Mayim Bialik bracht deze rode loper-interviewers in verlegenheid op live tv

Inhoudsopgave:

Mayim Bialik bracht deze rode loper-interviewers in verlegenheid op live tv
Mayim Bialik bracht deze rode loper-interviewers in verlegenheid op live tv
Anonim

Iedereen heeft een verleden en dat geldt ook voor Mayim Bialik, die een ex-man heeft die ze op school heeft ontmoet. Een ander feit over Mayims verleden is dat ze op school heeft gestudeerd en eigenlijk heel slim is als een echte neurowetenschapper. Ja, ze is zelfs meer dan haar indrukwekkende acteercarrière, een carrière die haar hielp miljoenen te vergaren.

Niet iedereen is volledig op de hoogte van haar verleden, en dat geldt ook voor een aantal TNT-interviewers tijdens de SAG Awards. Het zou leiden tot een ongemakkelijk moment en een moment dat de interviewers verbijsterde.

Wat is er gebeurd tussen Mayim Bialik en de interviewers van de 'TNT' SAG Awards?

Mayim Bialik begon haar reis als jeugdactrice in de jaren '80. Ze zou echter 12 jaar lang een andere carrière nastreven en neurowetenschappen studeren. Ja, dat klopt, ze is absoluut het meest geloofwaardige castlid op 'The Big Bang Theory'.

Toen hij naast US News sprak, besprak Mayim de ervaring en de weg om daar te komen. Volgens de actrice werd ze er als tiener verliefd op, en in het begin hield ze niet zo van wiskunde en wetenschappen. Dat zou later natuurlijk allemaal veranderen.

"Ik was een acteur in mijn tienerjaren, maar werd verliefd op wetenschap toen ik een tiener was. Ik had nooit gedacht dat wiskunde en wetenschap iets voor mij waren."

"Ik was bijna 12 jaar uit Hollywood, en ik deed mijn bachelor in neurowetenschappen en Hebreeuws-joodse studies, en toen ging ik meteen naar een PhD-programma. Ik trouwde met iemand die ik ontmoette in calculus klas, wat heel lief is, en we zijn nu gescheiden, maar we hebben wel twee nerdy kinderen samen."

Mayim Bialik heeft een podcast over geestelijke gezondheid die mensen helpt die tijdens de pandemie worstelden, genaamd 'Mayim Bialik's Breakdown'.

Mayim zou verder onthullen dat ze vóór haar studie neurowetenschappen doceerde aan thuisonderwijs op de middelbare en middelbare school. Toen ze na haar studie terugkeerde naar acteren, is het veilig om te zeggen dat haar carrière volledig veranderde op 'The Big Bang Theory'.

"Ik keerde uiteindelijk terug naar acteren - in "The Big Bang Theory", een show die ik nog nooit eerder had gezien, omdat ik een nerdy moeder was - omdat mijn ziekteverzekering op was. Hier zijn we allemaal jaren later, en ik zie de wereld als een neurowetenschapper. Ik zie de wereld door de lens van wetenschap en natuurkunde en in het bijzonder de neuropsychiatrie."

Hoe opmerkelijk dit alles ook is, niet iedereen is zich ervan bewust, en dat geldt ook voor een zeker duo van TNT, dat Bialik op de rode loper interviewde.

De 'TNT'-interviewers waren niet precies voorbereid op het verleden van Mayim Bialik

Het begon als een onschuldig interview en toen kreeg het opeens een ongemakkelijke wending. Op de rode loper tijdens de SAG Awards vroeg de interviewer aan Mayim: "Hoeveel mensen denken dat je wiskunde in een handomdraai kunt oplossen?"

Mayim zou antwoorden: "Ik heb eigenlijk een aantal jaren in calculus getraind, ik ben een neurowetenschapper, dat heb je niet laten weten."

Mayim Bialik werd genomineerd bij de SAG Awards voor Outstanding Performance door een vrouwelijke acteur in een comedyserie.

Beide presentatoren keken volledig geschokt toe en zeiden: "Kleine lekkernij voor het publiek hier vanavond, ze is eigenlijk een neurowetenschapper."

"Ze heeft haar hele leven voor deze rol getraind," Bialik zou tussenbeide komen en zei: "slechts 12 jaar, maar ja."

Omdat ze de sport is die ze is, hield Mayim tijdens het interview een positieve houding aan en verklaarde dat een doctoraat niet nodig is om in de show te verschijnen. Ze liet ze luchtig weg en fans prezen de ster ervoor.

Wat vonden de fans van het ongemakkelijke SAG Awards-moment?

Het moment werd bekeken door meer dan 300.000 fans op platforms zoals YouTube. In de commentaarsectie was het niets dan lof voor de 'Big Bang'-ster en hoe ze het interview afhandelde, met niets dan klasse.

"Het vrouwelijke rapport viel letterlijk bijna om toen ze hoorde dat Mayim een wetenschapper was. Was het omdat ze stomverbaasd was of omdat ze zich realiseerde dat ze een domme vraag hadden gesteld en zo op YouTube zouden belanden."

"Ik kan me de voldoening voorstellen die ze moet hebben gevoeld zodra ze hen allebei verblufte met haar antwoord. Zelfs ik voelde de kracht."

"Ik denk dat ze het gewoon beu is om dit soort vragen te krijgen die een tweedeling tussen haar intelligentie in de oerkn altheorie en haar leven buiten acteren naar voren brengen. Ze is echt intelligentie die mogelijk is voor acteurs/actrices, maar tegelijkertijd hoef je geen doctoraat te hebben om de show te zien."

We zijn het er allemaal over eens, Bialik heeft het allemaal met zoveel klasse aangepakt.

Aanbevolen: