Het blijkt dat de Duggars geen regel hebben tegen deze uiting van individualiteit

Inhoudsopgave:

Het blijkt dat de Duggars geen regel hebben tegen deze uiting van individualiteit
Het blijkt dat de Duggars geen regel hebben tegen deze uiting van individualiteit
Anonim

Het kan best moeilijk zijn om religieuze overtuigingen bij te houden, en de Duggars zijn een andere familie die moeilijk te volgen is. Ze staan bekend als fervente traditionalistische christenen. Voor degenen die die religie aanhangen, v alt het uiterlijk van vrouwen binnen het gebied van strikte normen die moeten worden gevolgd.

De Duggars hebben verschillende regels opgesteld waaraan ze zich moeten houden, waaronder datingregels, kledingvoorschriften en nog veel meer. De ultraconservatieve familie staat bekend om de strikte controle over de inhoud die hun kinderen consumeren (om nog maar te zwijgen over hoe ze eruit mogen zien), dus nu vragen fans zich af wat hun religie echt denkt over vrouwen die make-up dragen.

De strikte regels van de familie Duggar voor vrouwen

Regels zijn essentieel om een huishouden harmonieus en functionerend te houden, vooral voor een gezin zo groot als de Duggars. De familie Duggar, onder leiding van Jim Bob en Michelle, is vooral bekend om zijn TLC-show, 19 Kids and Counting. De reality-tv-show documenteerde de levensstijl van het conservatieve christelijke gezin.

Er zijn veel dingen die de Duggar niet mogen doen. Kijkers van de show weten dat de kinderen geen hand mogen vasthouden met partners totdat ze verloofd zijn en hun allereerste kus bij het altaar delen. Maar dat is niet alles. Ze laten allemaal hun sms'jes voorlezen door hun vader Jim Bob, die graag reageert op alles wat hij afkeurt.

Er zijn ook strikte normen voor het uiterlijk van vrouwen en ze moeten schouders, decolleté en dijen bedekt houden. De oudste vier meisjes, Jinger, Jana, Jessa en Jill, legden de reden erachter uit en schreven samen een boek over de levensstijl van hun gezin, genaamd Growing Up Duggar, dat hun overtuigingen over bescheidenheid beschrijft, waarvan ze zeggen dat het een persoonlijke keuze is.

In het boek zeiden ze: “We kleden ons niet bescheiden omdat we ons schamen voor het lichaam dat God ons heeft gegeven; in tegendeel. "We beseffen dat ons lichaam een speciaal geschenk van God is en dat het Zijn bedoeling is dat het alleen met onze toekomstige echtgenoot wordt gedeeld."

Ze legden verder uit: "…We vermijden laag uitgesneden, decolleté-vertoonende, gapende of blote schouders; en als het nodig is, dragen we een hemd. We proberen er een gewoonte van te maken om altijd de bovenkant van ons shirt met onze hand te bedekken als we voorover buigen. We willen geen kiekeboe-spelletje spelen met onze neklijn."

De familie Duggar over vrouwen die make-up dragen

Hoewel er dingen zijn die vrouwen niet mogen doen, is een ding dat hen wordt aangemoedigd om te doen een schoonheidsregime. Zoals Bustle opmerkte, heeft de Duggar-religie blijkbaar geen probleem met make-up en haar, omdat hun religieuze overtuigingen sterk worden gedicteerd door de mannelijke blik en voldoen aan een zeer strikte definitie van hoe een vrouw eruit moet zien en zich moet gedragen.

Hoewel de vrouwen hun bescheidenheid moeten bewaren door de dresscodes en andere regels te volgen, mogen ze zelf beslissen over make-up en haar. Make-up kan een subtiele, niet-seksuele methode zijn om de ogen of lippen op te lichten om er vrouwelijker en aantrekkelijker uit te zien, en dat is wat vrouwen bedoeld zijn: aangenaam voor mannen zonder zichzelf te 'verleidelijk' te maken.

In het boek Growing Up Duggar beschrijven de zussen hoe make-up "de Heer eert" door de schoonheid te benadrukken waarmee ze zijn geboren. Ze nemen zelfs de tijd om het elke ochtend aan te brengen om er aangenaam en vrouwelijk uit te zien, in de overtuiging dat ze het voor een hoger doel doen. Met zoveel regels om te volgen, is het geen wonder dat de Duggar-vrouwen op make-up vertrouwen als ze creatief willen zijn met hun uiterlijk.

De Duggar-vrouwen beginnen de regels te overtreden

Helaas lijkt het erop dat sommige Duggar-vrouwen genoeg hebben van de strikte regels in het gezin. Sommigen van hen dragen nu een broek en knippen zelfs hun haar kort. Naarmate de tijd verstreek, zijn dit enkele van de bescheidenheidsregels die ze hebben verlaten; Jinger, Jill en Jana droegen een broek.

Onlangs waren de supporters van Anna Duggar enthousiast toen ze zagen dat ze afstand nam van de regels die haar schoonfamilie had opgesteld. Ze geloven dat het een enorme ommekeer is voor Anna, omdat het haar persoonlijke vrijheid kan symboliseren. De nieuwe en meer conventionele keuzes van de Duggar-vrouwen vallen in de smaak bij fans die hoopten dat ze onafhankelijk zouden worden.

Aanbevolen: