FreeBritney-demonstranten halen bonnetjes uit waaruit blijkt dat Jamie Lynn Spears is afbetaald

FreeBritney-demonstranten halen bonnetjes uit waaruit blijkt dat Jamie Lynn Spears is afbetaald
FreeBritney-demonstranten halen bonnetjes uit waaruit blijkt dat Jamie Lynn Spears is afbetaald
Anonim

Britney Spears fans zijn er niet voor haar kleine zusje Jamie Lynn Spears.

In een emotionele video die ze op haar Instagram-verhalen deelde, beweerde de Zoey 101-actrice dat ze niets anders dan "geluk" voor haar zus wilde en dat ze haar altijd heeft en " altijd zal" steunen.

De 30-jarige verklaarde in haar video dat ze een "zeer bewuste keuze" heeft gemaakt om "alleen maar deel te nemen" aan het leven van de zangeres als haar zus - en hard heeft gewerkt in haar eigen carrière.

"Ik heb mijn verdomde rekeningen betaald sinds ik 10 jaar oud was. Niet dat ik het publiek iets verschuldigd ben, want mijn zus weet dat ik van haar hou en haar steun… Ik ben niet mijn familie. Ik ben mijn eigen persoon En ik spreek voor mezelf, "legde ze uit.

[EMBED_YT]https://www.youtube.com/embed/o5mdnhMoC5A[/EMBED_YT]

Jamie Lynn's opmerkingen komen na de bomverklaring van de popsterzangeres waarin ze haar familie bekritiseerde omdat ze zweeg over haar 'beledigende conservatorschap'.

[EMBED_TWITTER]

Vervolgend in haar videobiechtstoel zei Jamie Lynn:

"Maar nu ze heel duidelijk is gesproken en heeft gezegd wat ze moest zeggen, heb ik het gevoel dat ik haar voorbeeld kan volgen en kan zeggen wat ik denk dat ik moet zeggen - ik heb het gevoel dat het heel duidelijk is dat sinds de de dag dat ik werd geboren, heb ik alleen van mijn zus gehouden, ze aanbeden en gesteund. Ik bedoel, dit is mijn verdomde grote zus, voor deze stieren."

Maar een Britney-fanaccount genaamd @BritneyEscape heeft gerechtelijke documenten gepost waaruit blijkt dat Britney talloze vluchten heeft gefinancierd die Jamie Lynn naar Hollywood heeft genomen.

Het fanaccount twitterde: "Het is 13 jaar geleden, Jamie Lynn. Kom op. Je had genoeg tijd om iets te zeggen. Er is al twee jaar een beweging naar FreeBritney. Je deed niets. Nu Britney heeft je BLOOTGESTELD en je probeert je gezicht te redden. Jij bent hier gedeeltelijk verantwoordelijk voor. Britney nam geen blad voor de mond."

[EMBED_TWITTER]

Sinds 2008, na Britneys veelbesproken mentale inzinking, heeft Jamie Spears de financiën van zijn dochter en haar persoonlijke leven onder controle.

In haar rechtbankverklaring beschreef de popster hoe ze zich "opgesloten, gepest en alleen" voelt en niets te zeggen heeft over wat ze doet, waar ze heen gaat en met wie ze tijd doorbrengt.

Ze beweerde dat ze geen directe toegang heeft tot haar landgoed, dat wordt getaxeerd op $60 miljoen - terwijl ze haar vader $16.000 per maand betaalde om haar conservator te zijn.

In haar ongelooflijke getuigenis zegt Spears dat ze een spira altje heeft gekregen en dat haar verzoek om het te laten verwijderen, zodat ze nog een baby kan krijgen, is afgewezen.

Aanbevolen: