Wil je ja zeggen tegen de jurk? Dit is wat u moet weten

Inhoudsopgave:

Wil je ja zeggen tegen de jurk? Dit is wat u moet weten
Wil je ja zeggen tegen de jurk? Dit is wat u moet weten
Anonim

Say Yes to the Dress is een reality-tv-show voor iedereen die zich voorbereidt om de knoop door te hakken. Deze serie richt zich op de beroemde bruidswinkel Kleinfeld en toont de vele aanstaande vrouwen die op zoek zijn naar die ene perfecte jurk.

Zoals bij elke reality-tv-show, kan schijn zo bedrieglijk zijn. Say Yes to the Dress laat het lijken alsof de bruiden de winkel binnen walsen, een paar uitverkoren jurken bekijken en met tranen van vreugde naar huis gaan, klaar om met hun ware liefde te trouwen. De waarheid is dat er veel meer komt kijken bij het filmen van de show, en nog veel meer bij het scoren van die perfecte jurk.

Wil je een van de gelukkige bruiden zijn op SYTTD? Nou, dit is wat je moet weten om zelfs maar een kans te maken.

15 Het aanvraagproces is lang en langzaam

Bruid interviewt op SYTTD
Bruid interviewt op SYTTD

Om zelfs maar in de running te zijn om rond te hangen met Randy en Pnina Tornai en honderden prachtige designerjurken, moet je eerst bereid zijn om te gaan zitten en een aanvraag in te vullen. Het aanvraagproces is lang, vol doordachte vragen die toekomstige bruiden volledig moeten onthullen. En we dachten dat het moeilijk was om naar de universiteit te gaan!

14 Bruiden moeten bereid zijn om allerlei informatie vrij te geven om zelfs maar in overweging te worden genomen

Elle King op SYTTD
Elle King op SYTTD

Als je de hoofdrol wilt spelen in Say Yes to the Dress, dan moet je bereid zijn om de goederen, om zo te zeggen, mondeling op te geven. De applicatie stelt een aantal behoorlijk persoonlijke vragen, waarop van bruiden wordt verwacht dat ze volledig en volledig antwoorden. "Ben jij een grote bruid?" "Waarom zou je leuk zijn om naar te kijken op televisie?" en "Beschrijf jezelf in drie woorden" staan allemaal op de applicatie.

13 Achtergrondcontroles zijn een absolute must

Randy en bruid op SYTTD
Randy en bruid op SYTTD

Reality-televisieproductieteams maken er vaak een punt van om achtergrondcontroles uit te voeren bij de mensen die ze gaan filmen, en Say Yes to the Dress is in dit opzicht niet anders. Ze controleren de bruiden die Kleinfeld binnenkomen volledig voordat ze hun aanvraag goedkeuren. De winkel staat vol met dure artikelen, dus we begrijpen waarom een antecedentenonderzoek een must kan zijn.

12 Als je zelfs een paar minuten te laat bent voor je bruidsafspraak, kun je worden opgestart

Buiten Kleinfeld
Buiten Kleinfeld

Bruiden zijn drukbezette mensen, en soms merken ze dat ze een beetje laat komen wanneer ze van afspraak tot afspraak proberen te komen. Bij het scoren van een plek op Say Yes to the Dress, moeten bruiden op tijd zijn voor hun bruidsafspraak, anders verliezen ze hun plek op de show.

11 De producenten, niet de bruid, beslissen welke vrienden aan de kant van de bruid komen te staan

Bride sna company op SYTTD
Bride sna company op SYTTD

We zien bruiden vaak oogverblindend in hun trouwjurken terwijl hun bewonderende vrienden en families op de achtergrond huilen, klappen en aanmoedigen. Dus wie mag de blozende bruid vergezellen als ze een plekje scoort in deze show? Nou, dat is geheel aan het productieteam. Zij hebben het laatste woord als het gaat om wie de toeschouwersbank mag sieren.

10 Roze dragen is een absolute nope

Trouwjurken
Trouwjurken

Het wordt steeds gebruikelijker om op de grote dag jurken te dragen in andere tinten dan wit of crème. Jurken in blushes en blues en zelfs rood zijn niet langer helemaal taboe. Als je op je trouwdag iets buiten de gebaande paden zoekt, zal SYTTD helemaal met je samenwerken, tenzij je je hoop op roze hebt gevestigd. Roze is een absolute nope omdat het botst met de biechtstoel.

9 Bruiden en gezelschap moeten portemonnees en mobiele telefoons achterlaten

Bide en familie en vrienden op SYTTD
Bide en familie en vrienden op SYTTD

Als je het geluk hebt om de cut te maken en je scoort een plek op Say Yes to the Dress, bereid je dan voor om je persoonlijke bezittingen achter te laten zodra de camera's beginnen te draaien. De producers van de show willen geen enkel risico nemen met enthousiaste bevers die foto's maken van de jurk of de winkel voordat een aflevering wordt uitgezonden, dus er zijn geen camera's, geen telefoons en geen portemonnees toegestaan.

8 Hoe meer niet-traditioneel de bruid, hoe beter

Bruid met blauw haar op Say Yes to the Dress
Bruid met blauw haar op Say Yes to the Dress

Reality-televisie houdt van wat drama, dus hoe minder traditioneel de bruid, hoe beter. Als je een bizarre persoonlijkheid hebt of een voor tv gemaakt achtergrondverhaal, zou je in de running kunnen zijn voor een gefilmde Kleinfeld-afspraak. Als tegen de stroom ingaan je jam is, dan ben je misschien wel perfect geschikt voor SYTTD.

7 Bruiden moeten cool zijn met de cameraploeg in de kleedkamer

Bruid met cameraploegen op SYTTD
Bruid met cameraploegen op SYTTD

Bescheiden bruiden hoeven niet te solliciteren op Say Yes to the Dress. Als je een probleem hebt met het uitkleden voor de cameraploegen, dan is dit waarschijnlijk niet de show voor jou. Cameraploegen worden betaald om de eerste reacties op film vast te leggen, en veel van die reacties vinden plaats tijdens die eerste onthulling in de kleedkamer.

6 We hopen dat je een fan bent van Pnina Tornai, want ten minste één van haar creaties zal je lichaam sieren

Pnina Tornai van Say Yes to the Dress
Pnina Tornai van Say Yes to the Dress

Bruiden die naar Kleinfeld komen, hebben duizenden jurken om uit te kiezen door meer dan zestig ontwerpers, maar ongeacht welke designerjurk hun aandacht trekt, ze zullen waarschijnlijk minstens één Pnina Tornai-jurk moeten passen. Tornai is een frequent flyer bij Kleinfeld, en de show houdt er zeker van om haar werk te laten zien.

5 Bruiden hebben toegang tot vooraf geselecteerde jurken, niet elke jurk in de winkel

BRUID kiezen uit geselecteerde bruidsjurken
BRUID kiezen uit geselecteerde bruidsjurken

Het kiezen van de belangrijkste jurk die je ooit zult dragen, kan op zijn zachtst gezegd ontmoedigend zijn. Met zoveel prachtige jurken om uit te kiezen, waar begin je eigenlijk? Als je op Say Yes to the Dress verschijnt, begin je waar de producenten je vertellen. Ze trekken een specifieke set jurken voor toekomstige bruiden om uit te kiezen.

4 Als je niet genoeg reageert, blijven producenten de scène opnemen totdat ze vastleggen wat ze nodig hebben

Bruid gekleed in trouwjurk
Bruid gekleed in trouwjurk

SYTTD wil alle emotie, elk stukje ervan. Hoe meer emotie bruiden laten zien, hoe beter. Als je pinda-galerij ook de neiging heeft om helemaal te stikken, dan is dat een bonus! Wanneer de bruid die droomjurk van haar vindt, kan ze maar beter alle tranen, de glimlach en de emotie naar voren brengen - want als ze dat niet doet, blijft de bemanning gewoon doorgaan met opnemen totdat ze krijgen wat ze van haar nodig hebben.

3 Bruiden moeten met iedereen praten via de gigantische showspiegel

Bruid past trouwjurk in de spiegel
Bruid past trouwjurk in de spiegel

Bruiden die bezig zijn zichzelf in de spiegel aan te staren, zijn expres zo gepositioneerd. De producenten willen dat ze te allen tijde voor de spiegel staan, dus alle interacties die ze met hun familie en vrienden hebben, moeten via de spiegel gebeuren. De gasten moeten ook via de spiegel met hun blozende bruid praten.

2 Er is geen bubbels toegestaan op de set

Roandy van Say YES to the Dress roosteren met vrienden
Roandy van Say YES to the Dress roosteren met vrienden

Mensen vieren grote momenten graag met een glaasje bubbels, maar op Say Yes to the Dress is bubbels niet toegestaan. Er is een nultolerantiebeleid als het gaat om drankjes voor volwassenen en de kledingwinkel. Niemand wil het risico nemen dat een aangeschoten bruid een dure jurk verpest met een glas Champs.

1 Maak je klaar om wat deeg te vorken; De show beta alt NIET voor je jurk meid

Bruid en vrienden die trouwjurk dragen
Bruid en vrienden die trouwjurk dragen

De meeste bruiden zijn bereid om zo ongeveer alles te doen om op deze show te komen. Als betalen voor je eigen jurk niet op die lijst van "alles" staat, ga je gang en kus je realityshow-jurkdroom tot ziens. Iedereen die een jurk vindt op SYTTD moet deze zelf betalen. Het netwerk beta alt die rekening niet.

Aanbevolen: