Chrissy Teigen deelt de hilarische NSFW-reden waarom ze haar boekomslag veranderde

Inhoudsopgave:

Chrissy Teigen deelt de hilarische NSFW-reden waarom ze haar boekomslag veranderde
Chrissy Teigen deelt de hilarische NSFW-reden waarom ze haar boekomslag veranderde
Anonim

Chrissy Teigen heeft met fans de reden gedeeld waarom ze besloot haar derde kookboekomslag te veranderen, en het is best hilarisch.

Eerder dit jaar onthulden het model en de influencer de omslag voor haar aankomende boek, Cravings: All Together: Recipes to Love, dat op 26 oktober zal verschijnen. Ze gebruikt haar kenmerkende openhartige humor en heeft nu een foto geplaatst van wat de originele cover op haar Instagram had moeten zijn om fans het zelf te laten zien.

Chrissy Teigen legt uit waarom ze haar kookboekomslag heeft veranderd

In de foto houdt Teigen een bord vast met wat lijkt op een serieus heerlijke pasta en zit in een stoel met een nogal suggestieve vorm. Ze nam ook enkele beelden op van haar poseren voor de camera in diezelfde stoel, en onthulde dat echtgenoot John Legend haar achter de schermen ondersteunde.

"Ik wilde dat dit de omslag van het boek zou zijn, maar toen ik eenmaal zag dat de stoel een peniskop was, kon ik hem niet meer zien", vertelde Teigen.

Als je het eenmaal ziet, kun je het niet meer ongedaan maken -- en fans zijn het daarmee eens.

"Ik kan het niet negeren, maar 100% had het toch moeten gebruiken", schreef een fan.

"Ik kan het niet ongedaan maken", was een andere opmerking.

Sommigen vinden echter dat Teigen er toch voor had moeten gaan.

"LOLOLOLOLOLOL IK HAD GEEN IDEE. had het moeten uitvoeren en zien wat mensen zeiden", luidt een opmerking.

Chrissy Teigen's aankomende kookboek is opgedragen aan haar overleden zoon Jack

In augustus deelde het model voor het eerst de foto van wat de eigenlijke cover gaat worden, toen ze zag hoe ze een hap nam van een sappige taco. Het boek is een van haar eerste professionele inspanningen nadat ze werd beschuldigd van het pesten van model Courtney Stodden toen ze een tiener was.

De meeste Teigen-fans waren opgewonden om te zien hoe ze weer op de been was en het boek opdroeg aan haar overleden zoon Jack. Het model leed een doodgeboorte in 2020 en vertelde hoe het werken aan het boek haar door haar rouwproces hielp.

"Het is ongelooflijk moeilijk om onder woorden te brengen wat dit boek voor mij betekent. Hoe bedenk je een grappig, aanlokkelijk bijschrift voor een boek dat je letterlijk heeft gered", schreef Teigen.

"Ik had geen thema in gedachten toen we dit boek maakten - het enige wat ik wist was dat ik een heldere nieuwe energie wilde, maar ik had ook troost nodig. Ik wilde recepten maken die tijdloos zouden zijn, voedsel dat brengt vreugde in je buik, je huishouden, de mensen om je heen. Ik wilde dat mensen niet alleen genoten van het resultaat, maar ook van het proces, "zei ze ook.

Aanbevolen: