Wat we weten over de splitsing van Busy Philipps van haar man, Marc

Inhoudsopgave:

Wat we weten over de splitsing van Busy Philipps van haar man, Marc
Wat we weten over de splitsing van Busy Philipps van haar man, Marc
Anonim

Busy Philipps maakte eerder dit jaar bekend dat ze al meer dan een jaar gescheiden was van haar man, Marc Silverstein. Ze vertelde het gewoon niet aan het publiek, want, nou ja, ze wilde niet reageren op de reactie van de media op haar scheiding in die periode van haar leven. Als beroemdheid die zoveel van haar leven deelt op sociale media en op haar podcast, Busy Philipps doet haar best, is het verbazingwekkend hoe ze haar scheiding zo lang geheim kon houden.

Dus wat is er precies gebeurd tussen Philipps en haar man? Ze legde bijna alles uit in haar podcast toen ze vond dat de tijd rijp was om het aan het publiek te vertellen. Ze vertelde waarom ze besloten het zo lang geheim te houden en hoe ze de situatie samen aanpakken. Laten we eens kijken wat we weten over Philipps' scheiding van haar man, Silverstein.

8 Busy wilde haar split verwerken voordat ze het publiek erover vertelde

Philipps verklaarde op haar podcast dat zij en Silverstein op reis waren geweest met hun scheiding en dat het een proces voor hen was geweest. Ze ergert zich aan andere beroemdheden die generieke uitspraken aan de wereld doen wanneer ze hun scheiding aankondigen en dat "het geen one-size-fits-all statement is en toch is het altijd dezelfde verklaring." Ze wilde dat zij en Silverstein zelf zouden uitzoeken hoe het allemaal zou gaan werken en hoe het eruit zou zien voor hun familie, hun vrienden en uitgebreide familie.

7 Drukke Philipps en Marc Silverstein zijn toegewijd aan hun kinderen

Philipps verklaarde in haar podcast dat haar therapeut haar en Silverstein had verteld om de delen van hun relatie die niet werkten te verwijderen en de delen die wel werkten te behouden om er voor hun kinderen te zijn en enige stabiliteit in hun levens. Philipps gaf toe dat ouder zijn een zware taak is om alleen te doen, dus zij en Silverstein zijn vastbesloten om samen door te gaan met het opvoeden van hun kinderen.

6 Drukke Philipps en Marc Silverstein delen nog steeds een huis

Nadat ze hun huis in Los Angeles hadden verkocht, kochten Philipps en Silverstein een huis in New York als hun gezinswoning. Philipps en Silverstein hebben elk hun eigen ruimtes in het huis, waarvan Philipps heeft bevestigd dat het hun eigen 'slaapvertrekken' zijn. Met andere woorden, ze hebben elk hun eigen kamer. Ze hebben echter de neiging om in en uit te draaien als het erom gaat daar te blijven. Soms blijven ze er allebei tegelijk, soms blijft er maar één bij de kinderen.

5 Er is soms ontbering in drukte en Marc's arrangement

Philipps zei op haar podcast dat er soms "complicaties en ontberingen zijn binnen de regeling, soms voor ons tweeën. Het gaat erom dat dit niet iets is dat de kinderen voelen of zien." Het is geweldig dat ze doen wat het beste is voor hun kinderen en ervoor zorgen dat hun afspraken tussen hen werken, ook al geeft ze toe dat het niet voor iedereen is.

4 Druk bezig en Marc heeft nog geen scheiding aangevraagd

Hoewel Philipps het een echtscheiding noemt, hebben ze er nog niet echt om gevraagd. Philipps weet niet zeker wanneer en of ze dat ooit zullen doen, omdat ze de tijd nemen om dingen in het verleden te archiveren. Ze dienden bijvoorbeeld lang nadat ze getrouwd waren hun huwelijksvergunning in. "We zijn vier maanden of iets dergelijks vergeten wettelijk te trouwen", zei Philipps in haar podcast. Ze zei ook dat ze denkt dat ze uiteindelijk een echtscheiding zullen aanvragen, maar het lijkt op dit moment geen prioriteit voor hen.

3 Druk bezig en Marc is aan het nestelen

Philipps legde in haar podcast uit dat zij en Silverstein "nesten" waar de kinderen blijven, en dat de ouders hinder ondervinden in plaats van de kinderen. Philipps zei ook dat ze proberen de zaken in evenwicht te brengen en de dingen voor hen beiden zo gelijk mogelijk te maken, zodat ze effectief samen als ouder kunnen optreden. Ze gaf ook toe dat zij en Silverstein nog steeds veel met elkaar omgaan als het gaat om co-ouderschap van hun kinderen.

2 Marc en Busy hebben hun eigen manier gevonden om door deze verandering heen te komen

"Ik heb het gevoel dat mensen vaak, weet je, dit als snark of oordeel hebben als ze praten over onconventionele manieren om geen relaties meer te hebben. Iedereen had zijn versie van rollende ogen bij Gwyneth P altrow toen ze begon te praten over bewust ontkoppelen." Philipps ging verder met te zeggen dat "er veel verschillende manieren zijn om door veranderende relaties heen te gaan."

1 Birdie Silverstein plaatste een TikTok over de scheiding van haar ouders

Terwijl Philipps probeerde de scheiding van hun romantische relatie geheim te houden, nadat ze haar oudste dochter, Birdie, het nieuws had verteld, verwerkte Birdie haar emoties door een video te maken op haar privé TikTok-account. Wat Philipps begon te beseffen, was dat Birdie's vrienden het aan hun ouders zouden vertellen, en dat hun uitgebreide vrienden dus in de war zouden raken over wat er aan de hand was, hoewel Philipps ook toegaf dat het een erg verwarrende tijd voor haar was.

Aanbevolen: