15 Discovery Channel-shows die te nep zijn om serieus te nemen

Inhoudsopgave:

15 Discovery Channel-shows die te nep zijn om serieus te nemen
15 Discovery Channel-shows die te nep zijn om serieus te nemen
Anonim

Als je aan Discovery Channel denkt, denk je vaak aan programma's die kennis en feiten bieden die je helpen de wereld beter te begrijpen. Het is geen wonder dat het kanaal zelfs aan kinderen wordt aanbevolen door de Stanford Children's He alth. Volgens de richtlijnen voor Screen Time en Children: "Ga naar educatieve programma's van de lokale Public Broadcasting Station (PBS) of van programma's zoals Discovery Channel, Learning Channel of History Channel."

Natuurlijk zijn er een aantal shows die kinderen een gezonde en leuke leerervaring bieden. Op Discovery Channel kunnen kinderen gemakkelijk naar Extreme Engineering kijken en enkele van de meest opmerkelijke bouwprestaties van vandaag waarderen. De laatste tijd ligt Discovery echter ook onder vuur vanwege het uitbrengen van shows die gewoon te nep zijn om serieus te worden genomen. Bekijk onze lijst en ontdek het zelf:

14 Gold Rush scheidt de cast in helden en schurken en nepverhaallijnen

Tijdens een interview met Oregon Gold onthulde voormalig castlid Jimmy Dorsey: "Het is vanaf het begin gescript. Ze wisten precies wat ze van het programma wilden zien… Ze leiden je echt in deze situaties.' Dorsey zei ook dat zijn 'plotselinge' exit uit de show ook gepland was. Hij herinnerde zich: "Het was in het script voor aflevering vier, wat uiteindelijk aflevering zes werd, dat ik uiteindelijk de show zou verlaten."

13 In de mens vs. Wild, Bear Grylls is nooit echt alleen in de jungle

In Man Vs. Wild, je krijgt de indruk dat Bear Grylls helemaal alleen is nadat hij op een afgelegen locatie is afgezet. In werkelijkheid heeft hij echter zijn bemanning bij zich. Voor één aflevering huurde de show zelfs overlevingsexpert Mark Weinert in om een vlot in Polynesische stijl voor Grylls te bouwen, volgens Daily Mail. Ze hebben het ontmanteld zodat Grylls het op camera kon zien bouwen.

12 De sterren van Alaskan Bush-mensen leven niet echt in het wild

De show Alaskan Bush People portretteert zijn sterren als levend in een afgelegen gebied en met een ruige levensstijl. In werkelijkheid leven ze echter veel comfortabeler. Volgens Anchorage Daily News: Het pand, verlaten nadat het filmen eind 2012 was geëindigd, ligt in een onderverdeling op minder dan 16 kilometer ten zuiden van Copper Center en is gemakkelijk bereikbaar vanaf een onverharde weg vlak bij de snelweg. Er is een pizzeria op ongeveer 800 meter afstand.'

11 Deadliest Catch heeft wijzigingen aangebracht om situaties intenser te laten lijken dan ze waren

Radar Online vond ooit een uitgelekt overzicht van de aflevering waarin staat: Combineer het Wizard-lekverhaal op 26-09 met de Wizard die wordt geraakt door een grote golf op 1-10 en 10/2. De fictie die we aan het construeren zijn, is dat de grote golf de Wizard op hun stoom naar Dutch heeft geraakt - een lek veroorzaakt in Lenny's passagiershut. In werkelijkheid waren dit twee afzonderlijke gebeurtenissen.”

10 De deelnemers krijgen hulp van de bemanning op Naked And Bang

Bij Naked and Afraid moeten we denken dat deelnemers aan hun lot worden overgelaten. In werkelijkheid zijn ze echter met bemanningsleden. Sterker nog, voormalig deelnemer Phaedra Brothers kreeg zelfs eten van hen. Terwijl ze met het tijdschrift Channel Guide sprak, herinnerde ze zich: "Hij zei dat ik eiwitten moest eten en hij maakte dit echt geweldige kipcurry-gerecht." Helaas gaf het haar voedselvergiftiging. De show beweerde echter dat het te wijten was aan het onbehandelde water dat ze dronk.

9 Er is niets echt illegaals aan de hand in straatrovers

Op Street Outlaws laten ze het lijken alsof ze altijd proberen dingen verborgen te houden voor wetshandhavers. In werkelijkheid krijgt de show echter politie-bijstand. Volgens een rapport van News 9, zei een man die zijn badge liet zien en zichzelf identificeerde als een "politieagent in Oklahoma", zelfs dat de opnames werden gemaakt in een "toegestaan gebied".”

8 Sommige castleden van Amish Mafia zijn niet echt Amish

Volgens een onthulling van Lancaster Online is voormalig ster Esther Schmucker "eigenlijk gewoon een normaal Lancaster County-meisje. Wat betreft haar "krachtige" Amish-familie, daar hebben we in ons onderzoek geen enkel bewijs van gevonden." Bovendien heeft ze een lang strafblad. Ondertussen is Alan Beiler een talentmanager en producer.

7 Megalodon: The Monster Shark Lives Gebruikte beelden van een nepnieuwskanaal

Een rapport van de Business Insider onthulde: "De documentaires tonen nieuwsberichten van "3 News" in Zuid-Afrika. Het is nep; zo'n kanaal bestaat niet.” Bovendien beweerde de show ook dat het "beelden had gevonden" van een aanval vlak voor de Zuid-Afrikaanse kust waarbij drie mensen omkwamen. Een dergelijke aanval van een haai heeft echter nooit plaatsgevonden.

6 Shark Of Darkness: Wrath Of Submarine gebruikte nepbeelden en nep-experts

Volgens het verslag van Oregon Live: De vermeende aanval door de haai op een walvisobservatievaartuig eerder dit jaar is nooit gebeurd, de wazige beelden van de film waren duidelijk door de computer gegenereerd en de ooggetuigen, wetenschappers en haaienexperts waren te zien in de film waren eigenlijk acteurs. Een van de toonaangevende biologen in de film heet zelfs Conrad Manus – Con Man, snap je?”

5 In levend opgegeten, werd niemand ooit opgegeten door een anaconda

Zoals Vox opmerkte: "In werkelijkheid wierp Rosolie zichzelf op de slang in een gecontroleerde omgeving - de show zei niet waar de slang vandaan kwam. Rosolie liet het zich om hem heen wikkelen en knijpen hem totdat zijn arm op het punt stond te breken.” Natuurecoloog Dr. David Steen vertelde de publicatie ook: "Er zijn geen geverifieerde verhalen over Anaconda's die iemand vermoorden (laat staan ze eten), dus het hele uitgangspunt leek meer dan een beetje twijfelachtig."

4 In Pawn Queens krijgen castleden verhalen terug van de productieploeg

Volgens een bericht op Reddit over een voormalig castlid, gaven ze haar een achtergrondverhaal over hoe/waarom ze geïnteresseerd raakte in de pionbusiness. Niet echt SCHOKEND, maar het was best interessant om te zien dat ze er in wezen uitzagen voor hete meiden eerst, zet ze dan in een bewezen concept.”

3 Jungle Gold zou overdreven gedramatiseerd zijn

Toen hem werd gevraagd of de show op Reddit was geschreven, antwoordde ster Scott Lomu: Natuurlijk is het een tv-show en de dingen zullen overdreven gedramatiseerd worden. Wat betreft de dialoog, er zijn momenten waarop de camera ons vraagt iets nog een keer te zeggen, of iets anders te formuleren zodat het logisch wordt.”

2 De dansers op een raadselachtige advertentie in Maleisië waren niet Maleisisch

De show moest Maleisië in de spotlights zetten. Maar tijdens een advertentie-promotie voor de show, toonde de trailer een traditionele Pendet-danser uit Indonesië. Dit leidde tot verontwaardiging en protest onder Indonesiërs. Later beweerde de Maleisische regering dat de advertentie was gemaakt door een particulier productiebedrijf. Daarom waren zij niet verantwoordelijk voor de fout.

1 Voodoo-haai beeldde ten onrechte een man af als een beginnende gelovige

Marine-bioloog Jonathan Davis werd benaderd door Shark Week-producenten en hij was blij om met hen samen te werken. Helaas hoorde hij later dat zijn interview werd gebruikt op de speciale Voodoo Shark. Volgens Gizmodo zei Davis: "Ze gebruikten mijn antwoord op één vraag om het te laten klinken alsof ik in deze monsterhaai 'Rooken' geloofde dat ze zojuist de basis hadden gelegd om echt te zijn als een voorwoord voor de hele show."

Aanbevolen: