijkertijd zijn ze ook populairder geworden sinds de serie eindigde.

Kemper speelde bijvoorbeeld vier seizoenen in The Unbreakable Kimmy Schmidt en Bratton is een populair panellid bij alle Office-gerelateerde functies. Hij heeft altijd plezier op het podium en maakt zelfs obscure referenties die alleen echte fans zullen herkennen. De toeschouwers die de Easter Eggs begrijpen, prijzen Bratton ervoor omdat zijn acties bewijzen hoe geïnvesteerd hij in de show is.

Elk ander terugkerend personage op The Office heeft hetzelfde voor hen, of het nu voor professionele onderscheidingen is of anderszins. Bitspelers zoals Nellie Bertram (Catherine Tate) en de nieuwe werknemers die zich bij Dunder Mifflin in de seriefinale voegden, zouden in plaats daarvan mogelijk een kleinere fooi kunnen ontvangen.

Aangezien een reüniespecial maar zoveel tijd zou hebben om aan het leven van elk personage te besteden, zouden minderjarige zoals Pete (Jake Lacy) en Jan (Melora Hardin) vermoedelijk alleen in cameo's verschijnen. En als hun optredens neerkomen op cameo's in een montage van getuigenissen in documentaire stijl, is het veel waarschijnlijker dat NBC hen een bescheiden vergoeding biedt voor hun deelname.

Al met al zal NBC het deeg moeten ophoesten als ze elk integraal Office-castlid terug willen voor een reüniespecial. De vraag is, hoeveel zijn ze bereid te besteden om alle belangrijke spelers terug te halen?

Aanbevolen: