Khloé Kardashian-fans bezorgd na haar verschijning op liefdadigheidsevenement

Khloé Kardashian-fans bezorgd na haar verschijning op liefdadigheidsevenement
Khloé Kardashian-fans bezorgd na haar verschijning op liefdadigheidsevenement
Anonim

Khloé Kardashian is getrolld nadat hij in de Britse versie van Stand Up To Cancer verscheen. De sterren van de oprichter van Good American voegden zich bij een groot aantal bekende gezichten om geld in te zamelen voor het goede doel.

Khloé's bericht drong erop aan: "Khloe's van het Verenigd Koninkrijk, van Sunderland tot Skegness, luister! Je vertegenwoordigt deze geweldige naam."

Khloé Kardashian SUTC
Khloé Kardashian SUTC

"Ik reken op je. Wij Khloes moeten bij elkaar blijven. We kunnen niet toestaan dat de Kourtneys en de Kims meer geven dan wij!"

Nadat ze de cijfers had verzameld om te doneren, voegde de realityster, die ook samenwerkte met haar moeder Kris, toe: "We hebben deze Khloes!"

Verschijnen in de VT, plaagde Kris: "Laten we een van de kinderen het laten doen! Ze zouden het graag doen, Kourtney, Kimberly, Khlo…"

Khloe Kardashian
Khloe Kardashian

Vervolgens sprong haar dochter weer in om kijkers de contactgegevens te geven die ze nodig hadden, voordat ze haar moeder zei: "Ik wacht hier tot je dat doet!"

Uiteindelijk gaf de zakenvrouw toe en trad in de voetsporen van haar dochter, waarmee ze haar bereidheid toonde om mee te doen.

Maar ondanks Khloé's liefdadigheidsinspanningen en persoonlijke connectie met kanker (haar vader Robert stierf in 2003 aan de slokdarm), konden sommige fans niet voorbij haar uiterlijk komen.

"Khloe moet onder andere haar visagiste ontslaan", schreef een fan online.

"Vroeger dacht ik dat ze van nature de mooiste van allemaal was, omdat het haar niets kon schelen en ze een mooi gezicht had. Ze ziet er nu belachelijk uit," voegde een tweede eraan toe.

"Ik kan Khloe's gezicht niet aan! Waarom doen mooie meisjes zichzelf dit aan?" een derde reageerde.

Khloé Kardashian Scott Disick Bath
Khloé Kardashian Scott Disick Bath

Khloé's liefdadige uiterlijk komt nadat ze zaterdag in New York uitstapte voor de afterparty van Saturday Night Live. Het kwam nadat haar zus Kim de show presenteerde.

Kijk sensationeel in een geheel rode look, Khloe, 37, pronkte met haar strakke lichaamsbouw in een vastklampende leren jurk en dieprode Christian Louboutin-hakken.

De voormalige Keeping Up With The Kardashians-ster arriveerde arm in arm met de ex van haar zus Kourtney, Scott Disick.

Kourtney deelt Penelope, 9, Reign, 6; en Mason, 11 - van haar on/off negenjarige romance met de Talentless CEO, die eindigde in 2015.

Nadat de foto's van hun avondje uit waren verschenen, konden sommige fans het niet helpen dat Scott en Khloé samen wilden zijn.

"Ze ziet er hier echt goed uit. Ik vraag me soms af wat de aard van haar relatie met Scott is. Ik weiger te geloven dat ze elkaar niet hebben gekust", schreef iemand.

"Er zal daar nooit iets gebeuren, wat eigenlijk jammer is, want er is zeker chemie en ze zijn veel beter geschikt dan hij en Kourtney ooit waren!" een tweede toegevoegd.

"Blij dat Scott en zij nog steeds zo hecht zijn. Ik weet dat hij Kourt niet goed heeft behandeld, maar het moet nog steeds moeilijk zijn om geen ouders of broer of zus te hebben om op te leunen, gezien de ordinairheid die Kourt en Travis zijn, " een derde reageerde.

Aanbevolen: