Is 'Entourage'-ster Kevin Connolly geannuleerd?

Inhoudsopgave:

Is 'Entourage'-ster Kevin Connolly geannuleerd?
Is 'Entourage'-ster Kevin Connolly geannuleerd?
Anonim

Er is één optreden nodig om een carrière volledig te veranderen en voor Kevin Connolly, na 20 jaar in het vak te hebben gewerkt, kwam die grote doorbraak eindelijk in de vorm van 'Entourage'. De HBO-show was een enorme hit, zozeer zelfs dat fans nog steeds discussiëren over een mogelijke reboot later.

Sinds de show kunnen sommige fans beweren dat Kevin sindsdien een beetje MIA is geworden, en het blijkt dat daar een reden voor is. Optredens zijn de afgelopen jaren opgedroogd en daarnaast gaat hij achter de camera aan de slag.

We zullen zijn nieuwste projecten identificeren, samen met draaien op 'Entourage'. Daarnaast zullen we kijken naar de controverse rond zijn naam en waarom hij tegenwoordig wat minder gecast wordt.

Sommigen zullen misschien beweren dat hij de afgelopen jaren uit Hollywood is geannuleerd.

'Entourage' veranderde zijn carrière

In de zomer van 2004 veranderde het leven van Kevin Connolly voor altijd. Op dat moment zat hij al twee decennia in het vak en nam hij kleine rollen op zich.

Vanaf de allereerste aflevering van 'Entourage' was hij zich er terdege van bewust dat er iets bijzonders had plaatsgevonden. Zijn carrière was duidelijk veranderd dankzij de show, zozeer zelfs dat hij vanwege de roem zijn appartement moest verlaten.

“Entourage heeft mijn leven letterlijk in één dag veranderd, één dag vanaf de eerste aflevering. [Het was] zaterdag en toen werd de show op zondagavond uitgezonden, en op maandag was mijn leven volledig veranderd, 'legde Connolly uit. "Ik weet niet of ik het mijn 'I made it-moment' zou noemen, maar het is iets dat ik nooit zal vergeten omdat het moeilijk was om mijn hoofd eromheen te wikkelen.''

“Ik was al zo lang aan het rondstuiteren en deed dit toen al 20 jaar. Ik zou dan naar mijn koffiehuis lopen waar ik al 100 jaar naartoe ging, en de hoofden draaiden zich om als ik binnenkwam, het was vreemd. Ik woonde in een flatgebouw en moest mijn flatgebouw verlaten omdat mensen aan mijn deur zouden kloppen.”

De show duurde niet alleen acht seizoenen, maar er werd ook een film uitgebracht. Tot op de dag van vandaag discussiëren fans nog steeds over een reboot. De impact ervan is vandaag de dag nog steeds voelbaar terwijl fans de show blijven bekijken.

Werken achter de camera

Sinds zijn tijd op 'Entourage' heeft Kevin de zaken een beetje veranderd en werkt hij ook achter de camera. De werkdruk op de camera is vertraagd vanwege bepaalde beschuldigingen die we later zullen bespreken.

Hij deed echter wel wat werk als regisseur voor de film 'Dear Eleanor'. Volgens zijn woorden bij Elite Daily was het een heel andere ervaring vergeleken met zijn 'Entourage'-dagen.

"Omdat ik al zo lang op 'Entourage' zit, wat zo'n door mannen gedreven show is, heb ik nichtjes en jongere mensen in mijn leven die echt nooit iets hebben gezien waar ik bij betrokken was…"

"Dus toen de kans zich voordeed, was ik geïnteresseerd in dit ander soort onderwerp, en ik dacht dat het cool zou zijn om met een aantal super getalenteerde jonge actrices te werken in een soort van vrouwelijke empowerment-film. En de jaren '60 is mijn favoriete periode, dus duiken in die wereld was leuk."

Sindsdien is het werk een beetje opgedroogd door beschuldigingen van jaren geleden.

Beschuldigingen en driftbui

Kevin Connolly was nog een andere naam die werd toegevoegd aan de lijst van aanranding. De beschuldigingen kwamen van Gracie Cox, een voormalig assistent-kostuumontwerper. Volgens de ontwerper drong Connolly zich tijdens een feestje aan haar op. Ze legde een lange verklaring af.

Connolly's team reageerde op de beschuldigingen en verklaarde dat het incident dat plaatsvond in het begin van de jaren 2000 een consensus was, ''Kevin steunt de slachtoffers van seksueel geweld ten zeerste en is van mening dat hun beweringen altijd gehoord moeten worden. Als iemand die al vier decennia in deze branche werkt, heeft hij mensen met niets dan respect behandeld en een uitstekende reputatie behouden. Daarom was hij volledig geschokt toen hij hoorde van de aantijgingen die Gracie Cox had geuit op een wrap-party in 2005."

Alsof dat verhaal niet zwaar genoeg was om te verteren voor de 'Entourage'-ster, publiceerde TMZ in maart een verhaal over hem, waarin hij zijn driftbui uiteenzette nadat zijn Tesla in LA buiten een bloemenwinkel werd weggesleept.

De plekken zijn gereserveerd voor de klanten en er wordt gezegd dat Kevin daar regelmatig parkeerde voor zijn podcast. Hij was geen gelukkige man toen zijn auto werd verwijderd, laten we zeggen.

Aanbevolen: