Hoeveel werden Blake Lively en Ryan Reynolds betaald voor 'Green Lantern'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel werden Blake Lively en Ryan Reynolds betaald voor 'Green Lantern'?
Hoeveel werden Blake Lively en Ryan Reynolds betaald voor 'Green Lantern'?
Anonim

Elke beroemdheid heeft een startbord nodig om hun carrière een vliegende start te geven. Acteurs Blake Lively en Ryan Reynolds worden niet alleen beschouwd als het favoriete koppel van Hollywood, maar ook als een van de rijkste koppels. De Deadpool-acteur en Gossip Girl-actrice hebben een gecombineerd vermogen van $ 100 miljoen, waardoor ze een van de meest gewilde talenten in Hollywood zijn. Ze speelden allebei in een schat aan geweldige films en tv-shows, wat alleen maar laat zien dat het paar niet te stoppen is. Ondanks hun huidige succes kreeg het echtpaar niet altijd de beste rollen die Hollywood te bieden had. Hun grootste filmflop was de DC Comics-film Green Lantern uit 2011, een project dat niet alleen de twee bij elkaar bracht, maar verrassend genoeg het getrouwde stel een flink salaris opleverde.

Slechte filmreactie, maar een goede betaaldag

Superheldenfilms hebben overal een belangrijke rol gespeeld bij het beïnvloeden van de popcultuur en het publiek. In feite zijn DC- en Marvel-films een belangrijk cultureel fenomeen geworden. Deze blockbuster-films domineren de filmindustrie al 10 jaar. Terwijl we al onze favoriete striphelden tot leven zien komen op het grote scherm, ons hart verwarmt, zijn het de acteurs achter de caped-crusaders en justice-fighters die het de moeite waard maken. Slechts een paar acteurs en actrices zijn getikt om deze superhelden te spelen, zoals Robert Pattinson, Gal Gadot, Robert Downey Jr. en Brie Larson. Hoewel deze talenten verschillende Marvel- en DC-films tot een groot succes hebben gemaakt, faalden andere acteurs zoals Ryan Reynolds.

Vooral Reynolds was geen onbekende in het spelen van een hoofdrol in superheldenfilms, zoals de X-Men en Blade: Trinity-films uit de vroege jaren 2000. Gezien zijn rep-sheet is het logisch waarom filmmakers de acteur kiezen voor de rol van Hal Jordan in de Green Lantern-film uit 2011. Een film vol geweldige acteurs betekent echter niet altijd dat het een groot succes wordt. Reynolds DC-film bracht slechts $ 220 miljoen op terwijl hij werkte met een budget van $ 200 miljoen. Redenen waarom de kaskraker faalde, hebben te maken met alles van vreselijke CGI-effecten tot Ryan Reynolds en de filmregisseur die op de set vecht. Green Lantern presteerde zo slecht, dat Reynolds verschillende keren zelfs de spot dreef met zijn rol als Hal Jordan en de film zelf. Hij was duidelijk ook geen fan van de film! Ondanks alles won Reynolds uiteindelijk een People's Choice Award en zelfs een filmsalaris van $ 15 miljoen. Denk dat de hoofdrol in een van de slechtste DC-films niet zo slecht was voor Ryan Reynolds.

Blake Lively verdiende zelfs een groot salaris

Ryan Reynolds vrouw en Green Lantern co-ster Blake Lively is nog nooit gevraagd om de hoofdrol te spelen in een superheldenfilm, maar ze weet hoe ze enorme cheques mee naar huis kan nemen. De moeder van drie had een behoorlijk goede acteercarrière en salaris, zelfs voordat ze Reynolds ontmoette op de set van Green Lantern. Lively heeft een nettowaarde van $ 16 miljoen, dankzij haar hoofdrol in de populaire late CW-serie Gossip Girl. Volgens DailyMail bracht Lively "$ 1,1 miljoen op tijdens seizoen 3, wat ongeveer $ 60.000 per aflevering opleverde." Dat is geen kleine ergernis. De Gossip Girl-actrice weet geld te verdienen zonder de hulp van haar man. Over girlpower gesproken! Bovendien ging Lively meer lucratieve rollen op zich nemen in films als The Private Lives of Pippa Lee, The Town en zelfs Green Lantern. Bronnen melden zelfs dat de drie films alleen al naar schatting in totaal $ 200 miljoen verdienden, wat betekent dat Lively een enorm salaris moet hebben gekregen na de hoofdrol in Green Lantern.

De groene lantaarn was niet de enige grote betaaldag voor koppels

Het is duidelijk dat het paar elkaars hulp niet nodig heeft om miljoenen dollars te verdienen met een filmproject. Het zijn even rijke acteurs en hebben hun eigen unieke talenten waardoor ze zich onderscheiden van de rest. Dat gezegd hebbende, ontvingen de twee nog grotere salarissen na het staren in de Green Lantern-film uit 2011.

Blake Lively, bijvoorbeeld, verzilverde een groot filmproject Rhythm Section dat op 31 januari 2020 uitkwam. Volgens nieuwsberichten had de film alleen een budget van $ 50 miljoen, wat alleen betekende dat Lively dik betaald. Om nog maar te zwijgen van het feit dat producenten waarschijnlijk een paar extra dollars ophoesten nadat ze haar hand op de set had gebroken, alleen om de vergoedingen van de werknemers te dekken.

Hoewel we er zeker van zijn dat Ryan Reynolds zelf enkele verwondingen heeft opgelopen toen hij in superheldenfilms speelde, had hij enorme loonstrookjes om het goed te maken. Het vermogen van de 44-jarige is zeker toegenomen na het nemen van de hoofdrol in de Marvel-antiheldenfilm Deadpool.

Naar verluidt kreeg de acteur een aanbetaling van $ 2 miljoen en verdiende hij een extra salaris van $ 22 miljoen nadat de film goed presteerde aan de kassa, waardoor hij $ 780 miljoen verdiende. Na Deadpool 2 verdiende Reynolds nog een ronde van miljoenen dollars, waardoor zijn totale vermogen toenam tot $ 75 miljoen. In 2017 meldde Forbes dat Reynolds een van de best betaalde acteurs in de industrie was, aangezien hij $ 21 verdiende.5 alleen voor dat jaar. Net als zijn vrouw kan de ster zijn mannetje staan.

Green Lantern was een van de slechtste superheldenfilms van de eeuw en het paar heeft er misschien spijt van gehad dat ze hun rol uiteindelijk hebben geaccepteerd, maar ze kunnen de financiële boost die het hun carrière heeft gegeven niet ontkennen. Het lijkt erop dat ze, nadat ze in de mislukte DC-film speelden, meteen in vermogen stegen en werden aangeboord voor rollen die hen nog rijker maakten.

Aanbevolen: