Kim Kardashian's verschijning op 'The Tonight Show' onderbroken door haar zonen

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian's verschijning op 'The Tonight Show' onderbroken door haar zonen
Kim Kardashian's verschijning op 'The Tonight Show' onderbroken door haar zonen
Anonim

Kim Kardashian's twee zonen hebben een pagina rechtstreeks uit het speelboek van hun vader gehaald - de productie van een talkshow verstorend door niet te chillen - voordat ze hilarisch werden uitgescholden door hun moeder voor haar interview te onderbreken. De realityster herhaalde haar optreden van Saturday Night Live met Jimmy Fallon in The Tonight Show toen ze de twee luidruchtige jongens moest berispen en hen smeekte om dit niet voor haar te "verpesten".

Kim's Kardashian's Kids konden niet stil blijven

Kim legde Jimmy uit dat ze Saturday Night Live nog nooit had gezien - wat opmerkelijk is gezien het feit dat ze de show presenteerde en nu aan het daten is met een van de grootste sterren. Haar ex-man, Kanye West, gebruikte de show ook berucht als een platform om een bizarre politieke tirade te leveren waar de wereld collectief naar snakte.

Onnodig te zeggen dat de realityster verschillende connecties heeft met de show, en het feit dat ze nooit de tijd heeft genomen om te gaan zitten en ernaar te kijken, kan kijkers verrassen.

Net toen de Keeping Up with The Kardashians-ster Jimmy uitlegde dat ze "geschoold" was en nu "alles" over de show wist, kwam de gastheer tussenbeide om te zeggen: "Ik hoor kinderen."

Toen sloeg Kim haar hoofd zo beknopt dat haar blonde lokken over haar schouder vlogen. "Jongens, kunnen jullie stoppen?" Kim smeekte Saint, 6, en Psalm, 3, die aanwezig waren met een vriend. 'Dit is alsof je voor het eerst met mij aan het werk bent. Kunt u alstublieft?”

"Mijn twee jongens zijn hier en ik hoor ze zoveel lawaai maken", vervolgde de 41-jarige moeder van vier. 'Jongens, dit is de eerste keer dat je met mij werkt. Verpest dit niet. Kom op."

Uiteindelijk werd Pslam terug op de planken gebracht

Na de onderbreking sprong Kim terug in haar gesprek met de gastheer. Terwijl de realityster haar oudste dochter North West uitlegde en haar recente obsessie met make-up voor speciale effecten, begonnen haar kinderen weer opschudding te veroorzaken.

"JONGENS! Serieus,' snauwde Kim. "Je moet gaan."

Het lijkt erop dat Psalm de boosdoener was, en een oppas nam hem prompt mee backstage terwijl Saint en zijn vriend mochten blijven en van de show genieten. Het is onduidelijk waarom kleine Psalm zo kieskeurig was - misschien was hij Jimmy's neplach beu?

Aanbevolen: