Waar is Cosby Kid, Keshia Knight Pulliam vandaag?

Inhoudsopgave:

Waar is Cosby Kid, Keshia Knight Pulliam vandaag?
Waar is Cosby Kid, Keshia Knight Pulliam vandaag?
Anonim

Keshia Knight Pulliam heeft een behoorlijk leven geleid! De actrice kreeg voor het eerst haar grote doorbraak in de industrie in 1984 toen ze de rol van Rudy Huxtable op de klassieke serie, The Cosby Show, landde. Pulliam verscheen naast Raven Symone, Phylicia Rashad en Malcolm-Jamal Warner voordat ze naar het grote scherm gingen.

Sinds haar tijd als Cosby-kind verscheen Pulliam in Beauty Shop, naast Queen Latifah, en scoorde ze belangrijke rollen in het 3 Year Plan en House of Payne. Hoewel haar professionele leven altijd voorop stond, heeft Keshia nogal wat wervelwind gehad als het gaat om haar persoonlijke leven.

Pulliam was betrokken bij de Bill Cosby-zaak nadat ze haar steun voor de voormalige acteur had uitgesproken, terwijl ze zich in een moeilijk huwelijk bevond. Gezien het succes dat ze in de biz had, is het geen verrassing dat fans zich afvragen wat Keshia Knight Pulliam heeft uitgespookt, en daar duiken we in!

Child Star-succesverhaal

In 1984 scoorde Keshia Knight Pulliam de rol van haar leven in The Cosby Show als Rudy Huxtable. Dit leverde de ster een reeks spin-offs op, waaronder A Different World, waarin ze haar rol op het scherm als Rudy in drie afleveringen hernam. Het duurde niet lang voordat Pulliam naam maakte en na het einde van de serie in 1992 nam ze een pauze van de schijnwerpers voordat ze terugkeerde in de vroege jaren 2000.

Keshia kreeg rollen in films als The Gospel, Beauty Shop, Death Toll en Madea Goes To Jail, om er maar een paar te noemen, maar haar grootste successen na The Cosby Show kwamen veel later in haar carrière. In 2018 scoorde Pulliam een plek in 3 Year Plan, door de rol van Tracey Tarpley-Spatafora te spelen, wat duidelijk maakte dat tv altijd haar redding was. In 2007 voegde Keshia zich bij de cast van House Of Payne en is sindsdien in de serie gebleven!

Ze stond bij Bill Cosby

Gezien het succes dat ze behaalde met The Cosby Show, is het geen verrassing dat Keshia Knight Pulliam aan de zijde van Bill Cosby stond tijdens zijn processen in 2017 voor zijn aanklacht wegens aanranding. Keshia kwam onder vuur te liggen van het publiek omdat ze Cosby destijds steunde, maar ze maakte duidelijk dat haar steun geen verdediging was.

Keshia verscheen op The Real, waar ze haar redenering deelde achter het feit dat ze destijds een ondersteunend systeem was voor Cosby, en het panel van gastheren vertelde dat, "je moet begrijpen dat je in ons strafrechtsysteem onschuldig bent tot het tegendeel bewezen is, en dit is een man die ik mijn hele leven ken, en dat was gewoon nooit mijn ervaring met hem, dus ik was blij om daar te zijn en het zelf te zien, want daar is dit land uiteindelijk op gebouwd", zei Keshia.

Loni Love vroeg waar de twee over spraken tijdens het proces, en hoewel de twee elkaar niet inhaalden, zei Keshia dat ze er gewoon was om haar steun te betuigen.'Dus je ging daarheen om je steun te betuigen en gewoon om daar te zijn?' vroeg Loni. "Dat is het!" zei Kesja. Flits vooruit naar 2021, en het Hooggerechtshof van Pennsylvania heeft de veroordeling van Bill Cosby vernietigd, waardoor hij uit de gevangenis kan worden vrijgelaten.

Huwelijk, moederschap en echtscheiding

In 2016 trouwde Keshia met Edgerton Hartwell, de voormalige ster van B altimore Ravens, maar hun huwelijk was verre van perfect. Volgens Ed Hartwell verwaterde hun huwelijk slechts enkele maanden na hun huwelijk. De atleet beweert dat Keshia's focus rechtstreeks uitging naar het krijgen van kinderen, in plaats van te genieten van hun tijd met elkaar getrouwd te zijn.

"Ze wilde heel snel een baby, en vanuit mijn overtuiging, van het zien van andere succesvolle mensen - dat wanneer je voor het eerst gaat trouwen… we ons eigenlijk op elkaar moeten concentreren en niet alleen een baby krijgen", vertelde hij. Toen het paar hun scheiding aankondigde, onthulde Keshia dat ze zwanger was, en Ed vroeg onmiddellijk om een vaderschapstest vanwege onzekerheden of het kind van hem was of niet.

Nou, het blijkt dat Ed in feite de vader was. Hoewel het duo gescheiden bleef en officieel de scheiding aanvroeg in 2018, hebben de twee co-ouderschap van hun dochter, Ella Grace. Terwijl Ed betrokken is bij het leven van het kind, ondanks dat hij vervreemd is van Keshia, is de voormalige NFL-speler niet bereid om alimentatie te betalen.

Keshia heeft weer liefde gevonden

Hoewel het bij haar eerste poging niet goed ging, lijkt het alsof Keshia opnieuw de liefde heeft gevonden! Tijdens haar tijd dat ze aan de tv-film Pride & Prejudice: Atlanta werkte, ontmoette Pulliam mede-co-ster, Brad James, en de twee begonnen kort daarna te daten. Nou, het blijkt dat hun liefde een wending nam, en de twee zijn officieel getrouwd.

Keshia plaatste een foto van hun bruiloft op haar Instagram en beweerde dat het de meest "perfecte" bruiloft was, terwijl ze James omschreef als haar "beste vriend". Hoewel Keshia vastbesloten was om kinderen te krijgen tijdens haar eerste huwelijk, moet de actrice nog onthullen of zij en Brad ook van plan zijn om een eigen gezin te stichten.

Aanbevolen: