Selena Gomez is geen keukenwonder, maar seizoen 2 van 'Selena + Chef' kan daar verandering in brengen

Inhoudsopgave:

Selena Gomez is geen keukenwonder, maar seizoen 2 van 'Selena + Chef' kan daar verandering in brengen
Selena Gomez is geen keukenwonder, maar seizoen 2 van 'Selena + Chef' kan daar verandering in brengen
Anonim

Selena Gomez staat aan de top van haar spel in de muziekwereld en is zelfs te zien geweest in haar eigen Netflix-serie. Ze laat de verhalen over haar datinggeschiedenis achter en gaat verder met het herdefiniëren van zichzelf. Ze heeft zelfs haar eigen merk cosmetica gelanceerd, genaamd Rare Beauty. Het is duidelijk dat Selena zichzelf dit jaar erg druk zal houden, aangezien ze net naar sociale media is gegaan om seizoen twee van Selena + Chef te plagen, en fans zijn enthousiast om meer te zien.

Selena is echt heel goed in veel dingen, maar koken hoort daar niet bij. Fans zijn geobsedeerd om meer van Selena te zien, en ze houden van hun vermogen om in de authentieke kant van haar personage te kijken terwijl ze worstelt om de meest elementaire kooktechnieken te leren, en volhardt in haar inspanningen ondanks de ene epische mislukking na de andere.

Selena + Chef, Seizoen 2

Selena Gomez is ontzettend grappig als ze haar beste kookkunsten naar voren brengt en zich realiseert dat zelfs haar uiterste best in de keuken een mislukking is. Als je van Selena Gomez houdt, wil je dit niet missen. Het lijkt erop dat seizoen één haar niet alle vaardigheden heeft geleerd die ze moet kennen, maar ze is er weer mee bezig en is bereid om de uitdagingen in de keuken zo goed mogelijk aan te gaan.

Naast al het plezier dat betrokken is bij het uitzoeken hoe ze naar hartelust kan hakken, bereiden, koken, marineren en koken, zet Selena's show goede doelen op de voorgrond van hun missie, aangezien elke beroemde gast aanwezig is het goede doel van hun keuze. Volgens Variety zal seizoen twee naar verwachting de topchefs "Aarti Sequeira, Curtis Stone, Evan Funke, Graham Elliot, JJ Johnson, Jordan Andino, José Andrés, Kelis Rogers, Marcela Valladolid en Marcus Samuelsson" bevatten.

Ondanks dat haar kookkunsten zichtbaar ontbreken, blijft Gomez vasthoudend en gericht op verbetering. "Ik zal niet stoppen met proberen om beter te worden", zegt ze in de trailer, en fans zijn afgestemd om te zien welke avonturen haar in de keuken te wachten staan.

Reactie van fans

Selena Gomez ondertitelde haar video door te zeggen; "Meer chef-koks, tientallen recepten en een handvol keukenongevallen later … Ga met me mee terug in de keuken voor het nieuwe seizoen van Selena + Chef, dat op 21 januari in première gaat op @hbomax," en fans reageerden snel met hun opwinding hierover nieuws.

"Aaaahhh, zo opgewonden," en opmerkingen zoals "OMG Selena, ik kan hier niet op wachten" overspoelden haar Instagram-pagina, samen met berichten zoals; "we zullen kijken" en "ja alsjeblieft!"

De teaser toont clips van haar vrienden die in het tweede seizoen komen, en natuurlijk wordt Gomez op ware wijze door de keuken gezien met vis in haar handen, veel te veel om productief te zijn. Fans kijken uit naar wat het nieuwe seizoen brengt.

Aanbevolen: