Waar is 'Big Brother'-legende Dan Gheesling vandaag?

Inhoudsopgave:

Waar is 'Big Brother'-legende Dan Gheesling vandaag?
Waar is 'Big Brother'-legende Dan Gheesling vandaag?
Anonim

Als het gaat om het spel van Big Brother, zijn er maar een select aantal deelnemers die erin geslaagd zijn uit te blinken in de competitie met een legendarische status, waaronder Dan Gheesling !

Dan Gheesling kwam voor het eerst op de voorgrond in 2008 toen hij in zijn tiende seizoen bij de cast van Big Brother kwam. De ster verrast niet alleen de fans met zijn sluwe gevoel voor humor, maar Dan bewees hij ook dat hij een van de grootste was door de seizoensoverwinning binnen te slepen.

In 2012 keerde Dan terug naar het BB-huis voor nog een poging om de winnende titel te winnen, maar Gheesling was de tweede die verloor van nieuweling, Ian Terry. Met bijna een decennium sinds Dan's laatste optreden in de show, is dit wat de iconische speler vandaag doet.

Waar is Dan Gheesling vandaag?

Dan Gheesling domineerde absoluut zijn tijd op BB10, niet alleen bewijzend dat hij de overwinning waardig was, maar gemakkelijk een van de weinige deelnemers die Big Brother letterlijk tot een wetenschap heeft bestudeerd.

Dans overwinning in 2008 stelde hem in staat om de $ 500.000 mee naar huis te nemen en voor een 24-jarige katholieke schoolleraar was dat nogal wat geld voor Gheesling om mee weg te lopen.

Na zijn eerste seizoen werd Gheesling beschouwd als de beste speler aller tijden, vooral vanwege zijn prachtig doordachte plan en strategie. Hoewel prijscompetities, waar Dan veel van deed, belangrijk zijn, is iemands sociale en mentale spel net zo cruciaal, wat Gheesling zeker wist.

Na 4 jaar later terug te keren naar de serie, bewees Dan opnieuw zijn vaardigheden, hij steeg naar de laatste 2 om het half miljoen een tweede keer te verliezen van Ian Terry, die beweerde de spel door Dan Gheesling.

Hoewel de ster de Big Brother-game nog steeds dicht bij zijn hart houdt, zijn zijn dagen in het BB-huis al lang voorbij, althans dat dachten we! Toen All-Stars werd aangekondigd in plaats van BB22, speculeerden fans dat Dan zou terugkeren, maar dat was niet het geval! Tegenwoordig is Dan niet alleen een tv-persoonlijkheid, maar de ster heeft zijn talenten ook online gezet!

Gheesling begon in 2018 een YouTube-kanaal rond zijn liefde en passie voor gamen. Zijn kanaal heeft sindsdien bijna 100.000 abonnees verzameld en heeft zijn publiek voor livestreaming gekatapulteerd.

Rekening houdend met zijn gewonnen hoofdprijs en tweede cheque, verdiende Dan behoorlijk wat van CBS, wat op zijn beurt weer van pas kwam met investeringen en bedrijven, waardoor Gheesling een indrukwekkend vermogen van $ 5 miljoen verdiende!

Alsof het niet genoeg was om leraar, livestreamer, influencer en Big Brother te zijn, is Dan ook een fulltime vader!

Dan en zijn vrouw, Chelsea, delen momenteel twee kinderen samen, de 5-jarige Desmond en de 3-jarige Miles, die allemaal op de sociale media van Gheesling zijn verschenen.

Nou, het lijkt erop dat het paar het gezin uitbreidt nadat ze hebben onthuld dat ze hun derde kind verwachten! Het duo kondigde eind mei aan dat ze opgewonden zijn voor baby nummer drie op een Instagram-post met het echogram.

Aanbevolen: