Kanye grappen over Kim Kardashian in Surprise BET Awards verschijning

Inhoudsopgave:

Kanye grappen over Kim Kardashian in Surprise BET Awards verschijning
Kanye grappen over Kim Kardashian in Surprise BET Awards verschijning
Anonim

Kanye West is tevoorschijn gekomen uit zijn hiaat - en blijkbaar de luxe kliniek voor geestelijke gezondheidszorg waar hij behandeling zocht - om Sean "Diddy" Combs te belonen met een Lifetime Achievement Award. De Louis Vuitton Don maakte een verrassende verschijning op de BET Awards op zondag, trok zijn kenmerkende gezichtsbedekking aan en nam deel aan een van zijn favoriete activiteiten: zijn ex-vrouw Kim Kardashian de naam geven.

Kanye betrad het podium volledig bedekt

Je liet het publiek een dubbele take doen nadat hij het podium van het Microsoft Theater in Los Angeles bijna volledig bedekt had verlaten. De Yeezy-mogul droeg een zwarte gezichtsbedekking en combineerde deze met een paar bijpassende tinten en een gescheurde zwarte hoed.

Kanye's optreden bij de BET Awards 2022 markeerde zijn eerste publiek in weken. De rapper heeft zich onopvallend gehouden en heeft geen awardshows bijgewoond sinds hij in april werd uitgesloten van optreden bij de Grammy Awards. Ye gebruikte zijn terugkeer om de impact te benadrukken die Diddy heeft gehad op zijn leven, evenals het leven van de mensen om hem heen.

"Hoe kronen we onze koningen? Hoe waarderen we onze koningen?" vroeg Yeezy aan het publiek.

“Ik ga tot op de dag van vandaag naar hem toe voor advies. Hij inspireert zoveel van mijn keuzes, zoveel van mijn levenskeuzes. De keuzes van mijn vrouw," grapte Kanye, duidelijk verwijzend naar zijn ex-vrouw Kim Kardashian. Na een korte pauze te hebben genomen zodat het publiek kon reageren, voegde Ye eraan toe: "Bedankt daarvoor, Puff."

Gij sprak zijn Hallo-Ye-tus toe

The Stronger-rapper ging verder met het toespreken van zijn "hiaat" van sociale media (en openbare optredens) nadat hij een tijdelijk verbod op Instagram had gekregen. Ye gebruikte de site voor het delen van foto's herhaaldelijk om zijn ex-vrouw en haar nieuwe beau Pete Davidson, en later D. L. Hughley en Trevor Noah.

"Weet je, ik nam een kleine pauze. Ik zei: 'Ik wil mezelf gewoon voor een jaar wettelijk dood verklaren'", zei de modeontwerper. "Ik wil gewoon van het netwerk af zijn."

Ye had nog een laatste zinger, vertelde de menigte dat hij een relatie had met Diddy omdat hij weet hoe het is om zijn naam te veranderen, voordat hij concludeerde: Puff, als ik het je nooit heb verteld, ik hou van je. Je bent mijn broer.'

Hoewel Ye de afgelopen weken de schijnwerpers heeft vermeden, gaf zijn ex-vrouw hem een shout-out op Vaderdag omdat hij "de beste vader voor onze baby's" was in een lief berichtje op Instagram.

Aanbevolen: