Hoe Selena Gomez echt voelt om vergeleken te worden met Hailey Bieber

Inhoudsopgave:

Hoe Selena Gomez echt voelt om vergeleken te worden met Hailey Bieber
Hoe Selena Gomez echt voelt om vergeleken te worden met Hailey Bieber
Anonim

Het is geen geheim dat Hailey Bieber nog steeds moeite heeft om vergeleken te worden met de ex van Justin Bieber. Hailey en Selena Gomez zijn allebei prachtige en getalenteerde sterren, maar fans kunnen niet stoppen ze tegen elkaar op te zetten. De vergelijkingen en vermeende vete tussen Selena en Hailey kwamen altijd neer op één persoon: Justin Bieber.

Justin is nu ruim twee jaar getrouwd met Hailey. Fans zijn echter nog steeds teleurgesteld dat Selena en Justin niet meer samen zijn. Heeft Selena genoeg van alle vergelijkingen? De Yummy-zangeres en Selena dateerden tussen 2011 en 2018. Zoals fans later leren van de Wizards of Waverly Place-ster, was de relatie giftiger dan iemand ooit had gedacht. In een interview met NPR in januari 2020 vertelde Selena over haar relatie met Justin terwijl ze haar album Rare promootte. Ze had in het verleden toegegeven dat de relatie giftig was, maar in het interview noemde ze de relatie direct 'beledigend'. Toen haar werd gevraagd of ze het had over emotionele stress, verduidelijkte Selena: "Ja, en ik denk dat het iets is dat - ik moest een manier vinden om het als volwassene te begrijpen." Nu willen fans weten: hoe vindt Selena Gomez het echt om vergeleken te worden met Hailey Bieber? Blijf lezen om erachter te komen.

Is Hailey Bieber bevriend met Selena Gomez?

Toen Selena en Justin van 2010 tot 2018 met elkaar uitgingen, ging Hailey in 2015 met Justin uit in zijn vrije periode van Selena. Toen deden ze het opnieuw nadat Justin en Selena uit elkaar gingen in 2018. Sommigen zeggen zelfs dat de relaties elkaar overlappen, maar Hailey maakte het heel duidelijk in de Pretty Big Deal with Ashley Graham-podcast dat Justin al een tijdje vrijgezel was voordat ze met daten begonnen. Toch zijn Hailey en Selena geen vrienden. Nadat Justin en Hailey waren getrouwd, werd "Julina" (ook bekend als Justin Bieber en Selena Gomez) voorgoed begraven… Nou, niet helemaal omdat de verladers van "Julina" nog steeds erg teleurgesteld en overstuur zijn. Als bewijs hiervan kunnen ze niet stoppen Selena tegen Hailey op te zetten, en de adelaarsoogvolgers hebben elke beweging van de beroemdheden gevolgd om ervoor te zorgen dat niets hun ogen mist.

Ze merkten bijvoorbeeld dat Selena en Hailey bij verschillende gelegenheden dezelfde Messika-oorbellen droegen. Natuurlijk, als ze de oorbellen zagen, zouden Selenators het niet laten glijden toen Selena en Hailey in januari 2019 in dezelfde outfit werden gespot. Hailey droeg een Balenciaga-hoody in het Montage Hotel met Justin, terwijl Selena de coltrui droeg versie toen ze lunchte met vrienden in La Scala.

Sinds Selena de outfit als eerste droeg, riepen Selenators Hailey uit voor naar verluidt 'kopiëren', terwijl een van haar fanaccounts schreef: 'Copycat! Ze heeft haar haar opgestoken als Selena, ze heeft grote gouden oorbellen zoals Selena, en ze heeft een zwarte broek en ze heeft bijna exact dezelfde trui als Selena."

Heeft Justin Bieber nog steeds gevoelens voor Selena Gomez?

In 2021 vielen Selena Gomez-fans Justin en Hailey Bieber lastig op de rode loper van het Met Gala. Toch was dat niet de enige keer dat Selenators Hailey bestookten met opmerkingen over Selena. Fans gingen ook brutaal achter haar aan in augustus 2019. Toen ze een foto met Justin plaatste en het onderschrift "mijn enige bubba" schreef, schreef een fan: "Hij zal je op een dag met rust laten, en hij zal naar Selena gaan." Zelfs toen Justin foto's van Hailey plaatste, lieten fans zeer kwetsende opmerkingen vallen, zoals: "Je bent NIET verliefd op Hailey! Je bent alleen met haar getrouwd om terug te komen bij SG." Ondanks de gedachten van fans, lijkt het alsof Justin Bieber blij is met Hailey en heel veel van haar houdt.

Selena Gomez en Hailey Bieber werden gespot in hetzelfde restaurant

Hailey en Selena kunnen niet eens in hetzelfde restaurant dineren zonder een buzz te veroorzaken. Toen Selena in januari 2020 de release van haar album Rare vierde, plaatste ze foto's en video's van haar uitje met enkele van haar vrienden. Hailey was er ook met Madison Beer, die toevallig een wederzijdse vriend van beide sterren is. Madison ervoer echter de woede van Selenators omdat haar Instagram overspoeld werd met slangenemoji's toen fans zich realiseerden dat ze met Hailey omging in hetzelfde restaurant als Selena.

Meestal zwijgt Selena over het drama, maar ze moest gewoon reageren als mensen achter Madison aan gingen. Ze reageerde op een van Madison's berichten: "Dit is walgelijk om dit allemaal te lezen. Dit was helemaal niet de bedoeling. Ik ben zo teleurgesteld dat mensen zo tegen iemand zouden praten. Ik ken Madison sinds ze een baby was en keek naar haar blijf de vrouw worden die ze is. Er is geen probleem."

Selena Gomez is moe van de Selena Vs. Hailey Narrative

Selena reageerde bij een andere gelegenheid op alle vergelijking en drama toen Hailey naar verluidt schaduw naar haar wierp na het uitbrengen van het nummer Lose You to Love Me in oktober 2019. Bijna onmiddellijk nadat Selena het nummer uitbracht, plaatste Hailey een luisterverhaal op Instagram naar I'll K You van Summer Walker. Dit nummer heeft gewoon geen agressieve naam; de teksten gaan ook over het veilig houden van een relatie, wat er ook gebeurt.

Fans begonnen Hailey te beledigen en Selena moest gewoon reageren. Ze riep Selenators op omdat ze Hailey had aangevallen, simpelweg omdat ze het nummer in een livevideo speelde, en zei: "Ik ben dankbaar voor de respons die het nummer krijgt. Ik ben zo dankbaar. Ik sta echter niet voor vrouwen die vrouwen afbreken. Ik zal daar nooit, maar dan ook nooit achter staan, dus wees alsjeblieft aardig voor iedereen. Het maakt niet uit wat de situatie is; als jullie mijn fans zijn, wees dan alsjeblieft niet onbeleefd tegen iemand. Ga niet af en zeg dingen die je op dat moment voelt."

Aanbevolen: