Fans zeggen dat dit is wat de vrouw van Ben Stiller moet verdragen

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat dit is wat de vrouw van Ben Stiller moet verdragen
Fans zeggen dat dit is wat de vrouw van Ben Stiller moet verdragen
Anonim

Hoewel de vrouw van Ben Stiller niet de meest zichtbare andere helft van beroemdheden is, is ze duidelijk betrokken bij de carrière van haar man. Ze werd zelfs in het gezicht geraakt met een trefbal terwijl ze met haar man aan de gelijknamige film werkte.

Terwijl de grappen terzijde worden geschoven, denken fans dat Christine Stiller veel onzin moet verdragen, simpelweg omdat ze met Ben getrouwd is. Het slechte nieuws? Het is geen hilarische, Zoolander-achtige onzin.

Ben en Christine Stiller bijna een keer gescheiden

Het verhaal van de bijna scheiding van Ben en Christine is al eerder verteld, en de samenvatting is dat ze zeggen dat ze door de tijd dat ze gescheiden waren, beseften dat ze elkaar hadden gemist.

Het is een korte en lieve uitleg over waarom ze weer bij elkaar kwamen, maar er was nooit een verklaring waarom ze van plan waren te scheiden. Er waren ook geen officiële scheidingspapieren.

De speculatie die begon toen ze aanvankelijk hun op handen zijnde splitsing in 2017 aankondigden, suggereerde dat Ben misschien uit het huwelijk was gestapt.

Tegelijkertijd beweerden sommige bronnen dat Ben degene was die dingen wilde oplossen en getrouwd wilde blijven, terwijl Christine klaar was geweest om weg te lopen.

Hoe dan ook, sommige fans van het paar denken niet dat de vrouw van Ben Stiller tegenwoordig helemaal blij met hem is, en ze denken ook niet dat ze dat ooit was.

Fans zeggen dat een anonieme criticus roddelt over Ben Stiller

Anonieme "insider"-verhalen en tips zijn niets nieuws. Maar het is nu gemakkelijker dan ooit om af te leiden wie de celeb in kwestie is wanneer iemand cryptische maar veelzeggende weetjes plaatst.

Een commentator zei bijvoorbeeld dat een beroemdheid "de neiging had om heel moeilijk te zijn", maar liet doorschemeren dat ze een productiebedrijf hebben en dat de reputatie van hun vrouw in wezen glinstert.

Die tips, en een paar andere details, deden fans denken dat de persoon het over Ben Stiller had. Vervolgens stemden de commentatoren in met hun eigen verhalen over Ben en de moeilijkheden die zijn persoonlijkheid volgens hen met zich meebrengt voor zijn vrouw.

Fans zeggen dat de vrouw van Ben Stiller haar werk voor haar heeft gedaan

Commentatoren die dachten dat celeb dirt-dealer Deuxmoi het over Ben Stiller had, hadden hun eigen redenen om mee te doen.

Eén persoon beweerde dat de beschrijving was "Absoluut Ben en Christine. Ik ken een van zijn voormalige assistenten en Ben is een verschrikking."

Oké, wat voor soort terreur? Blijkbaar, zei de anonieme insider, Ben Stiller "was altijd aardig voor haar", dus besloot hun vriend om als zijn persoonlijke assistent te werken wanneer hem daarom werd gevraagd.

Voorheen had de vriend voor de vader van Ben Stiller gewerkt en zei dat de hele familie geweldig was. Maar al snel "veranderde hij volledig."

Het verhaal gaat dat zodra de assistent van Ben voor hem begon te werken, hij "smerig", "onbeleefd" werd en haar als "de hulp" behandelde, ook al was ze al heel lang bevriend met de familie tijd.

Wat erger is, zei de insider, is dat "Christine geweldig was en ze waren erg close", zo erg zelfs dat toen de vriendin besloot te stoppen, Christine haar "Smekte" om te blijven.

Wat nog vreemder is, is dat nadat de assistent was gestopt, alles weer normaal werd en Ben weer aardig was, zei de commentator.

Hoe is de vrouw van Ben Stiller om bij hem te wonen?

Of de originele Deuxmoi-tidbit nu wel of niet over Ben Stiller ging, als het verhaal van de persoonlijke assistent waar is, heeft Christine Stiller duidelijk haar werk voor haar gedaan.

Als haar man de hulp als "de hulp" behandelt en vreselijk tegen hen is, is het niet te zeggen hoe vaak het personeel moet worden vervangen vanwege ontslag of mogelijk ontslag door Ben.

Dat wil niet zeggen dat Christine de leiding heeft over het vinden van mensen om voor hen te werken, maar zoals de Deuxmoi-informant zei, was de vrouw des huizes in dat geval de interviewer, dus het is niet te gek om aan te nemen dat de vrouw van een spraakmakende acteur zou het personeel doorlichten dat zou kunnen werken voor hun gezin of huishouden.

Helaas, als de vrouw van Ben Stiller echt zijn vreselijke capriolen moet verdragen als het op hun personeel aankomt, kunnen er ook andere delen van hun gezinsleven zijn die ook frustrerend worden.

Hoe dan ook, omdat Hollywood zo zwijgzaam is over problematische A-listers, is het onwaarschijnlijk dat iemand anders dan persoonlijke assistenten vuil te bieden heeft.

Bovendien zullen ze niet veel zorgen willen uiten omdat ze hun baan niet willen verliezen. Dat wil zeggen, tenzij ze hun baan al hebben verloren en de informatie willen verspreiden om invloed uit te oefenen, of gewoon om andere mensen te waarschuwen om mogelijk niet te solliciteren om met mensen zoals Ben Stiller te werken.

Aanbevolen: