Het blijkt dat deze fantheorie over Patrick Dempsey's 'Grey's Anatomy'-exit waar was

Inhoudsopgave:

Het blijkt dat deze fantheorie over Patrick Dempsey's 'Grey's Anatomy'-exit waar was
Het blijkt dat deze fantheorie over Patrick Dempsey's 'Grey's Anatomy'-exit waar was
Anonim

Veel fantheorieën kunnen met een korreltje zout worden genomen, aangezien mensen graag allerlei geruchten over beroemdheden bedenken. Maar in het geval van Patrick Dempsey en zijn vertrek uit 'Grey's Anatomy' hadden fans eigenlijk het juiste idee.

Het is lang geleden dat Patrick de show verliet, hoewel hij wel terugkeerde voor die opmerkelijke droomscène met Ellen Pompeo. In de jaren daarna kwamen fans die oorspronkelijk hun gedachten deelden over waarom hij de show had verlaten, erachter dat ze gerechtvaardigd waren.

Fans stelden voor dat het persoonlijke leven van Patrick Dempsey van invloed was op 'Grey's'

Een volle zes jaar geleden plaatste een fan een bericht op Reddit en speculeerde dat er "iets vreemds" was aan het vertrek van Patrick Dempsey uit 'Grey's'. Ze suggereerden dat de uitgang niet "glad" en "schoon" was zoals andere acteurs waren geweest.

Verder, vermoedde de fan, werd de maker van de show, Shonda Rimes, zelfs geciteerd als te zeggen dat ze "nooit had gedacht" McDreamy te vermoorden. Dat deed fans denken dat Shonda het abrupte nieuws kreeg dat Dempsey zou vertrekken en iets in elkaar moest zetten zodat de show enigszins soepel kon verlopen zonder hem.

Fans waren het erover eens dat Patrick's vertrek uit de show niet goed was gedaan, en het leek alsof de ondergang van zijn personage er niet veel moeite in had gestoken. Dus gingen ze ervan uit dat het overhaast was en dat er één belangrijke factor was die ervoor zorgde dat Patrick zich terugtrok: zijn huwelijk.

Fans hoewel Patrick Dempsey's huwelijk hem deed stoppen

In een niet-zo-leuke samenvatting van hun theorie beweerde een fan dat Patrick's toenmalige echtscheidingsprocedure (Dempsey en zijn vrouw hebben later de splitsing afgeblazen) waarschijnlijk de show beïnvloedde. Sommige commentatoren gingen zelfs zo ver om te zeggen dat Patrick's vrouw, Jillian Fink, niet wilde dat hij de show voortzette.

Interessant is dat, nadat hij de serie had verlaten, ze hun huwelijk gingen herstellen en zijn ze nog steeds samen -- en blijkbaar gelukkig -- vandaag.

Fans hadden een punt over Patricks relatie

Dus hoe bleek de fantheorie te kloppen? Fans hadden gelijk dat Patricks baan een breuk in zijn huwelijk gooide (en vice versa). Vanwege de lange uren op de set ('Grey's' was een grote verbintenis), zeggen bronnen dat Jillian's bewering dat haar man een "gebrek aan tijd" had legitiem was.

Het was duidelijk dat meer dan alleen het niet zien van elkaar problemen veroorzaakte in het huwelijk van het paar. Maar het feit dat Patrick een grote en drukke ster was, hielp waarschijnlijk niet bij hun gezinsleven, en het was een deel van de reden waarom het paar bijna uit elkaar ging.

Patrick gaf op een gegeven moment zelfs toe dat hij 'Grey's Anatomy' nog eerder had moeten verlaten dan hij deed, voor zijn persoonlijke leven. Fans vinden het waarschijnlijk niet leuk dat ze gelijk hadden, maar het is interessant dat ze.

Aanbevolen: