De details achter het vastgoedimperium van Kim Kardashian West

Inhoudsopgave:

De details achter het vastgoedimperium van Kim Kardashian West
De details achter het vastgoedimperium van Kim Kardashian West
Anonim

Fans noemen de jaren 2010 het decennium van de Kardashians. In deze jaren klommen Kim Kardashian West en haar zussen op van de rangen van reality-tv-sterren tot bekende namen en wereldwijde iconen. Nu heeft de familie veel meer dan alleen een populaire tv-show op hun naam staan: ze hebben bedrijven, beautymerken en zelfs vastgoedimperiums om trots op te zijn.

Kim Kardashian West in het bijzonder bezit verschillende eigendommen in de Verenigde Staten die je moet zien om het te geloven. Terwijl haar scheiding van echtgenoot Kanye West blijft opdoemen, vragen fans zich af welke van deze A-listers meer zal verliezen als de splitsing doorgaat. Samen delen ze een zeer indrukwekkend vastgoedimperium dat een grote hoofdpijn lijkt te zijn om te verdelen. Blijf lezen om de details achter de prachtige huizen van Kim Kardashian West te ontdekken en hoeveel haar eigendomsimperium waard is.

She's Real Estate Savvy

De pers heeft in de loop der jaren veel over Kim Kardashian West gezegd. Maar één ding kunnen ze niet zeggen? Dat de 40-jarige tv-persoonlijkheid niet zakelijk onderlegd is. Het blijkt dat Kardashian West ook goed op de hoogte is van onroerend goed, volgens makelaar Josh Altman, die de details van de eigendomstransacties van de Wests aan Money onthulde.

"Kim is zo slim als het gaat om onroerend goed", zei hij (via House Beautiful). "Dit is niet haar eerste huis, dit is niet de eerste keer dat ze het uit het park gooit, want dat doet ze constant bij elk huis dat ze koopt."

Het huis waarnaar hij verwees, was het Bel-Air-huis van het voormalige echtpaar dat ze kochten voor $ 11 miljoen en verkocht voor $ 17,8 miljoen. Volgens Love Property delen de Kardashian-Wests een vastgoedportefeuille ter waarde van bijna $ 100 miljoen. Dit was absoluut een van de carrièrestappen die haar miljardair maakten!

Kim's voormalige huis in Beverly Hills met Kris Humphries

Voordat Kim Kardashian West in 2014 met Kanye West trouwde, woonde ze in een paar verschillende panden, waaronder het beroemde appartement met één slaapkamer dat ze had toen de serie Keeping Up With the Kardashians net begon met filmen.

Een van de meest bekende voormalige huizen van Kardashian was het op de Middellandse Zee geïnspireerde herenhuis in Beverly Hills dat ze deelde met ex-man Kris Humphries. De pasgetrouwden woonden daar rond 2011.

Interessant is dat Kardashian West in 2017 op tournee ging door haar oude landhuis en ontdekte dat de nieuwe eigenaar al haar meubels precies zo had bewaard als ze het had achtergelaten voordat ze verhuisde. Volgens Metro kocht Kardashian het huis van Bel-Air oorspronkelijk voor $ 4,8 miljoen in 2010 en verkocht het voor een niet nader genoemd bedrag.

Haar eerste huis met Kanye

The Wests kochten hun eerste huis samen in 2013, het jaar nadat ze in 2012 hun relatie openbaar maakten. Zoals je misschien al geraden had, was het eerste huis van dit stel een heel eind verwijderd van het soort huizen dat de meeste stellen samen kopen als ze hun relatie officieel maken.

Het huis van 9000 vierkante meter met zes slaapkamers in Bel-Air wordt genoemd door makelaar Josh Altman, die de Wests kochten voor $ 11 miljoen en verkocht voor $ 17,8 miljoen. Het echtpaar deed uitgebreide renovaties aan het huis en woonde tijdelijk bij Kris Jenner totdat het klaar was. Dit was de eerste aankoop in hun nu beroemde vastgoedimperium.

Het witte herenhuis in verborgen heuvels

Misschien is de meest bekende van alle eigendommen van Kim Kardashian West het 'witte herenhuis', zie in haar '73 Questions'-interview met Vogue. Gelegen in Hidden Hills, Los Angeles, is het huis volledig wit en ligt op drie hectare grond.

Het landhuis, waarvan wordt gedacht dat het hun huidige thuisbasis is, heeft een waarde van ongeveer $ 60 miljoen, en terwijl Kanye West eigenaar is van het huis zelf, wordt aangenomen dat Kim Kardashian West eigenaar is van het land eromheen. Dit kan het lastig maken als de scheiding doorgaat.

De Kardashian Wests bezitten ook een huis van 3.900 vierkante meter op het perceel naast het witte huis, en ze hebben ook een ander aangrenzend perceel gekocht om hun totale terrein te vergroten.

Het SoHo-appartement met één slaapkamer

Tot 2019 bezaten de Wests ook een appartement met één slaapkamer in SoHo, New York. Het appartement beslaat 2, 427 vierkante meter en was oorspronkelijk het vrijgezellenpad van Kanye West in New York. Er wordt aangenomen dat de meest recente prijs voor het appartement $ 3,99 miljoen was.

Onlangs zijn de Kardashian Wests gespot in spraakmakende hotels wanneer ze New York City bezoeken. Het stel verliet samen een hotel in New York voordat Kim Kardashian op Saturday Night Live verscheen.

The Ranch In Wyoming

Naast luxe herenhuizen in de meest exclusieve delen van Californië en New York, bezitten de Wests ook onroerend goed in Wyoming. In 2019 kochten ze Monster Lake Ranch, die zich uitstrekt over 4.500 hectare en wordt begrensd door de schilderachtige lokale bergketens.

De ranch beschikt momenteel over meerdere hutten aan het meer, een salon, een restaurant, een onderhoudsschip, een kantoorgebouw, een schietbaan en maneges. Oorspronkelijk stond de ranch vermeld op $ 14 miljoen, maar het is niet zeker hoeveel het paar ervoor heeft betaald.

Aanbevolen: