RHOP': Waar staat Gizelle & Jamal Bryant vandaag?

Inhoudsopgave:

RHOP': Waar staat Gizelle & Jamal Bryant vandaag?
RHOP': Waar staat Gizelle & Jamal Bryant vandaag?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van Real Housewives Of Potomac op zondag 1 augustus 2021 worden hieronder besproken!

Potomac warmt dit seizoen op en fans leven voor elk beetje ervan! Hoewel het praten over Wendy Osefo's vete met Mia Thornton een hot topic blijft, lijkt het alsof kijkers nu naar Gizelle Bryant kijken terwijl haar relatie met Jamal Bryant ter discussie komt te staan.

Hoewel Real Housewives bekend staat om zijn non-stop drama, weten de dames van Potomac zeker hoe ze dat moeten doen, en nog wat! Terwijl Ashley Darby gaat bevallen, komen de vrouwen binnen tijdens Candiace's 'peace-out house party', waardoor Mia dit keer op gespannen voet staat met Gizelle.

Hoewel Gizelle niet over het drama gaat, of dat zegt ze, lijkt het erop dat ze zich in een lastige situatie bevindt als het gaat om haar romance met Jamal Bryant. Nadat ze duidelijk had gemaakt dat ze niet langer gelukkig is in haar relatie, begonnen fans zich af te vragen waar de twee nu staan.

Zijn Gizelle en Jamal Bryant nog steeds samen?

Gizelle Bryant deed vele speciale jaren samen met Jamal Bryant, totdat zijn onbetrouwbare manieren midden in hun huwelijk kwamen, waardoor Gizelle na 7 jaar samen wegliep.

Nou, tijdens seizoen 5 van Real Housewives of Potomac onthulde Gizelle Bryant dat ondanks Jamals ontrouw in het verleden, zij en de in Atlanta gevestigde minister de zaken een tweede kans zouden geven. Niet alleen fans en Gizelle's medecastgenoten waren in de war, maar ook haar dochters!

Ondanks dat ze werd verteld om haar beslissing om de vlam met Jamal weer aan te wakkeren te heroverwegen, gaf Gizelle toe en hun relatie was weer op gang. In de loop van het afgelopen jaar zijn er een paar ups en downs geweest, waaronder beschuldigingen tegen Jamal die beweert dat hij nog steeds bij andere vrouwen is, ondanks dat hij "exclusief" is bij Gizelle.

Als het op hun romance aankwam, vermoedden veel kijkers dat hun terugkeer naar elkaar niets anders was dan een publiciteitsstunt voor de kijkcijfers van de show en een verhaallijn voor Gizelle om te volgen. "Jamal en Gizelle zijn nooit meer bij elkaar gekomen!" een kijker schreef op Twitter.

Hoewel de geruchten luid en duidelijk spraken als het ging om de relatie van Jamal en Gizelle, lijkt het alsof de zaken een grote klap kregen toen de pandemie toesloeg. Aangezien Jamal en Gizelle in verschillende staten wonen, werd lange afstand een probleem, vooral wanneer reizen in het spel was.

Het werd duidelijk dat de kinderen van Gizelle en Jamal niet zo enthousiast waren over het feit dat hun moeder weer bij Jamal was, maar toen het gezin steeds meer tijd samen doorbracht, begonnen de dingen te voelen als de goede oude tijd.

Nou, dat gevoel duurde niet lang voordat de geruchten de ronde deden dat Gizelle en Jamal echt uit elkaar waren! Na de aflevering van vanavond en de afwezigheid van Jamal bij het rijexamen van Grace, wat een van de vele redenen is waarom de twee officieel uit elkaar gingen!

Gizelle & Jamal uit elkaar

Vorige week, tijdens een bezoek aan Andy Cohen's Watch What Happens Live! Cohen informeerde naar de relatie tussen haar en Jamal, wat Gizelle ertoe bracht haar kant van het verhaal uit te leggen.

Als het ging om de reden achter hun breuk, maakte Gizelle duidelijk dat de pandemie niet de belangrijkste reden was, het was zeker een factor die ertoe bijdroeg dat hun relatie eindigde. Bryant legde zichzelf snel uit, omdat fans niet geloofden dat de pandemie haar excuus was voor een seconde!

"Gizelle maakt het uit met Jamal… vanwege de pandemie? Zeker!" een fan getweet uit. Dus, wat kan echt het probleem zijn geweest? Nou, misschien was het de onthulling van Monique Samuel tijdens de reünie van seizoen 5 die een gevoelige snaar raakte, en Andy Cohen dacht dat ook.

Tijdens het WWHL-interview van Gizelle zei Andy: "Ik weet zeker dat de map van Monique er iets mee te maken had", wat Gizelle ertoe bracht te zeggen: "De map en die hele situatie die ons dichter bij elkaar bracht. We hebben erover gesproken; hij voelde zich er zo slecht over. Het was een geweldig moment voor ons allebei, wat ik niet graag zeg."

Gizelle ging verder met te zeggen dat ondanks hun scheiding, die Jamal duidelijk over zichzelf heeft gebracht, het duo vriendschappelijk blijft, voornamelijk omwille van hun drie dochters.

Aanbevolen: