Scarlett Johansson bracht Brie Larson volledig in verlegenheid tijdens de 'Ellen Show

Inhoudsopgave:

Scarlett Johansson bracht Brie Larson volledig in verlegenheid tijdens de 'Ellen Show
Scarlett Johansson bracht Brie Larson volledig in verlegenheid tijdens de 'Ellen Show
Anonim

Afgezien van de controverse achter de schermen, heeft Ellen DeGeneres zoveel gedenkwaardige momenten gecreëerd op de 'Ellen Show' sinds de oprichting in 2003.

Dat geldt nog steeds in het laatste seizoen, want Ellen had een aantal gedenkwaardige uitwisselingen, waaronder een met Leah Remini. Maar voor sommigen was het gewoon ronduit ongemakkelijk in plaats van gedenkwaardig.

Op dit moment begonnen Brie Larson en Scarlett Johansson, naast de twee MCU-sterren, als een onschuldige vraag, toen de presentator de twee vroeg hoe ze elkaar hadden ontmoet. Het enige was dat beide sterren verschillende antwoorden hadden, wat leidde tot een gênant moment voor Brie Larson toen ze zich realiseerde dat haar goede vriend Scarlett helemaal gelijk had.

Scarlett Johansson en Brie Larson ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van 'Don Jon'

Ze werden goede vrienden, vooral tijdens hun tijd samen in het MCU. Hun eerste ontmoeting vond echter plaats in 2013, toen Brie Larson een minder gevestigde ster was, in de film 'Don Jon'.

De film had een kleiner budget, maar had geen tekort aan sterren, met onder meer Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johansson, Julianne Moore, Tony Danza en Anne Hathaway die allemaal in de film te zien waren.

Brie Larson had niet veel regels in de film, hoewel ze het geweldig vond op de set, vooral als het erop aankwam om van de anderen te leren. Ze besprak haar ervaring samen met Elle.

"Ik moet de hele tijd de echte waarnemer zijn. Ik heb twee weken aan Don Jon gewerkt, maar behalve die ene scène heb ik niets gezegd! Het beste deel van mijn werk is luisteren Daar hou ik van. Ik vind het heerlijk om in te gaan op wat andere mensen zeggen en gewoon te reageren. In zekere zin is mijn personage als het publiek: ze doet mee aan de grap. Als het publiek zegt: 'Je maakt een grapje,' trekt ze hetzelfde gezicht."

Hoewel de film een geweldige ervaring was voor de actrice, zo bleek, herinnerde ze zich Scarlett Johansson niet helemaal in de film…

Scarlett Johansson bracht Brie Larson volledig in verlegenheid tijdens de 'Ellen Show' nadat ze de eerste keer dat ze elkaar ontmoetten was vergeten

Het begon als een onschuldige vraag, Ellen vroeg de twee of ze elkaar hadden ontmoet voorafgaand aan hun tijd in het MCU. Beiden zeiden ja, maar er zou snel verwarring volgen.

Brie Larson had een verbaasde blik op haar gezicht, terwijl Johansson zich afvroeg of ze echt wist hoe ze elkaar ontmoetten. Larson zou zeggen, "tijdens het eten", met een bange en bezorgde blik op haar gezicht. In dat geval riep Johansson haar volledig uit.

"Nee! Het maakte duidelijk indruk op mij, maar het kon iemand anders niet schelen. We werkten samen. We hebben deze film gemaakt die 'Don Jon' heet. En we hebben een paar scènes samen gedaan."

Brie Larson zou haar fout toegeven, hoewel ze ook vermeldde dat ze werd beschouwd als een "verheerlijkt extraatje" in de film, naast Scarlett, die de ster van de film was.

Het was een geweldig moment en een moment waar het publiek om moest lachen. Brie zou ook onthullen dat de twee op nieuwjaarsdag samen hadden gegeten dankzij een wederzijdse vriend - volgens haar was dat de eerste keer dat ze elkaar ontmoetten … maar ja, ze had het helemaal mis.

Fans hadden veel plezier met het 'Ellen Show'-moment

Brie Larson staat bekend om een aantal ongemakkelijke interviewmomenten, er zijn compilaties gemaakt met betrekking tot enkele rare momenten die plaatsvonden tijdens interviews.

Toen het echter op haar interview met Scarlett en Ellen aankwam, genoten fans van het moment en schreven hun perfecte chemie toe aan het feit dat Brie introvert is terwijl Johansson extravert is.

Dit is wat de fans op YouTube te zeggen hadden.

"Ik voel zo voor Brie. Introvert zijn is een uitdaging op sociale gelegenheden. En ze wordt beoordeeld door mensen die ervan genieten anderen pijn te doen."

"Scarlett is die extraverte vriendin die haar introverte vrienden niet alleen laat op feestjes omdat ze weet dat ze zich ongemakkelijk zouden voelen."

"Mijn eerste indruk van Brie was een video die bleef wijzen op hoe onbezonnen en "onbeleefd" ze was, waardoor ik een ongunstige mening over haar kreeg, maar na het zien van deze video ben ik echt dol op haar. Ze is gewoon sociaal onhandig en introvert, niet arrogant."

"Scarlett en Brie zijn een perfecte interviewcombinatie. Als ze maar een paar waren voor de duur van de Endgame-perstour, zouden we niet al die "Iedereen haat Brie Larson"-video's hebben."

Zonder twijfel is meer van Larson en Johansson samen geen slecht idee.

Aanbevolen: