Dit is waarom Ben Stiller en zijn vrouw bijna gescheiden waren

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Ben Stiller en zijn vrouw bijna gescheiden waren
Dit is waarom Ben Stiller en zijn vrouw bijna gescheiden waren
Anonim

Ben Stiller heeft een behoorlijke carrière op het scherm achter de rug! De acteur kreeg bekendheid in de jaren 90 en vroege jaren 2000 met klassiekers als Zoolander, Night At The Museum en Meet The Parents, om er maar een paar te noemen. Welnu, met veel professioneel succes komt persoonlijk succes, aangezien Ben zich heeft kunnen koesteren in zijn roem en fortuin samen met zijn vrouw, Christine Taylor, met wie hij in 2000 trouwde.

Ben Stiller en zijn vrouw zijn al heel lang getrouwd. Maar in 2017 maakten Ben en Christine bekend uit elkaar te gaan. Fans waren geschokt en de kinderen van het paar konden niet al te blij zijn. Maar een paar jaar later verzoende het paar zich. Fans vroegen zich af waarom ze in de eerste plaats gingen scheiden en of de twee technisch gezien nog steeds getrouwd waren. Laten we het uitzoeken!

Ben Stiller en Christine Taylor stapten in 2000 in het huwelijksbootje, maar na 17 jaar huwelijk besloot het duo uit elkaar te gaan. Dit verbaasde fans in het hele land, aangezien de twee al zo lang samen waren. Ondanks geruchten dat de twee zouden scheiden, lijkt het erop dat er nooit een aanvraag is ingediend. In 2019 werd het stel voor het eerst samen op de rode loper gespot sinds de aankondiging van hun breuk. Dit leidde tot een aantal belangrijke vragen of Ben Stiller al dan niet getrouwd was, en het blijkt dat hij dat nog steeds was! Ben en Christine geven de zaken officieel een nieuwe kans en werken momenteel aan het herbouwen van hun romance.

Bijgewerkt op 8 maart 2022: Ben Stiller en zijn vrouw, Christine Taylor-Stiller, hebben tussen 2017 en 2019 een moeilijke periode doorgemaakt. Hoewel ze nooit een duidelijke reden gaven waarom, fans hebben genoeg om over te speculeren. Sommigen dachten dat de moeilijkheid van Bens kankerdiagnose en de dood van zijn vader tot hun strijd leidden. Andere bronnen hebben beweerd dat Ben Stiller erg moeilijk kan zijn om mee om te gaan, en Christine Taylor kan moeite hebben gehad om hem te verdragen. Wat de problemen ook waren, ze lijken opgelost te zijn, want Stiller en Taylor zijn tot op de dag van vandaag nog steeds getrouwd.

In een recent interview met Esquire legt Ben Stiller uit dat de COVID-19-pandemie een belangrijke rol heeft gespeeld bij hun verzoening. Hoewel ze nooit echt gescheiden waren en terwijl ze in 2018 en 2019 samen openbare evenementen bijwoonden, leefden Ben en Christine nog steeds apart tot maart 2020. Vanwege de beperkingen van de COVID-19-vergrendeling gingen de twee weer samenwonen, zodat ze allebei samen konden zijn. met hun kinderen. In de komende maanden besloten de twee officieel weer bij elkaar te komen.

Waarom zijn Ben Stiller en zijn vrouw bijna gescheiden?

Ben en Christine Stiller ontmoetten elkaar in 1999 en trouwden in 2000. Ze hebben twee kinderen, waaronder hun dochter Ella Olivia en een zoon genaamd Quinlin. Maar in 2017 liep hun huwelijk blijkbaar op de klippen.

Hun aankondiging van hun voornemen om uit elkaar te gaan, bood niet veel aanwijzingen. Het echtpaar, dat aan ten minste drie van Bens films had samengewerkt, had onlangs de diagnose en behandeling van zijn prostaatkanker ondergaan en had geleden onder het verlies van haar moeder en zijn vader.

Het paar merkte op dat ze "enorme liefde en respect" voor elkaar hadden en vroeg om privacy. Dus wat was de reden voor hun geplande scheiding en wat bracht hen weer bij elkaar?

Sommige roddelbladen suggereerden dat Stiller betrokken raakte bij iemand op de set van een van zijn projecten, maar die beweringen werden nooit onderbouwd. Het is pure speculatie dat Ben bijna zijn vrouw verliet voor iemand anders, maar toen van gedachten veranderde -- of haar terug won.

Ben Stiller en Christine Taylor zijn weer samen

In 2019 betreden Ben en Christine samen de rode loper, in hun eerste publieke optreden sinds ze aankondigden dat ze van plan waren te scheiden. Hoewel ze destijds geen formele verklaring aflegden, hoopten fans dat ze voorgoed weer bij elkaar zouden zijn.

Natuurlijk werden ze in 2018 ook hand in hand gespot tijdens een openbaar evenement, dus fans hadden een idee dat Ben en Christine misschien weer bij elkaar zouden zijn. In de tussentijd had geen van beiden ooit een echtscheiding aangevraagd, dus bronnen speculeerden dat geen van beiden ooit volledig op de scheiding was ingesteld.

Sommigen suggereren zelfs dat Ben opzettelijk dichtbij bleef in de hoop dat Christine van gedachten zou veranderen. Hoewel hun breuk werd aangekondigd als wederzijds, deden er geruchten de ronde dat Ben niet 'over' zijn vrouw was en dingen wilde oplossen.

Zijn Ben Stiller en Christine Taylor nog steeds getrouwd?

Het paar maakte hun bedoelingen duidelijk als het ging om bij elkaar blijven, en het lijkt erop dat ze hun woord hebben gehouden. Ben Stiller is in feite nog steeds getrouwd met zijn vrouw van bijna 22 jaar, Christine Taylor. Een bron dicht bij het paar onthulde in 2021 aan OK Magazine dat het duo nog steeds werkt aan het nieuw leven inblazen van hun romance.

"Ben en Christine realiseerden zich dat ze nog steeds een intense band hebben en zijn hun romance langzaam aan het herbouwen", zei de bron, waarmee ze duidelijk maakte dat de twee absoluut nog steeds samen zijn. Hoewel ze misschien uit elkaar zijn gegaan, hebben Ben en Christine nooit officieel een echtscheiding aangevraagd, en gelukkig maar!

Aanbevolen: